HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bekicamir
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bekicamir » 12 jul 2012, 17:44

Felix,hajde malo mućni glavom i sagledaj svoju upitnu recenicu,braća ,jedan za Zrinjski jedan za Velez,to ti ne postoji u Mostaru ni u znanstvenoj fantastici,prilog je bio o navijacima i stanju u Mostaru pred utakmicu koja je najveca u Hercegovini,gdje igraju dva gradska rivala,prilog je bio o jednom navijacu iz istocnog i drugom iz zapadnog dijela Mostara,otidji na temu FK Velez pa tamo listaj stranice mislm da je netko od njihovih to kacio,pokusao sam ti naci na youtube ali nema ga!
PS: Sve da sam i iz capljine (a nisam) bolje i to nego sa sirokog! :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 12 jul 2012, 17:48

Najvaznije od svega jeste da je Anicic na pregovorima pa sto bude bude,vise ce se znati za dan,dva a po svemu sudeci napokon cemo dobiti direktora i strucnjaka za marketing,tako kazu! :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 12 jul 2012, 22:59

Hvala Anti Vidacku sto nam nije obezbjedio europu ove godine jer bi imali scenarij kao Borac i Sarajevo ove godine,kako su nam protivnici za europu bili losi govori podatak da su prvi navedeni ispali od Celika iz Niksica dojucerasnjeg drugoligasa Crne Gore a Sarajevo primi 6 komada od maltezana u dvije utakmice,samo se dragom bogu mogu moliti da u 2. pretkolu ne dozive katastrofu koja ce obiljeziti njihove euro uspjeha kao sto je dudelange osramotio nas klub prije par godina i cesto ga se "dusmani" sjete kao provokaciju,u europu ne treba niti odlaziti ako za nju nemas plan i program !

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 13 jul 2012, 10:25

Danas u 18h protiv Kupresa.

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 13 jul 2012, 23:58

HŠK Zrinjski-HNK Kupres 2:1

Nakon otkazane utakmice sa HNK Troglav koja se trebala odigrati u utorak, prvi protivnik Plemićima na pripremama na Kupresu bila je momčad HNK Kupres.
Utakmica je završila rezultatom 2:1 za Plemiće, a pogotke su postigli Bekić i Ivešić. Sutra Plemići igraju sa Goškom, te se nakon utakmice vraćaju u Mostar.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 00:00

Bekic mora postati nova jaka karika ,klub treba ovoga momka forsitati jer zna pogoditi iz nemogucih situacija ali takodjer ima Slobodinu skolu padanja kad god to moze,u duelu je nikakav i uvijek trazi prekrsaj,Peric ga mora malo "nabildat" samopouzdanjem i snagom!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 14 jul 2012, 00:03

bekicamir je napisao/la:Hvala Anti Vidacku sto nam nije obezbjedio europu ove godine jer bi imali scenarij kao Borac i Sarajevo ove godine,kako su nam protivnici za europu bili losi govori podatak da su prvi navedeni ispali od Celika iz Niksica dojucerasnjeg drugoligasa Crne Gore a Sarajevo primi 6 komada od maltezana u dvije utakmice,samo se dragom bogu mogu moliti da u 2. pretkolu ne dozive katastrofu koja ce obiljeziti njihove euro uspjeha kao sto je dudelange osramotio nas klub prije par godina i cesto ga se "dusmani" sjete kao provokaciju,u europu ne treba niti odlaziti ako za nju nemas plan i program !
Kolko god bilo sramotno primiti 6 golova od maltezani opet ne moze u isti kos sa vasom brukom i dudelanzom jer mi smo makara prosli a vi ne bas ;) :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 14 jul 2012, 00:05

bekicamir je napisao/la:Bekic mora postati nova jaka karika ,klub treba ovoga momka forsitati jer zna pogoditi iz nemogucih situacija ali takodjer ima Slobodinu skolu padanja kad god to moze,u duelu je nikakav i uvijek trazi prekrsaj,Peric ga mora malo "nabildat" samopouzdanjem i snagom!
Koji si ti neznalac. Pa taj ga moze samo sa linije uvaliti, kad je nesto sam napravio ?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 00:07

Koliko je Bekic postigao lani golova?!
Koliko je momku godina?
Aj ne lupaj gluposti,nije messi ,covjek je dobar za ove kvazi lige i to je to!
A da je klasicni centrafor,to jeste !

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 14 jul 2012, 00:10

bekicamir je napisao/la:Koliko je Bekic postigao lani golova?!
Koliko je momku godina?
Kad tako mudro zboris, najbolje bi tebe bilo postavit za šefa

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 00:12

" onclick="window.open(this.href);return false;

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 00:14

anonym0us je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Koliko je Bekic postigao lani golova?!
Koliko je momku godina?
Kad tako mudro zboris, najbolje bi tebe bilo postavit za šefa
Ne hvala,ti i tvoja malenkost ste to zasluzili!
Haj procitaj sto znaci "forum"
Hvala!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 jul 2012, 00:34

Jes da mu je tek 19 godina i da ima mnogo vremena za napredovanje, ali ja jednostavno ne vjerujem da ce on postati neki igrac i da cemo na njemu zaraditi neke pare.
Prosle sezone je zabio 8 golova, a od toga sigurno 5 sa crte,a po prosjeku zabija svaku trecu utakmicu.Njegova duel igra ocajna, previse pada i to mi najvise smeta, protivnicki igrac ga jedva dodirne on pada ko pokosen i jos se cudi sucima sto mu ne sviraju prekrsaje :roll:
Ne znam, za mene je on prosjecan igrac u ovoj ligi ali vidjet cemo nadam se da grijesim..

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 jul 2012, 10:09

Potpisao Igor Anicic. Svaka cast upravi sto je reagirala na vrijeme !

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 10:11

Dobili smo jednog od najboljih mladih napadaca u BiH ,lani 10 pogodaka za Leotar koji se borio za opstanak!
Scepanovic,Markovic,Anicic....jos jedan provjereni vezni igrac i to je to!

..............Hadzic.................

Markovic..Markic..Anicic..Zurzinov

..........Scepanovic..Milicevic......

Bibic.........................Marjanovic

...........Bekic(Pehar)...Anicic...............

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 14 jul 2012, 10:17

bekicamir je napisao/la:Dobili smo jednog od najboljih mladih napadaca u BiH ,lani 10 pogodaka za Leotar koji se borio za opstanak!
Pa dobro mozda bi bilo bolje pojacati odbranu jos malo. U vezi smo sasvim solidni, osim naravno ako se pred kraj prijelaznog roka bude prodavalo kako smo navikli..
P.S. Gdje ti je Pero u sastavu ?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 10:21

starmo94 je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Dobili smo jednog od najboljih mladih napadaca u BiH ,lani 10 pogodaka za Leotar koji se borio za opstanak!
Pa dobro mozda bi bilo bolje pojacati odbranu jos malo. U vezi smo sasvim solidni, osim naravno ako se pred kraj prijelaznog roka bude prodavalo kako smo navikli..
P.S. Gdje ti je Pero u sastavu ?
Pa dobro ,pri bi u vecini slucajeva izgubili 2/3 ekipe u 6. mjesecu sto ove godine nije slucaj ,u odbrani imamo jos Radeljica koji moze biti solidna zamjena ,malo pomalo bit ce to bolja momcad nego lani i pored ovakvog Borca i Sarajeva mislim da mozemo se sa Olimpicom ukljuciti u borbu za to 3. mjesto ,imamo mladu momcad sa trojicom iskusnih kao sto su Markovic,Scepanovic i Zurzinov te Muminovic koji moze dosta pomoci samo ako bude imao motiva i zelje za dokazivanjem,ostalo su sve mladi momci zeljni dokazivanja a sto je najbitnije imaju i premijerligaskog iskustva !

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 14 jul 2012, 13:34

starmo94 je napisao/la:Potpisao Igor Anicic. Svaka cast upravi sto je reagirala na vrijeme !
Ovo je već nešto.Zasada nova uprava odradila dobar posao.Još da se ekipa uigra.Po meni pored ovih što su planirane fale još jedna ili dvije pripremne utakmice ali mislim da su Perić i ostali toga svjesni.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

tomgreen
Kontakt:

Post Postao/la tomgreen » 14 jul 2012, 15:56

Igor Anicic me nimalo ne odusevljava, kada mu pogledate statistiku vidjet cete da je u ovoj sezoni u 25 utakmica koliko je odigrao dao 3 gola borcu i 3 gola slaviji,1 dao rudaru iz prjedora a 1 kozari(sve predstavnici RS-a). Ostala 2 jedan zrinjskom jedan zeljeznicaru. Niste glupi sami donesite zakljucak.trener peric je inzistirao da se dovede ovaj igrac,moje misljenje je da ce biti promaserna investicija. nadam se da sam u krivu.....
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 jul 2012, 16:07

tomgreen je napisao/la:Igor Anicic me nimalo ne odusevljava, kada mu pogledate statistiku vidjet cete da je u ovoj sezoni u 25 utakmica koliko je odigrao dao 3 gola borcu i 3 gola slaviji,1 dao rudaru iz prjedora a 1 kozari(sve predstavnici RS-a). Ostala 2 jedan zrinjskom jedan zeljeznicaru. Niste glupi sami donesite zakljucak.trener peric je inzistirao da se dovede ovaj igrac,moje misljenje je da ce biti promaserna investicija. nadam se da sam u krivu.....
Momak je u vecini utakmica Leotara bio proglasen za igraca utakmice nisu samo golovi mjerilo uspjeha,nije klasican napadac vec vise nesto kao Zizovic sto je igrao u Zrinjskom!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.