FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

MaGiCa
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2012, 14:29

Saurman je napisao/la:
Bayern već ima klase, trebala se popuniti klupa i to je urađeno.

S obzirom da Inter u novoj sezoni bojkotuje europska takmičenja očekivalo se par zvučnih imena ali,... :mrgreen:
Bayern ima klase jer je 1 klasicni monopolista. Ali kako je BvB na dobrom putu da razbije taj monopol - ocekujem da Mandzukic&co budu trendsetteri. ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jul 2012, 16:12

Saurman je napisao/la:S obzirom da Inter u novoj sezoni bojkotuje europska takmičenja očekivalo se par zvučnih imena ali,... :mrgreen:
Prijatelju Inter igra EL.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 jul 2012, 17:01

Izgleda nista od Polia. :cry: Pa mater mu ovako fino rade i ne otkupe momka koji je imo odlicnu sezonu. Ne mogu da vjerujem...
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2012, 17:25

Yuto je napisao/la:Izgleda nista od Polia. :cry: Pa mater mu ovako fino rade i ne otkupe momka koji je imo odlicnu sezonu. Ne mogu da vjerujem...
Nagovara ga Bigon da predje u Napoli. :P :P :P

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 jul 2012, 17:39

I prezalio bih nekako ako ode u Napoli, al ako ga uzme Milan ili Juventus roknut cu se :lol:

Kod vas bi samo jos napredovo, ubrzo ce on i u repci bit vazan faktor.

Lucio idiote umri !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 jul 2012, 18:18

poslije izbacivanja Juliona ovo neotkupljivanje Polija me je jako naljutilo :evil:
još evo i Moratti izjavljuje da bi Sneijder mogao putem Eto'a :evil: :evil:
pa oće li ostat itko da nam igra dogodine? :?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jul 2012, 19:49

Nije to tako loš potez kad pogledamo koga sve imamo u sredini (Guarin,Cambiasso,Obi,Mariga,Duncan,Paulinho (?)...) jer bi nagomilali veznjake,a mjesta u prvoj ima za dvojicu,eventualno trojicu ako ćemo igrat 4-3-3.
Malo previše igrača,a ako uzmemo u obzir da je Sampdorija tražila više nego što je prvotno dogovoreno onda je logično da smo ih otpilili.
I ja se nadam da neće u Milan ili Juventus,neka ide u Napoli,oni su mi simpatični.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 jul 2012, 20:53

A pisa sam ja neki dan da je Poli samo alternativa za Paulinha ali opet sam se nekako nada da ce ih dovest obojicu. Steta, Poli posjeduje veliki potencijal ali mora igrati a mi ako dovedemo Paulinha onda ce kod nas dobijat minute na kapaljku, siguran sam da nece nikad ici u Milan ili Juve, pa sam je rekao da nikad nebi zaigrao za Juve. Nek ide u Lazio ili Napoli, prije u Napoli zato sta tamo moze pruzit vise.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 13 jul 2012, 21:22

Paulinho odbio Inter!!! hahhahaha
ostaje u Brazilu hahhahahhahahahahhh :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 jul 2012, 21:23

E bgmu smo ga popusili profesionalno :lol: :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 13 jul 2012, 21:37

Čitao sam i ja to za Paulinha,ali nije to još ništa službeno.Svakakve gluposti se pišu i svašta se na kraju može desit.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 14 jul 2012, 02:59

Gotovo je sto se tice Paulinha. Momak hoce da ostane u Brazilu i produzio je ugovor. Posteno...

Kolko ce se tek sad gov.nari pokajat sto nisu otkupili Polia ! Kolko sam ih hvalio do sad, sad im jbem svima mater radi Polia :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Lucio idiote umri !

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 14 jul 2012, 14:02

Ma ko je ba Paulinho? :mrgreen:

Lucas isto. Ne mogu to pojačanja biti. To su talenti tipa Coutinho, može bljesnuti, prije da neće i to je to, od njih tek treba napraviti igrače. Mislim da se vama ne čeka toliko...

Još će prodat i Sneijdera i potpuna katastrofa. :roll:

Katastrofa je gdje je italijanski fudbal pao. Sve ti je jasno kad vidiš da jedan Inter i Milan prodaju najbolje igrače nekim lijevim klubovima, da bi smanjili troškove, eto dokle je došlo. Situacija u italijanskom fudbalu je kritična. :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jul 2012, 14:08

Liga ide silaznom putanjom Milan i Inter raspad sistema, ovi prvi prodaju najbolje igrače a ove druge odbijaju anonimusi iz Brazila uz ovo dodati i Udinese koji je prodao pola ekipe.Napoli ostao bez Lavezzija itd,...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 14 jul 2012, 14:16

Saurman je napisao/la:Liga ide silaznom putanjom Milan i Inter raspad sistema, ovi prvi prodaju najbolje igrače a ove druge odbijaju anonimusi iz Brazila uz ovo dodati i Udinese koji je prodao pola ekipe.Napoli ostao bez Lavezzija itd,...
Al' zato Bayern dovodi samo kremu Evropskog fudbala....Mandzukic :lol: :lol: :lol: :lol:, Dante :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sqakiri :D on je dobar al' jos zelen :mrgreen: e ovakav... E pa takva pojacanja dovode i Inter i Milan smijesna i ocajna kao i tvoj Bayern...
Lucas jeste malo nafuran jer ga je Pele par puta pohvalio al' je jedan od najboljih mladih igraca na svijetu i ne bi dzaba njega Real ganjao da ne valja....
Udinese da rasproda sve igrace osim Tota oni ce opet sastaviti predobar tim i bice konkurentni za LP... Jao kako bi volio da Schalke dobije Udine u 3. pretkolu kad vec Meniglabas ne moze jer je isto nenositelj, pa da se provedu kao Albanci u Beogradu....

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 14:23

Cuj ovog sto odma provocira.
Saurman je rekao onako kako jest a ne znam sta se ti odma upalis ?
Istina je da su Inter i Milan trenutno u raspadu, a da Bayernu i ne trebaju pojacanja a opet ce igrat sva moguca takmicenja ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 14 jul 2012, 14:32

Cinjenica je da sve ide nekako silaznom putanjom al ko zna mozda je to neki blagi restart pa da se opet za nekih 5-10 godina liga vrati na nivo devedesetih.

Bayern nemojte spominjati oni sigurno nebi prodali Gomeza i Lahma nekom timu iz Francuske lige ;)
Thomas Müller - Fußballgott

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 14 jul 2012, 15:30

don_burza je napisao/la:
Bayern nemojte spominjati oni sigurno nebi prodali Gomeza i Lahma nekom timu iz Francuske lige ;)
Vidio bi ti bi l' se prodali da se ponudi 70m kao za ovu dvojicu al' opet ko ce za krampu Gomeza ista ponuditi....
Lahm je dobar.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jul 2012, 15:44

Pa jbte, dokle vise :?:
Dokle vise kobasicarske troladije ovde :?:
Ljudi, skapirajte da nas ne zanimate, ni vi, a ni liga u koju se kunete.
Dakle, batalite ovaj pdf, ako vec nemate sta korisno da kazete.

@Federer

To je normalno. I Galliani i Branca su pogresno radili nekoliko godina i sada je takva politika dosla na naplatu.
Davati matorcima 4+m € plate, to se mora obiti o glavu. Kamo srece da su i jedni i drugi rekonstruisali timove pre 2-3 godine (Inter 2010, a Milan 2009), kad im je bilo vreme. Danas ne bi morali da prodaju najzvucnije igrace. ;)
Udinese je vec druga prica - pijaca klub. Tako oni rade u poslednjih 20 godina. Nista novo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jul 2012, 15:56

Dobro, da je to neko drugi napisao, ne bi to bilo trollanje. Al', s obzirom da je @Saruman, onda se pojam trollati automatski veže za njega i njegove postove. :mrgreen:

Odlasci romatičara (Del Piero), velikih majstora (Seedorf, Nesta, Inzaghi), prodaja najboljih igrača u ligi (Lavezzi, Ibrahimović i Silva), nedolasci zvijezda... Fakat nešto što nisam očekivao, da budem iskren. Kada se zadesi nešto ovako, onda je to jasan znak da je liga u (blagom) padu. No, Talijani su uvijek bili u vrhu (često i na 1. mjestu), stoga će ubrzo to doći na svoje. Iskopaće se novi talenti, doći će novi Kaka, Silva, Lavezzi, Cavani, a sigurno da će i iz mladih uzrasta doći neko za koga će govoriti da je novi Del Piero, Totti, Baggio. Ali, s pravom govoriti.

Uglavnom, sada su otvorena vrata Juventusu. No, nije još ništa gotovo, možda se Silviu upali dio mozga koji ne upravlja isključivo qrcem, pa odluči iskeširati određenu svotu, a Moratti shvati da je vrijeme za novi talas sa novim zvijezdama, a Roma i Napoli da pokažu kako i dalje u njima ima snage i to će opet biti dobri stari Calcio. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.