Ima li tebe na ovom twiteru?

Dobre su žene.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E pa nisam još dotle stigo jbt, čuj na Twiteru i šta bi tamo radioGaziHusrevbeg je napisao/la:@legenda
Ima li tebe na ovom twiteru?![]()
![]()
Dobre su žene.![]()
A svi ovi poznati se danas na to furaju, pa ih moram pratiti, pogotovo ove novinare, našao sam @Juventinu na twiteru.legenda reala je napisao/la:
E pa nisam još dotle stigo jbt, čuj na Twiteru i šta bi tamo radio![]()
Jelde
Ukucaj na google, romantične poruke i biraj koja ti odgovara, pa ja.Senaid L.F.C je napisao/la:ajmo kakvu poruku za malu nisam odavno joj nista bas lijepo napiso pa moram sad pozurite mora bit do 12
Zajebo si se tibagrcavi je napisao/la:e kad mi legenda počne o ženama pričati, haj i nekako ovaj husref on djeluje ko da zna nešto, ali legenda![]()
![]()
znači takva je situacijaLBJ MVP je napisao/la:Zajebo si se tibagrcavi je napisao/la:e kad mi legenda počne o ženama pričati, haj i nekako ovaj husref on djeluje ko da zna nešto, ali legenda![]()
![]()
Mislim da još nisam dovoljno poznat za taj poduhvatGaziHusrevbeg je napisao/la:
A svi ovi poznati se danas na to furaju, pa ih moram pratiti, pogotovo ove novinare, našao sam @Juventinu na twiteru.![]()
![]()
Uh, one su vatra.![]()
Ti misliš da ja ako sam ružan, nemam njuh za ženebagrcavi je napisao/la:e kad mi legenda počne o ženama pričati, haj i nekako ovaj husref on djeluje ko da zna nešto, ali legenda![]()
![]()
ja sam čuo da si ti 2. najljepši čovjek u Goraždu, 1. je Zisko, a ti si odmah iza njegalegenda reala je napisao/la:Ti misliš da ja ako sam ružan, nemam njuh za žene![]()
ali nema ono za traženje prijatelja više nego moram imati te kao prijatelja na fbEdin TM87 je napisao/la:Valjda Monolog procita ono, meni je zelja sa Monologom igrat, da ga razbijem![]()
![]()
![]()
bazeni, hajde protiv mene tog bilijara, ja sam najbolji na svijetu u tom...
nick UzaTM87.
Mali da išta znaš, košto ne znaš, znao bi da sad na njivi nema nikakvih poslovaLBJ MVP je napisao/la:Sve stručnjaci![]()
Mogli ste i vi s legendom na njivu