OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Bosanski zmaj
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 jul 2012, 17:36

Luka je napisao/la:hahaha koji si ti dusman,nemoj da se pravis fin mrzis nas iz dna duse,nemoj da brines taj **** stadion cemo da napravimo,a pokazat cem i vamo dole u gradacu kako se voli svoj klub,hahaha mi iz sale pominjemo evropu a ti se usro od zavisiti pomisli odmah ev bgm evropa..bolje mi psuj na sav glas nego sto se pravis fin toliko i zelis na msrecu,pa mi kad bi ispali tvoja bi prv bi psot bio na forumu ofk gradina ,**** bi nas na sav glas..
Stavrno sam se u.s.r.o. od straha i zavisti sto ce te u Evropu.Je si li stvarno ubjedjen u to sto pises ili se opet salis
Nikako mi san na oci nece :lol:

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 17:40

Ubijedjen sam 100% da nas mrzis iz dna duse,i da se pravis fin i tako priateljski nastrojen..
MOdric..MOdric..MOdric..

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 jul 2012, 17:42

Luka je napisao/la:Ubijedjen sam 100% da nas mrzis iz dna duse,i da se pravis fin i tako priateljski nastrojen..
Budi ubjedjen i dalje, ja ti ne mogu pomoci, vidim nema ti spasa.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jul 2012, 17:43

Bosanski zmaj je napisao/la:Srebrenicani, nemojte me pogresno shvatiti cak sta vise zelim vam svu srecu i da odete u Evropu, ali skrecem vam paznju iz najbolje namjere da se ne zanosite i da vam se velika ocekivanja ne obiju o glavu.Vi kazete da ste doveli: Dzafica,Husica,Mikelinija,Zoletica,Hamzica,Tosunovica.To su na papiru odlicna pojacanja.Ali sta je sustina, koliko su oni realno pojacanja.
Evo da krenem od Dzafica, pa taj ne pamti kad je zadnji put odigrao utakmicu a kamoli da je postigao gol.Imao je odlicnu sezonu u Velezu prije 3 godine i to je sve sto je dosad pruzio u karijeri.Husara ga gurao gdje je stigao al ne ide.
Husic- isto tako gledao sam ga u dresu Sarajeva,momak je totalno izvan forme, jedan od najslabijih igraca Sarajeva, kocio,usporavao igru.
Mikelini-otisao iz nase lige prije 3-4 godine,poznati "laktas sa Tusnja" u tandemu sa Jogetom.Lomio noge itd,nista sprecijalno,Ciro ga pozvo protiv slovenije covjek nama zabi 2 gola za par minuta
zoletic- nije se isticao nesto ni u Slobodi koja je imala ocajnu ekipu i koja je ispala iz lige
Hamzic-majstor, vjeruj te mi mozda i vase najvece pojacanje,njegove lopte imaju oci,ali Matori moze odigrati max 45 minuta na visokom nivou
Tosnovic-imao odlicnu sezonu u Zvijezdi,nakon toga nestao u Celiku i Rudaru.Prije Zvijezde igrao u Slobodi i tu nije nesto pokazao.
ponavljam, nemojte me pogresno shvatiti samo da budete realni, vjerujte mi oni da su imali bilo kakve ponude oni bi zavrsili u Zelji,sarajevu,Zrinjskom, Celiku,...
Druga stvar upitno je trenerovo premijerligasko iskustvo i trenersko znanje,to moze biti od velikog znacaja mozda kljucno.
Treca stvar vi nemate stadion koji zadovoljava BiH uslove a zanosite se evropom, trebate biti realni
Jos jednom zelim vam sve najbolje u Premijer ligi i dobrodosli u Gradacac, uz zelje da se osjecate se kao da ste kod kuce.
mogo bi se s tobom samo sloziti u vezi Dzafica i za ovo trenersko znanje..za husica,,ja mislim da je jedan od najbolji igrača sredine terena u PL..momak koji je prije godinu dana rusio hajduk na poljudu bio jedan od bolji igrača HNL..Po meni trenutno najbolji srebreničanin,,meni bolji i od bekrića..sarajevo nije htejlo da ga placa koliko je trazio,,celik ga nije mogao dovest jer nije imao novca za njega..U gradinu je dosao da odrzi formu..nece da igra za svakakve uslove u drugim ekipama..a sarajevo mu je nudilo da ostane kod njih al uz manja placanja sto momak nije htjeo da prihvati..
Zoletic je bio jedan od najbolji igrača slobode ne samo ove godine vec duzi niz godina,,momak ima dosta Pl utakmica u nogama i dobro ce doc gradini..
Tosunovic prosle godine najbolji igrac rudara iz prijedora i najbolji strijelac te ekipe..
Mikelini isto tako sa dosta iskustva,momak prije koju godinu nastupao ze repku..godinama bio stub odbrane slobode,koja je bila solidna ekipa u nasoj ligi..
Hamzic godinama bio najbolji igrač zvijezde kao i prosle sezone koja je zavrsšila prije dva mjeseca,nije ogao toliko da ostari za dva mjeseca.. :lol:
to su sve igrači sa dosta iskustva,,bas onakvi kakvi gradini trebaju prvu sezonu u PL..provjereni igrači..sa dosta utakmica u nogama.. ;)
vidimo se u gradačcu..nece nam gradačac bit gostujuci teren,imat cemo bolju posjetu na njemu nego vi ove zadnje sezone..a u srebreniku ce se izgradit stadion,,prvo dobra ekipa pa onda stadion..bez dobre ekipe izgradit stadion pa federalnu igrat na njemu.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 17:46

tako je brate reci mu sve se prave fini a samo bockaju....
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 17:46

heeh... Kao što Damir Smajlović izjavi skoro: ''Nezahvalno je pričati o nekom većem uspjehu'' - mislio je među prvih 5-6 ekipa da budemo sigurno

Mi da ostanemo u ligi, a vjerovatno ostajemo.. to nam je veliki uspjeh za ovu sezonu :D A kad bi se izgradila tribina , to bi bio onda skoro pa najveći :D

i onda rahat ući u sezonu za 2 godine , kao Premierligaš .. ali sa NAŠIM stadionom :D :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 13 jul 2012, 17:48

Bosanski zmaj je napisao/la:
Luka je napisao/la:Ubijedjen sam 100% da nas mrzis iz dna duse,i da se pravis fin i tako priateljski nastrojen..
Budi ubjedjen i dalje, ja ti ne mogu pomoci, vidim nema ti spasa.
cemu rasprava? Svako ima pravo na svoje misljenje pa tako i Bosanski zmaj, prema tome nema potrebe da puno polemisete... Iii ti Luka, nadam se da ces uspjeti napisat jedan post razumljiv i bez greske ii ako imas nekih privatnih problema ovo nije mjesto gdje treba da ih izbacis..brate dragi drzi se pomocnog stadiona, poligona cc ovdje samo stvaras ruznu sliku i Srebrenika i gradine i apacha!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jul 2012, 17:50

Benjo_AFC86 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Škaha se za koji dan vraća u Srebrenik. Neće ostati u Karvini više.

Eto prilike da se uzme dobar igrač, stoper kojeg nemamo trenutno.. Naš igrač, a ne plaćati stan i hranu nekome.
za mene je Škaha jos neprovjeren igrac za PL..Mozemo sa njim puno dobit a i puno izgubit ako se oslonimo na njega a on jos nebude dorastao utakmicama Pl..aa znamo da igra poziciju stopera,ako tu imas propuh dzaba ti ostalo sve.. :D momak je solidno igrao federalnu ligu u Gradini pa malo u Omladincu..Gradina kao i Omladinac kad je nastupao za njih bili prosječna ekipa federalne lige..poslije kako sam cuo nastupao u ekipi Česke druge lige a najvise vremena provodio u juniorskom sastavu te ekipe..sve je to dosta slabije od PL.. ;)
Kakve juniorske ekipe? daj ne budi smijesan :D
ja kazem sta sam cuo..ok ako grijesim..da je bio dobar i da ta liga ima kvaliteta nebi se vracao u srebrenik..ja stojim iza tog da on jos nije provjeren igrač za PL..Nije jos u karijeri igrao rang kvalitete Pl..treba ga dovest,,stavit u postavu pa ako fasujemo koje bodove zbog njega na klupu ga.. :) ako se pokaze dobar super,nase dijete,idealno.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 18:00

blue815 et ti mene napadas al neam veze halalim ti,al ja njega nisam ni na kakv nacin uvrijedio ,nit njegov grad nit klub..et vidi na forumu od Zvijezde sta psie,za nas stadion i za nas klub..ja na onakve provokacije moram odogvorit ,jer i na svom forumu a ev i ovdje samo bockaju sad u vezi igraca,pa oko stadiona...
MOdric..MOdric..MOdric..

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 13 jul 2012, 18:04

Luka je napisao/la:blue815 et ti mene napadas al neam veze halalim ti,al ja njega nisam ni na kakv nacin uvrijedio ,nit njegov grad nit klub..et vidi na forumu od Zvijezde sta psie,za nas stadion i za nas klub..ja na onakve provokacije moram odogvorit ,jer i na svom forumu a ev i ovdje samo bockaju sad u vezi igraca,pa oko stadiona...
ma samo opusteno svi vrlo dobro znamo da je gradina igrala PL i prije Zvijezde a to sto nemamo stadion nismo mi krivi ni igraci itd. Krivi su ljudi koji vode ovaj grad, do sad bi gradina trebala imat stadion al ne moze kada se pare daju karate klubovima kojih ima 5,6 jbg.. Vrlo malo je ulozeno u sport, vrlo malo !

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 13 jul 2012, 18:04

Brcko87 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Srebrenicani, nemojte me pogresno shvatiti cak sta vise zelim vam svu srecu i da odete u Evropu, ali skrecem vam paznju iz najbolje namjere da se ne zanosite i da vam se velika ocekivanja ne obiju o glavu.Vi kazete da ste doveli: Dzafica,Husica,Mikelinija,Zoletica,Hamzica,Tosunovica.To su na papiru odlicna pojacanja.Ali sta je sustina, koliko su oni realno pojacanja.
Evo da krenem od Dzafica, pa taj ne pamti kad je zadnji put odigrao utakmicu a kamoli da je postigao gol.Imao je odlicnu sezonu u Velezu prije 3 godine i to je sve sto je dosad pruzio u karijeri.Husara ga gurao gdje je stigao al ne ide.
Husic- isto tako gledao sam ga u dresu Sarajeva,momak je totalno izvan forme, jedan od najslabijih igraca Sarajeva, kocio,usporavao igru.
Mikelini-otisao iz nase lige prije 3-4 godine,poznati "laktas sa Tusnja" u tandemu sa Jogetom.Lomio noge itd,nista sprecijalno,Ciro ga pozvo protiv slovenije covjek nama zabi 2 gola za par minuta
zoletic- nije se isticao nesto ni u Slobodi koja je imala ocajnu ekipu i koja je ispala iz lige
Hamzic-majstor, vjeruj te mi mozda i vase najvece pojacanje,njegove lopte imaju oci,ali Matori moze odigrati max 45 minuta na visokom nivou
Tosnovic-imao odlicnu sezonu u Zvijezdi,nakon toga nestao u Celiku i Rudaru.Prije Zvijezde igrao u Slobodi i tu nije nesto pokazao.
ponavljam, nemojte me pogresno shvatiti samo da budete realni, vjerujte mi oni da su imali bilo kakve ponude oni bi zavrsili u Zelji,sarajevu,Zrinjskom, Celiku,...
Druga stvar upitno je trenerovo premijerligasko iskustvo i trenersko znanje,to moze biti od velikog znacaja mozda kljucno.
Treca stvar vi nemate stadion koji zadovoljava BiH uslove a zanosite se evropom, trebate biti realni
Jos jednom zelim vam sve najbolje u Premijer ligi i dobrodosli u Gradacac, uz zelje da se osjecate se kao da ste kod kuce.
mogo bi se s tobom samo sloziti u vezi Dzafica i za ovo trenersko znanje..za husica,,ja mislim da je jedan od najbolji igrača sredine terena u PL..momak koji je prije godinu dana rusio hajduk na poljudu bio jedan od bolji igrača HNL..Po meni trenutno najbolji srebreničanin,,meni bolji i od bekrića..sarajevo nije htejlo da ga placa koliko je trazio,,celik ga nije mogao dovest jer nije imao novca za njega..U gradinu je dosao da odrzi formu..nece da igra za svakakve uslove u drugim ekipama..a sarajevo mu je nudilo da ostane kod njih al uz manja placanja sto momak nije htjeo da prihvati..
Zoletic je bio jedan od najbolji igrača slobode ne samo ove godine vec duzi niz godina,,momak ima dosta Pl utakmica u nogama i dobro ce doc gradini..
Tosunovic prosle godine najbolji igrac rudara iz prijedora i najbolji strijelac te ekipe..
Mikelini isto tako sa dosta iskustva,momak prije koju godinu nastupao ze repku..godinama bio stub odbrane slobode,koja je bila solidna ekipa u nasoj ligi..
Hamzic godinama bio najbolji igrač zvijezde kao i prosle sezone koja je zavrsšila prije dva mjeseca,nije ogao toliko da ostari za dva mjeseca.. :lol:
to su sve igrači sa dosta iskustva,,bas onakvi kakvi gradini trebaju prvu sezonu u PL..provjereni igrači..sa dosta utakmica u nogama.. ;)
vidimo se u gradačcu..nece nam gradačac bit gostujuci teren,imat cemo bolju posjetu na njemu nego vi ove zadnje sezone..a u srebreniku ce se izgradit stadion,,prvo dobra ekipa pa onda stadion..bez dobre ekipe izgradit stadion pa federalnu igrat na njemu.. :)
Mislim da su bezpotrebna ova prepucavanja ipak smo komsije.Ja sam navijac Zvijezde i pokusavam na realan nacin sagledat situaciju.Gledajuci sada ove dvije ekipe i jedna i druga imaju svoje prednosti.Sto se tice Zvijezde ona ima bolju infrastrukturu i mozda je finansiski stabilnija,a vase su velike prednosti sto vise od pola ekipe su vasi igraci,dok Zvijezda najvjerovatnije nece imati ni ove godine ni jednog svog medju prvih 11 sto po meni nije neka perspektiva u buducnosti.Pored toga imate i domace perspektivne trenere,a sto mi opet nemamo.Koliko su dobri pokazali su uvodjenjem ekipe u PL.Ima i Zvijezda svoje adute u igrackom kadru kao sto su E.Halilovic,Jakovljevic i pomeni standardno najbolji J.Morankic koji je opet vas igrac.U svakom slucaju zelim vam sve najbolje u predstojecem prvenstvu i da prisustvujemo derbiji utakmicama nasih klubova kao sto su to recimo Zeljo i Sarajevo.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 19:56

Dva bivša igrača Sarajeva na pragu Gradine

U Gradini iz Srebrenika, novom bh. premijerligašu, svakodnevno rade na formiranju respektabilne momčadi

Iako su već doveli nekoliko kvalitetnih i provjerenih igrača, saznajemo da su pred vratima Gradine još dva igrača.

I to bivši igrači Sarajeva. Pred samim potpisom je Edin Husić, nekadašnji mladi bh. reprezentativac koji je godinama nastupao u Hrvatskoj, a koji je raskinuo saradnju sa Sarajevom, te Adin Džafić.

S bivšim napadačem Veleža, Čelika, Sarajeva i Slobode vode se intezivni pregovori.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 13 jul 2012, 20:10

Benjo_AFC86 je napisao/la:Dva bivša igrača Sarajeva na pragu Gradine

U Gradini iz Srebrenika, novom bh. premijerligašu, svakodnevno rade na formiranju respektabilne momčadi

Iako su već doveli nekoliko kvalitetnih i provjerenih igrača, saznajemo da su pred vratima Gradine još dva igrača.

I to bivši igrači Sarajeva. Pred samim potpisom je Edin Husić, nekadašnji mladi bh. reprezentativac koji je godinama nastupao u Hrvatskoj, a koji je raskinuo saradnju sa Sarajevom, te Adin Džafić.

S bivšim napadačem Veleža, Čelika, Sarajeva i Slobode vode se intezivni pregovori.
mislim da je stvarno glupo sto smo u par navrata bili protiv uprave jer ljudi stvarno rade dobro svoj posao
vidi se da i oni ovo sve shvataju ozbiljno i treba im samo na tome cestitati i dati maximalnu podrusku,jer samo ako budemo svi slozni mozemo se nadati jednoj dobroj sezoni

GRADINA JE SAMPION
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

zekimen
Kontakt:

Post Postao/la zekimen » 13 jul 2012, 20:33

Po svemu sudeci kada bi dosli Dzafic i Husic, nasa formacija bi izgledala nekako ovako, mozda nesto samo u napadu promijenit ?? I znam da sam pogrijesio u imenu (nije Zolotic, nego Zoletic, al mrsko mi ispravljat) :P

slika

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 20:56

zekimen je napisao/la:Po svemu sudeci kada bi dosli Dzafic i Husic, nasa formacija bi izgledala nekako ovako, mozda nesto samo u napadu promijenit ?? I znam da sam pogrijesio u imenu (nije Zolotic, nego Zoletic, al mrsko mi ispravljat) :P

slika
Zoletić će stopera igrati.

Stavio si 12 igrača :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 13 jul 2012, 20:57

zekimen je napisao/la:Po svemu sudeci kada bi dosli Dzafic i Husic, nasa formacija bi izgledala nekako ovako, mozda nesto samo u napadu promijenit ?? I znam da sam pogrijesio u imenu (nije Zolotic, nego Zoletic, al mrsko mi ispravljat) :P

slika
ma bilo bi to odlicno za gradinu ali da svaka ekipa igra po 12 igraca kao sto si ti naveo u ovom sastavu,moras doktore jednog ukinuti!!!!!!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 13 jul 2012, 21:32

Ovaj odbrambeni igrac Alic , je li Sanel ?
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 jul 2012, 21:35

Tosunović je katastrofa igrač, on nije za 1 ligu.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 21:40

admir_ze1982 je napisao/la:Ovaj odbrambeni igrac Alic , je li Sanel ?
Nije, on je igrao za nas već sezonu i pol, ali više nije član . Ovo je Emir Alić, bio sa 18 godina u Želji, al nije se naigrao :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 21:52

Planira li ko sutra u Doboj Istok :D

Mislim da neće biti više promjena u igračkom kadru kod nas, osim ako ne dovedu možda jednog igrača u zadnju liniju
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 13 jul 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.