Ne znam, ali po meni se vidjelo odmah. I nije bilo pisanje uz vjetar, ili "pokazivanje misica" od strane mene u ovom slucaju. Ako se vratimo na pocetak, ono sto su svi navijaci i simpatizeri Zvezde ocekivali, a to je pocetak stvaranja sistema. A to Kari nije cinio. Ima druga strana, igrao je sa onim s kim je morao. Sto je onda doveo Popovice? Sta je bilo sa Savom Lesicem, kada se vidi da covjek ne moze. Onda se desio sukob sa Nedovicem. Moras, jednostavno moras da pustis mladog igraca. Da odboluje djecije bolesti. Nema tog mladog igraca koji moze izdrzati pet minuta u igri, i petnaest na klupi. Ne postoji. Kari nije budala, vidi sta Partizan radi. Sprema se za zalet iduce godine. Dule se vratio samo s jednim ciljem. Sistem je poceo da puca po savovima, mora da vadi fleke. Ni Partizan nema u najavi igraca koji ce postati zvijezda. Ali to je samo trenutno. Dule ce od njih napraviti opet ekipu koja ce da grize, a prije svega mlade momke, kao sa Tepicem, Novicom i Tripkovicem. Luka Pavicevic ako/kad preuzme to je ne jedan nego stotinu koraka unazad. Nije ozbiljan trener. A pogotovo za klub kakav je Zvezda.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....