KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DejaNMG
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la DejaNMG » 21 jun 2012, 20:47

Najvaznije je da Kari ostane, a Covic je rekao da ce ostati sigurno i ja vjerujem u to.
Ostaviti Milutinovica, Nedovica, Ilica i Tomasa koji je rekao ostati ako dodju pojacanja, ostalo sutnuti, dovesti Rakoca, ubaciti malog Cveleta,kvalitetnog amera, i jos ako ispadne kakav dobar igrac dovesti ga na ime Svetislava Pesica, vazan je kvalitet a ne kvantitet, imamo i kvalitetnih juniora. :)
Samo da Kari ostane i vjerujem u Covica i dogodine imamo tim za svaki respekt uvjeren sam!
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 jun 2012, 21:01

DejaNMG je napisao/la:Najvaznije je da Kari ostane, a Covic je rekao da ce ostati sigurno i ja vjerujem u to.
Ostaviti Milutinovica, Nedovica, Ilica i Tomasa koji je rekao ostati ako dodju pojacanja, ostalo sutnuti, dovesti Rakoca, ubaciti malog Cveleta,kvalitetnog amera, i jos ako ispadne kakav dobar igrac dovesti ga na ime Svetislava Pesica, vazan je kvalitet a ne kvantitet, imamo i kvalitetnih juniora. :)
Samo da Kari ostane i vjerujem u Covica i dogodine imamo tim za svaki respekt uvjeren sam!
Sve su prilike da ce Nedovic otici.

Gdje Ilica nadje da ostane? :) Covjek mi je ove sezone izvukao toliko zivaca koliko ni jedan igrac nije prije njega, a konkurencija mu je bila paklena. Juniori tek treba u Radnicki FMP, to je neki prirodni slijed dogadjaja. Nisu oni jos dorasli za ABA ligu. Eventualno da kasnije igraju Superligu u Zvezdi, posto ionako vise nema takmicarskog znacaja.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 jun 2012, 23:45

DejaNMG je napisao/la:Najvaznije je da Kari ostane, a Covic je rekao da ce ostati sigurno i ja vjerujem u to.
I onda sledeće sezone...... :lol: :lol:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 23 jun 2012, 19:22

braoolyo je napisao/la:Sve su prilike da ce Nedovic otici.

Gdje Ilica nadje da ostane? :) Covjek mi je ove sezone izvukao toliko zivaca koliko ni jedan igrac nije prije njega, a konkurencija mu je bila paklena. Juniori tek treba u Radnicki FMP, to je neki prirodni slijed dogadjaja. Nisu oni jos dorasli za ABA ligu. Eventualno da kasnije igraju Superligu u Zvezdi, posto ionako vise nema takmicarskog znacaja.
Za Nedovica je skoro 100% da odlazi u Litvaniju.
Sto se tice Mile, zna izvuc zivce itekako, al Duda ga je pozvao na taj siri spisak, moze on kvalitetno odigrat, ne racunam ga ja kao prvu opciju na poziciji. :D
Ma ne sumnjam ja da ce Kari privuci kvalitetne igrace, institucija na klupi znaci mnogo. :D
I malom Cveletu dati mnogo vise prilika (ove godine ih skoro nije ni imao). :)

@DANTES Doslo vreme ;)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 jun 2012, 23:54

Za sta je doslo vrijeme? Da se Dule vrati i da opet nastavi dominaciju. To da. Mile Ilic je vrbovan od strane BH. saveza i odmah su ga stavili na siri spisak.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 24 jun 2012, 00:50

neno#4 je napisao/la:Za sta je doslo vrijeme? Da se Dule vrati i da opet nastavi dominaciju. To da. Mile Ilic je vrbovan od strane BH. saveza i odmah su ga stavili na siri spisak.
Dominacija je uzdrmana. Da nije tako, ne bi Dule ni dolazio. Vidjecemo vec ovog ljeta koliko je ovo sve ozbiljno i moze li se do kraja srusiti.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 24 jun 2012, 02:11

Naravno da je uzdrmana. Nakon 11 godina sve dojadi. Ne ide vise kad nekog stalno pobjedjujes izgubis motiv, izgubis sve. Danilovic i Todoric su osjetili sta ce da bude, pa se Dule vratio.

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jun 2012, 03:27

neno#4 je napisao/la:Naravno da je uzdrmana. Nakon 11 godina sve dojadi. Ne ide vise kad nekog stalno pobjedjujes izgubis motiv, izgubis sve. Danilovic i Todoric su osjetili sta ce da bude, pa se Dule vratio.
Šta misliš kome li je više dojadilo? Nama ili navijačima CZ? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 jul 2012, 17:53

Čudo niko ne piše o senzacionalnom saniranju duga?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 jul 2012, 18:08

Sto bi se pisalo, ne pise se nista ni o Partizanovom dugu (koji je poprilican) a koji ih opet ni najmanje ne ometa u dovodjenju Westermanna, pregovorima sa najtalentovanijim igracem u Evropi i sl.
Ali eto, da se napise nesto - kako je nastao, tako je i nestao.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 jul 2012, 20:25

braoolyo je napisao/la:Sto bi se pisalo, ne pise se nista ni o Partizanovom dugu (koji je poprilican) a koji ih opet ni najmanje ne ometa u dovodjenju Westermanna, pregovorima sa najtalentovanijim igracem u Evropi i sl.
Ali eto, da se napise nesto - kako je nastao, tako je i nestao.
Samo da se opet ne povampiri jednog dana...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 jul 2012, 20:45

Nece nece. :D

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 09 jul 2012, 22:04

Ima li išta od dogovora sa Pešićem?

Čović reče u Tegijevoj emisiji kako su svakodnevno u kontaktu,moš mislit, jel moguće da će čekat Karija sve dok ovaj ne skonta da mu je milionče kod čika Nebojše veće od ostalih ponuda???
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 jul 2012, 22:06

Ne zna se jos uvijek, Kari je valjda danas stigao u Bg, valjda ce se rijesiti ovih dana.

Kakvo crno milionce? :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jul 2012, 20:12

Kari vjerovatno odlazi. Tek se sada vidi ono sto sam citavo vrijeme pricao. Sta je napravio u prosloj sezoni? Po meni, vrlo vrlo malo. Neki ce reci nije mogao nista da napravi, ali jeste. Nedovic je vjerovatno gotov igrac, tesko ce od njega ikada biti pravi nosilac igre ozbiljnog kluba. Cvetkovic je isto upitan. Sta ce biti s njim, ostaje da se vidi.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 jul 2012, 20:30

Nema sta, manje-vise si sve ovako predvidio, mozda ne uzroke, ali ishod jesi.

Prokomenatarisi novog (ako bude novi uopste) trenera i pojacanja kad se to rijesi, da znam sta nas ocekuje u ovoj sezoni. :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2012, 23:23

braoolyo je napisao/la:Nema sta, manje-vise si sve ovako predvidio, mozda ne uzroke, ali ishod jesi.

Prokomenatarisi novog (ako bude novi uopste) trenera i pojacanja kad se to rijesi, da znam sta nas ocekuje u ovoj sezoni. :)
Uzroci su magla, pepeo i prah... Meni je u pravu, i ja sam, ali ne toliko, jer nisam toliko ni insistirao na CZ...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 jul 2012, 23:30

Ne znam, ali po meni se vidjelo odmah. I nije bilo pisanje uz vjetar, ili "pokazivanje misica" od strane mene u ovom slucaju. Ako se vratimo na pocetak, ono sto su svi navijaci i simpatizeri Zvezde ocekivali, a to je pocetak stvaranja sistema. A to Kari nije cinio. Ima druga strana, igrao je sa onim s kim je morao. Sto je onda doveo Popovice? Sta je bilo sa Savom Lesicem, kada se vidi da covjek ne moze. Onda se desio sukob sa Nedovicem. Moras, jednostavno moras da pustis mladog igraca. Da odboluje djecije bolesti. Nema tog mladog igraca koji moze izdrzati pet minuta u igri, i petnaest na klupi. Ne postoji. Kari nije budala, vidi sta Partizan radi. Sprema se za zalet iduce godine. Dule se vratio samo s jednim ciljem. Sistem je poceo da puca po savovima, mora da vadi fleke. Ni Partizan nema u najavi igraca koji ce postati zvijezda. Ali to je samo trenutno. Dule ce od njih napraviti opet ekipu koja ce da grize, a prije svega mlade momke, kao sa Tepicem, Novicom i Tripkovicem. Luka Pavicevic ako/kad preuzme to je ne jedan nego stotinu koraka unazad. Nije ozbiljan trener. A pogotovo za klub kakav je Zvezda.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 jul 2012, 23:45

neno#4 je napisao/la:Luka Pavicevic ako/kad preuzme to je ne jedan nego stotinu koraka unazad. Nije ozbiljan trener. A pogotovo za klub kakav je Zvezda.
Jbg, ocigledno nije Pesic, nije Pavicevic, ko je onda? Radonjic? Trifunovic?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2012, 23:57

braoolyo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Luka Pavicevic ako/kad preuzme to je ne jedan nego stotinu koraka unazad. Nije ozbiljan trener. A pogotovo za klub kakav je Zvezda.
Jbg, ocigledno nije Pesic, nije Pavicevic, ko je onda? Radonjic? Trifunovic?
Ne... Pešić jeste, pod uslovom da imA svu slobodu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.