Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la Monolog » 12 jul 2012, 22:07

Desetku nosi Nene, čovjek koji je prošle sezone bio jedan od boljih igrača. Sumnjam da će se odreći iste zbog Ibrahimovića. Devetka je u vlasništvu Hoaraua. :mrgreen: E tu bi se već moglo nešto iskombinovati, jer je Hoarau i prošle sezone "ubirao" mrvice, pa su velike šanse da će ili napustiti klub, ili se "pokoriti" Ibrahimoviću i prepustiti mu svoj broj. Mada, mogao bi Zlatan malo po svom, pa da uzme neki dvocifren broj koji ne'a veze s vezom. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 jul 2012, 22:48

Nene 99% ide iz kluba .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 jul 2012, 22:48

Nek Zlatan uzme broj 69
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 12 jul 2012, 23:49

Po imenima strasna ekipa,ali dali ce igrati strasno do cemo jos vidjeti.
slika
ili
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 jul 2012, 23:55

neće oni tako izgledati nema šanse. Još prelazni rok traje..bit će kod njih još pojačanja...vjerujem da će u odbrani dovesti još neke igrače..i u vezi još jednog...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2012, 00:12

Sad pokusati dovesti dobrog golmana,nekako mi Sirigu ne ulijeva neku nadu :?

Ibra i Silva tu,uz Pastorea,Mottu,Nene,Sissoka,Lavezzia mogu ciniti cuda u francuskoj ligi i ligi sampiona.. :D dominacija se sprema ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 13 jul 2012, 00:22

Ovaj projekat PSG-a izgleda pravo zaj....o bice jaci i od City-a mozda nece biti odmah u prvoj sezoni vidljivi rezultati dok se to sve malo poslozi ali kasnije ce biti strasno
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 13 jul 2012, 03:32

Ovaj Sissoko, jeli to onaj iz Juventusa ili?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 13 jul 2012, 05:31

SirAlexFerguson je napisao/la:Nek Zlatan uzme broj 69
:mrgreen: da
FORZA NAPOLI

bracinho
Kontakt:

Post Postao/la bracinho » 13 jul 2012, 10:04

harebianconero je napisao/la:Ovaj Sissoko, jeli to onaj iz Juventusa ili?
jes...
Bosna
Željo
Bayern

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 jul 2012, 10:17

Ljudi da li neko ima informacije da li su se sinoc IBra i PSG uspjeli dogovoriti :?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 13 jul 2012, 10:23

meho-medo je napisao/la:Ljudi da li neko ima informacije da li su se sinoc IBra i PSG uspjeli dogovoriti :?
Prema zadnjim informacijama,Ibrahimovic je rekao "DA" PSG,znaci transfer je blizu realizacije,a Silva je potpiso novi ugovor,tako da sumljam za njega ali vidjet cemo ;)

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 13 jul 2012, 10:38

Protivnik sam arapa i ovog finansijskog zaje....,al stvarno mi je drago da će jedan PSG ponovo biti važan u Evropi.Nadam se da će stići barem do 1/4 finala LŠ.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 13 jul 2012, 10:51

Ibrahimović odbio prvu ponudu Parižana, ali niko ne sumnja da će dogovor biti postignut.

http://www.sp.ortske.net/vest/transferi ... 86770.html" onclick="window.open(this.href);return false;

samo obrisite ovu tacku u linku :P
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2012, 14:10

PSG postaje strah i trepet u Francuskoj i na evropskom kontinentu. Konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto na svjetskoj ljestvici, mada na malo nefer način prema ostalim. No, šta je tu je.

Parižani će, kada sagledamo sve oko igrača i trenera, biti nezaustavljivi. Ne znam ko će ih 10 godina oboriti s vrha ako dovedu sva ciljana pojačanja i uigraju ekipu. Uh, ne smijem ni pomisliti. :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jul 2012, 14:14

Claus je napisao/la:PSG postaje strah i trepet u Francuskoj i na evropskom kontinentu. Konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto na svjetskoj ljestvici, mada na malo nefer način prema ostalim. No, šta je tu je.

Parižani će, kada sagledamo sve oko igrača i trenera, biti nezaustavljivi. Ne znam ko će ih 10 godina oboriti s vrha ako dovedu sva ciljana pojačanja i uigraju ekipu. Uh, ne smijem ni pomisliti. :D
A gdje im je mjesto? :roll:
Mislim da imaju jedan ili 2 trofeja na evropskoj sceni, postoje tek 40ak godina, tako da mi to "konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto" i ne pije vode.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 jul 2012, 14:16

jos nista nije gotovo ni danas ne mogu da nadju zajednicki jezik Leonardo i Raiola mada sastanak je poceo u 12 sati i jos se nisu uspjeli dogovoriti ,mada sastanak jos traje
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2012, 14:20

Monolog je napisao/la:
Claus je napisao/la:PSG postaje strah i trepet u Francuskoj i na evropskom kontinentu. Konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto na svjetskoj ljestvici, mada na malo nefer način prema ostalim. No, šta je tu je.

A gdje im je mjesto? :roll:
Mislim da imaju jedan ili 2 trofeja na evropskoj sceni, postoje tek 40ak godina, tako da mi to "konačno da se i oni vrate tamo gdje im je mjesto" i ne pije vode.
Jbg, klub s tradicijom od osnivanja, jedan od najvećih in France, dolaze iz velegrada Pariza, uvijek su davali velike igrače (naš Safet Sušić je dobar primjer) i bio repsektiran klub. Naravno, ne govorim da su ni među Top 5 (pa i Top 10) u svijetu, ali definitivno da zbog svog imena zaslužuju bolje sutra i izgledniji budućnost. Dugo su se patili u Ligue 1, a i svakako da više volim gledati klubove takvog renomena na Euro i World sceni negoli autsajdere kojima je premija i učešće u EL ili LP i koji praktično nemaju nikakvih ambicija. Svima je vjerujem u cilju da gledaju što jači i konkurentniji fudbal, što naravno ne donosi sa sobom i tezu "pod svaku cijenu" što neki ovdje (ne odnosi se na tebe :mrgreen: ) zloupotrebljavaju.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jul 2012, 14:27

Marseille, Lyon, Monaco, Bordeaux.
Ovi klubovi su više puta osvajali francusku ligu i samim tim su u francuskim okvirima veći klubovi od PSGa. Da se razumijemo, kao predstavnik glavnog grada, PSG sigurno zaslužuje biti u vrhu, ali treba biti realan i reći kako su oni daleko od toga da su neki strah i trepet u Evropi ili da su veći od gorenavedenih francuskih klubova kada je domaće prvenstvo u pitanju. :mrgreen:
U pravu si kada je konkurentnost u Evropi u pitanju. Ja bih rado da tamo gledam 32 jednake ekipe, ali to se nikad neće desiti. Pare danas ima PSG, jučer ih je imao Lyon, sutra će ih možda imati Lille...To tako ide, ne znamo koja "budala" će preuzeti određeni klub i preko noći pokušati od njega napraviti neku nepobjedivu mašinu. :mrgreen:
Montpellier je prošle godine pokazao da se može osvojiti liga bez velikih ulaganja, ali sa pravim timom. Meni je to puno simpatičnije od pariškog i marsejskog rasipanja.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 jul 2012, 14:34

Istina, sve stoji, al' što da ih ne gledamo u boljem izdanju ako već imamo priliku za to. Da ne bude u krivom kontekstu shvaćeno, nisam pristalica bogatih Arapa, Katarana, šeikova i šta ti ja znam čega sve ne ( :roll: ), no svakako da je ovo dobro ponajviše zbog Le Championnata (nadam se da sam dobro napisao :mrgreen: ) i zbog toga što će i francuska prva liga profitirati dobivajući još jedan izuzetno jak klub. PSŽ je još u fazi stvaranja, ali vrlo brzo bi pod Ancelottijevim vodstvom mogli stasati u čak i većeg diva negoli što je to Man. City.

A, što se tiče Montpelliera, drago mi je što su baš oni skinuli skalp Parižanima i pokazali da znaju igrati lopte, no kada bolje pogledaš i njihov vlasnik spada u grupu tih "budala", kako si ih ti nazvao. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.