FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
raja evo moje price ..zivim u svedskoj..odavde ce dosta nas da krene dan prije tekme..dosad nas ima oko 6 automobila po 4 momka..a bilo bi nas puno puno vise da je sve normalnije oko karti...jbg niko od nas nema kartu a svi imaju pare..pa tako nadamo se da necemo bezze preci toliki put i da cemo negdje uletiti da bodrimo naseg zelju zajedno do pobjede 

Sve je to lijepo, ali sumnjam da cete nac kartu.blueman je napisao/la:raja evo moje price ..zivim u svedskoj..odavde ce dosta nas da krene dan prije tekme..dosad nas ima oko 6 automobila po 4 momka..a bilo bi nas puno puno vise da je sve normalnije oko karti...jbg niko od nas nema kartu a svi imaju pare..pa tako nadamo se da necemo bezze preci toliki put i da cemo negdje uletiti da bodrimo naseg zelju zajedno do pobjede
FKŽ !
Teško za kartu bgm, bojim se da bezveze pare ne potrošite, bolje vam je još malo produžit i na Koševo na revanš.blueman je napisao/la:raja evo moje price ..zivim u svedskoj..odavde ce dosta nas da krene dan prije tekme..dosad nas ima oko 6 automobila po 4 momka..a bilo bi nas puno puno vise da je sve normalnije oko karti...jbg niko od nas nema kartu a svi imaju pare..pa tako nadamo se da necemo bezze preci toliki put i da cemo negdje uletiti da bodrimo naseg zelju zajedno do pobjede
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- ZlatnaDolina
Evo Janeze uhvatila kriza oko publike na stadionu, nece biti vise od 6.-7.000 ljudi na stadionu racunajuci i Manijake
pucaju žalopojke po forumima a neki i predlazu da se na dan utakmice karte dijele džaba
Sto se tice prenosa drugih TV kuća to moze biti samo Behar TV. koji inace 50% svog porograma popunjavaju upravo programom Face TV-a

Sto se tice prenosa drugih TV kuća to moze biti samo Behar TV. koji inace 50% svog porograma popunjavaju upravo programom Face TV-a

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Normala, oni vise prate nordijsko skijanje i tako toZlatnaDolina je napisao/la:Evo Janeze uhvatila kriza oko publike na stadionu, nece biti vise od 6.-7.000 ljudi na stadionu racunajuci i Manijakepucaju žalopojke po forumima a neki i predlazu da se na dan utakmice karte dijele džaba
![]()
Sami sebi stvaraju probleme umjesto da su pustili sve ljude da kupe karte oni se ogradili. Svejedno bi dobili pare, ali ovako pokazuju da sami nisu u stanju napuniti stadion svojim navijacima. Nego im i TV prijeno uskracuju. Sto je najgore osramotili bi se jer bi sigurno bilo vise Zeljinih navijaca.
Zeljo ce ovo sve da kazni !
Zeljo ce ovo sve da kazni !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sef_mafije
- Kontakt:
moram traziti na live tv preko google-a tekmu da gledam, nadam se da ce bar tamo biti X pa da ih zeljo podere u rajvosa 

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Vrijedi pogledati...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Ultras1921
- Kontakt:
Svaki dan pregledam barem jednomMU'MIN T.M. je napisao/la:Vrijedi pogledati...
[youtube][/youtube]

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Zna ga i Adil zabiti nekad
Al' sam se naježio kad Selimović zabi drugi go na derbiju i trči prema zapadu i ljubi grb 

DRUG NEBI TI PUNCA
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
On nije profućko svoj grb na partiji bilijara k'o neki, pa ima šta ljubitbagrcavi je napisao/la:Zna ga i Adil zabiti nekadAl' sam se naježio kad Selimović zabi drugi go na derbiju i trči prema zapadu i ljubi grb

Taj grb sto drzis to neka opklada u pitanju ?? Nisam te brate navikao sa tim ili neko koristi tvoj nickbagrcavi je napisao/la:Bježi ne prisjedaj mi na muku

Ko hoće da gleda Maribor http://www.prvaliga.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
" onclick="window.open(this.href);return false;
- ZlatnaDolina
Kakav jezik boze sacuvaj, uhvati me kiselina neka u želucu odmahipetm je napisao/la:Ko hoće da gleda Maribor http://www.prvaliga.si/" onclick="window.open(this.href);return false;

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Radi li vama ovaj stream ? Meni otvori i nema nikakve utakmice, ništa, samo crno

DRUG NEBI TI PUNCA
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Pretpostavljam da trebaju lični dokumenti te dokaz da si Slovenac.bagrcavi je napisao/la:Radi li vama ovaj stream ? Meni otvori i nema nikakve utakmice, ništa, samo crno![]()
- ZlatnaDolina
radi sto ne bi radiobagrcavi je napisao/la:Radi li vama ovaj stream ? Meni otvori i nema nikakve utakmice, ništa, samo crno![]()

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.