Pozz

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
neka akoje ista pozitivno sto smo ispali to su ove kantonalne utakmice..fakat bi sad dao sve samo da je ona ista liga od 1995 pa do hajmo reci do 2001..puno ekipa sa TK koje su ne samo bile tu, vec su imale i kvalitet.sef_mafije je napisao/la:evo ponovo kantonalnog derbija FK Buducnost - Sloboda![]()
Mi necemo ni ganjati ulazak u Premijer ligu, izgleda da im je lijepo i u ovoj
pozz
Da se pobratimo s kim bolan? Bratstvo? Radnicki?astra1922 je napisao/la:zanimljivo danas gledam trenutna ekipa slobode skuplja je od pola premijerligaskih ekipa tako i od zvijezde.jos ako dovedete nekog skupljeg igraca, znaci po vrijednosti vas povratak ne bi trebao doci u pitanje naprotiv bila bi sramota da sa ovim postojecim kadrom ne pometete konkurenciju.moj savjet je da se probate pobratit sa ekipama iz tk i vas ulazak nece doci u pitanje.
Mesic igracinazoone je napisao/la:u subotu se na treninzima pojavio i mirza mesic
Ako ne on ne proradi u prvoj federalnoj ne znam kad ce...zoone je napisao/la:u subotu se na treninzima pojavio i mirza mesic
pa sta ti je smijesno ako se a njima ne dogovorite da vam puste u lukavcu gracanici i banovicima necete ni uci u premijer liguSiggySinatra je napisao/la:Da se pobratimo s kim bolan? Bratstvo? Radnicki?astra1922 je napisao/la:zanimljivo danas gledam trenutna ekipa slobode skuplja je od pola premijerligaskih ekipa tako i od zvijezde.jos ako dovedete nekog skupljeg igraca, znaci po vrijednosti vas povratak ne bi trebao doci u pitanje naprotiv bila bi sramota da sa ovim postojecim kadrom ne pometete konkurenciju.moj savjet je da se probate pobratit sa ekipama iz tk i vas ulazak nece doci u pitanje.
sta to ih ne mozemo pobjedit?astra1922 je napisao/la:pa sta ti je smijesno ako se a njima ne dogovorite da vam puste u lukavcu gracanici i banovicima necete ni uci u premijer liguSiggySinatra je napisao/la:Da se pobratimo s kim bolan? Bratstvo? Radnicki?astra1922 je napisao/la:zanimljivo danas gledam trenutna ekipa slobode skuplja je od pola premijerligaskih ekipa tako i od zvijezde.jos ako dovedete nekog skupljeg igraca, znaci po vrijednosti vas povratak ne bi trebao doci u pitanje naprotiv bila bi sramota da sa ovim postojecim kadrom ne pometete konkurenciju.moj savjet je da se probate pobratit sa ekipama iz tk i vas ulazak nece doci u pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.