NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Sutra igramo prijateljsku protiv Zadra u Zadru . Utakmica pocinje u 19:15 , priliku ce dobiti svi igraci u trenaznom procesu 

đe pise to ili si cuo u gradu ?kenanSN1996 je napisao/la:Sutra igramo prijateljsku protiv Zadra u Zadru . Utakmica pocinje u 19:15 , priliku ce dobiti svi igraci u trenaznom procesu
-
- Kontakt:
Zvanicna prezentacija NK Jedinstvo Bihac , pogledaj na fb .
ova utakmica sutra protiv Zadra ce definitivno biti teska test utakmica ali opet vidjecemo kako ce se zavrsiti.
ja se nadam da nasi igraci nece izgubiti
ja se nadam da nasi igraci nece izgubiti

-
- Kontakt:
Ma i da izgube,nema veze. Samo nek igraju,treba uigrati ove igrače,treba njima sto vise utakmica. ALi volio bih da dovedu koju jacu ekipu u Bihac,da i mi vidimo ovdje kako igraju.
Endi Nuhanović (Krajina) novi igrač Jedinstva, stigao i junior Midhat Mujezinović iz FK Sarajevo!
-
- Kontakt:
Endi dobro dosao kod nas 

-
- Kontakt:
Ma mi smo ove sezone predobri,samo uigrati malo. 

-
- Kontakt:
Uprava nam bas fino radi , i HVALA BOGU provjerene igrace dovodi . Samo pametno i eto rezultata .
Pored Čahtarevića, Mirvića (Krajina), Trejića (Bratstvo) za NK Jedinstvo je potpisao Endi Nuhanović (Krajina).
Na probi su Handžić, Mujezinović (Sarajevo), Irman Hodžić (Kozara), Mahir Iftić, te jos nekoliko igraca kojima ne znam imena.
Na probi su Handžić, Mujezinović (Sarajevo), Irman Hodžić (Kozara), Mahir Iftić, te jos nekoliko igraca kojima ne znam imena.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Drljaca
Kovacevic - Iftic - Cizmic - Hodzic
Nuhanovic - Cahtarevic - Trejic - Besic
Handzic - Nuspahic
Po meni bas fina ekipica , iako se Besic zbog bolesti nece moci puno izlagati naporima . Skripi nam samo na njegovoj poziciji , golman nam moze proci i jos jedan napadac da nam niko pera odbiti ne moze
Handzic - Nuspahic
Po meni bas fina ekipica , iako se Besic zbog bolesti nece moci puno izlagati naporima . Skripi nam samo na njegovoj poziciji , golman nam moze proci i jos jedan napadac da nam niko pera odbiti ne moze

kenanSN1996 je napisao/la:Drljaca
Handzic - Nuspahic
KENANE TI U STOZER MOZES SLOBODNO SVE ZNAS I SLOZITI EKIPU DOBRU SVAKA CAST....
-
- Kontakt:
Hvala ti . Falio si nam svima na forumu , hajde sad malo kritikuj ekipu i upravu 

-
- Kontakt:
Nema se ovdje šta kritikovati. Svi rade nešto. Ovako u Bihaću nije odavno bilo. Samo prvenstvo moramo početi pobjedom. Idemo jednoj od lakših ekipa tako da bi morali pobijediti.
SilaNebeska96 je napisao/la:Nema se ovdje šta kritikovati. Svi rade nešto. Ovako u Bihaću nije odavno bilo. Samo prvenstvo moramo početi pobjedom. Idemo jednoj od lakših ekipa tako da bi morali pobijediti.
A S KIM DA POBJEDIMO JE LI KOJA JE TO EKIPA ZA POBJEDU JE LI
-
- Kontakt:
Pisi ti sta hoces , ova ekipa moze biti u vrhu ove lige .
svakim danom sve bolje informacije vezane za Jedinstvo 

-
- Kontakt:
Moj Ado kako si ti glup. Kad je Jedinstvo imalo bolju ekipu. Haj ćuti brate,treba te banovati sa ovog foruma
-
- Kontakt:
Ja ode sad na trening , trebao bi biti u 7 . Mozda ce im danas dati da igraju na 2 gola jer je ipak sutra tekma . Javim kasnije sta i kako je bilo 

SilaNebeska96 je napisao/la:Moj Ado kako si ti glup. Kad je Jedinstvo imalo bolju ekipu. Haj ćuti brate,treba te banovati sa ovog foruma
jedinstvo je imalo ekipu a ne nije imalo ekipu imalo je generacije i generacije mladji kategorija ali to su unistili oni koji rade u klubu a sto se ti ce tog glup ti da si malo pametni nebi pisao to sto pises i vrijedjao nikog,,je li kad bolje pogledas koje to dosao u jedinstvo..ja samo realmno gledam...
caki-moze igrat jedno pol.na visokoj razini
mirva-sve ste vec rekli o njemu
ifta-nije odigrao dugo jaku i dobru utakmicu
a ovi vasi trejici,cizmici idr.da su valjali nebi dosli do jedinstva jel par god.u jedinstvu se radi pogresno tjeraju se nasa djeca a dovode ovi iraci..ali mora kad vi kao sto si ti podrzavate to...
ovadjeca sto su u jedinstvu nemaju od koga nauciti jeli sad trenutno nemaju koga da nauce.osim cakija ifte i mozda nekog treceg ali dalje ih nema...
a od nere se nema sta nauciti...ljudi **** cete mu mater svi i upravi i njemu samo kad krene
ponovo izmedju 10-6 mj.daj boze mislim tako....
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.