Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jesil upiso sta druuze Hellere 

Raja ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, pa sam se odlucio ovde.
Brzo ce Ramazan, mjesec posta koji cu pokusati po prvi put da ispostim od pocetka do kraja. Zanima me je li dozvoljeno ljubljenje za vrijeme posta?
U pitanju je naravno djevojka. Negdje sam procitao da nije, a negdje da je dozvoljeno bez ejukacije i da je samo spolni odnos zabranjen. Pitanje je mozda smijesno, ali me bas zanima to.
pozz..
Brzo ce Ramazan, mjesec posta koji cu pokusati po prvi put da ispostim od pocetka do kraja. Zanima me je li dozvoljeno ljubljenje za vrijeme posta?

pozz..
Nad nama nebo ima da gori!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Po šerijatu nije dozvoljeno ljubljenje (ili bilo kakav dodir) prije braka, a kamo li za vrijeme posta.Rolex312 je napisao/la:Raja ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, pa sam se odlucio ovde.
Brzo ce Ramazan, mjesec posta koji cu pokusati po prvi put da ispostim od pocetka do kraja. Zanima me je li dozvoljeno ljubljenje za vrijeme posta?U pitanju je naravno djevojka. Negdje sam procitao da nije, a negdje da je dozvoljeno bez ejukacije i da je samo spolni odnos zabranjen. Pitanje je mozda smijesno, ali me bas zanima to.
![]()
pozz..
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Momci,pošto ste ovdje najaktivniji i jednostavno nema druge teme gdje bi se mogao obratiti...
Za dva dana idem na more,uzeo sam rekete i teniske loptice i želim prvi put u životu da zaigram tenisa.Čitam na internetu sad kako je tenis jako teško naučiti igrati.
Znate da je moj idol Roger,da intezivno pratim tenis već 6-7 godina.Ali možda mi tolike godine nimalo neće pomoći kada prvi put u životu uzmem reket u ruke ? Htio sam zapravo da pitam,na šta bi najviše trebao obratiti pažnju ako igram tenis prvi put u životu ? da li imaju neke vježbe koje bi mogao da radim u ova dva dana i koje bi mi olakšale malo ? Jednostavno,šta je to najvažnije kada prvi put igram tenis u životu ? šta je to na šta najviše trebam obratiti pažnju prilikom igranja ?
Za dva dana idem na more,uzeo sam rekete i teniske loptice i želim prvi put u životu da zaigram tenisa.Čitam na internetu sad kako je tenis jako teško naučiti igrati.
Znate da je moj idol Roger,da intezivno pratim tenis već 6-7 godina.Ali možda mi tolike godine nimalo neće pomoći kada prvi put u životu uzmem reket u ruke ? Htio sam zapravo da pitam,na šta bi najviše trebao obratiti pažnju ako igram tenis prvi put u životu ? da li imaju neke vježbe koje bi mogao da radim u ova dva dana i koje bi mi olakšale malo ? Jednostavno,šta je to najvažnije kada prvi put igram tenis u životu ? šta je to na šta najviše trebam obratiti pažnju prilikom igranja ?
You'll never walk alone.
ja sam vec bio prešao dvadesetu i kada sam prvi put uzeo reket i igrao 10 minuta nisam terena mogao pogoditi, prvo preko mreže, a onda u drugi dio terena. o servisu da ne pricam, bekend ružan i ocajan. nakon godinu dvije opet uzmem reket i malo ko bolje, onda sam imao srecu da u blizini igram djaba, tj odma igraš cesce i malo po malo dodjes do nekog nivoa da igraš normalno sa neškolovanim igracima
ponesi ti više loptica jer ceš ih masu poslati u home-run
nemam ti šta reći, ako si talentovan za sport skontat ceš sam neke stvari, a ako nisi onda ce ti brzo dojaditi
imas na youtube masu tih treninga, onda po netu objašnjenja...ja sam to sve citao al mi je slabo pomoglo, jer za tenis treba škola više nego i za jedan drugi sport
ponesi ti više loptica jer ceš ih masu poslati u home-run

nemam ti šta reći, ako si talentovan za sport skontat ceš sam neke stvari, a ako nisi onda ce ti brzo dojaditi
imas na youtube masu tih treninga, onda po netu objašnjenja...ja sam to sve citao al mi je slabo pomoglo, jer za tenis treba škola više nego i za jedan drugi sport
nema potpisa
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja sam odavno želio i da treniram,ali teniski tereni nisu mi nimalo blizu.Admir_Sa je napisao/la:ja sam vec bio prešao dvadesetu i kada sam prvi put uzeo reket i igrao 10 minuta nisam terena mogao pogoditi, prvo preko mreže, a onda u drugi dio terena. o servisu da ne pricam, bekend ružan i ocajan. nakon godinu dvije opet uzmem reket i malo ko bolje, onda sam imao srecu da u blizini igram djaba, tj odma igraš cesce i malo po malo dodjes do nekog nivoa da igraš normalno sa neškolovanim igracima
ponesi ti više loptica jer ceš ih masu poslati u home-run![]()
pripremio sam se dobro što se tiče loptica,ne brini

Čim sam dobio rekete i zapravo uvidio koliki su,znao sam da neće biti lahko

Ja smatram da sam talentovan

i ja ću sad malo pretražiti you tube a već sam podosta pročitao.
Mnogo ti hvala,pomogao si.
You'll never walk alone.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja nisam nikad reket uzo u ruke, ali imam osjećaj kad bi igro, da bi Eda razvalio 6:0,6:0
Pa vrmenom ćeš skontati, dok malo osjetiš, teren, loptice, reket, pa polahko jbg, niko se nije naučen rodio

Pa vrmenom ćeš skontati, dok malo osjetiš, teren, loptice, reket, pa polahko jbg, niko se nije naučen rodio

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedino sto ti mogu reci da na TV-u to izgleda mnogo, mnogo lakse. Ja sam prosle godine bio dosta aktivan, ali kad sam vidio da nemam fizicku spremu za to batalio sam.
Pa mogu se "pohvaliti" da tolike sate skoro niti jedan pravilan servis nisam uradio
Znaci non-stop trka tamo-vamo jos ako sunce upali onda za nas amatere nema spasa
Nadji neki zid i pokusaj se malo ispraktikovati. To je moj drug radio, pa je bio vidno bolji od mene
Pa mogu se "pohvaliti" da tolike sate skoro niti jedan pravilan servis nisam uradio

Znaci non-stop trka tamo-vamo jos ako sunce upali onda za nas amatere nema spasa

Nadji neki zid i pokusaj se malo ispraktikovati. To je moj drug radio, pa je bio vidno bolji od mene
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
onda ti i od protivnika zavisi, ako je i on pocetnik onda ce biti još teže nauciti nešto, nece biti razmjena, neces se imati na koga ugledati i slicno
ako je neko ko je malo napredniji onda ce biti malo lakse, a ako je neko ko je trenirao onda je to super opcija
ako je neko ko je malo napredniji onda ce biti malo lakse, a ako je neko ko je trenirao onda je to super opcija
nema potpisa
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma nije toliko teško, najgore za naučiti je servis, ja uspjevam pogađati u polje, ali loptica ide poprilično sporo, pa mi jaran uglavnom olako vraća servise.
A što se tiče ostalih segmenata, forhend i bekhend, nakon par dana uzastopnog igranja naučit ćeš i to.
Moj prvi savjet ti je da reket držiš opušteno u ruci i da imaš osjećaja kad udaraš lopticu, na početku pokušavaj da pogađaš u polje pa kako god, a tek kasnije ganjaj jačinu udarca.

A što se tiče ostalih segmenata, forhend i bekhend, nakon par dana uzastopnog igranja naučit ćeš i to.

Moj prvi savjet ti je da reket držiš opušteno u ruci i da imaš osjećaja kad udaraš lopticu, na početku pokušavaj da pogađaš u polje pa kako god, a tek kasnije ganjaj jačinu udarca.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Serviraćeš iz gaća.VolimLiverpool je napisao/la:Momci,pošto ste ovdje najaktivniji i jednostavno nema druge teme gdje bi se mogao obratiti...

Kad se sjetim svoje prve rekreacije, pošteno se ismijem. Prvi servis (nešto brži) završi u polju svaki 15. put, dok u ostalih 14 puta ode 20 metara u aut ili pogodi dno mreže.

Yebenica je, da budem iskren. Vjerujem da ćeš se konstantno izvlačiti na forehand, jer backhand ne znaš (ovo preslikavam sebe, da ne bi bilo zabune).

Nego, unaprijed se samo pripremi na puno znoja, smijanja i zajebancije. Za 7 dana ne možeš naučiti ništa, pa vala ni osnove tenisa. Očekujemo slike, priče pa i klipove kad se vratiš.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
E kad sam ja bio tamo kod Bolitieria na onom njegovom kampu, šta sam radio, kolko sam reketa slomio, dok nije došla Mara

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa isto ko i ti fudbalerbagrcavi je napisao/la:e čuj legenda teniser

Zašto su žene zlo

- raul-zakon
- Kontakt:
Ja sam tenis trenirao do 15., ali sam odustao, jbg.
Nije to ni toliko teško kad rano kreneš...ja sam recimo počeo sa 6 i skoro se i ne sjećam tog nekog "prvog susreta s lopticom".
Nije to ni toliko teško kad rano kreneš...ja sam recimo počeo sa 6 i skoro se i ne sjećam tog nekog "prvog susreta s lopticom".
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
jbg ja sam bio talentovan za fudbal, samo je dosta faktora uticalo na to da se prestanem baviti tim sportomlegenda reala je napisao/la:Pa isto ko i ti fudbalerbagrcavi je napisao/la:e čuj legenda teniser![]()
, ali povreda skočnog zgloba me zeznula
![]()
![]()
Zašto su žene zlo![]()

Haj reci da nisu žene zlo

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja sam prije mjesec dana tek prvi put malo igro tenis.Znao sam da je teško,ali onako...
. Igrali mi na ekskurziji i svaki poen na crtu,pa po pola sata rasprave je li dirala crtu ili ne i na kraju preveliku buku smo pravili i izbacili nas.Tek sad vidim kako je Federeru,Nadalu i ostalima. 

- legenda reala
- Kontakt:
To ti želiš reći da ja za tenis nisam biobagrcavi je napisao/la:
jbg ja sam bio talentovan za fudbal, samo je dosta faktora uticalo na to da se prestanem baviti tim sportom
Haj reci da nisu žene zlo

Žene nikad ne mogu biti zlo, jel tako Husrefe

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ono što je još gore je i to da protivnik igra prvi put tenisa u životu.
Biće smijanja,to je definitivno.
Tako pričamo ja i on,da toliko pratimo tenis a nikad nismo poigrali ma kaže ove godine il' nikad
On baš kao i ja,naivan skroz pa misli da je to lako igrati,i ja sam mislio dok malo ne pročitah na netu pa evo i na you tube-u gdje mislim da sam skontao dobro neke stvari.
Biće zanimljivo,to je definitivno.Monolože kako ti znaš da ću ja 7 dana biti na moru
Vidjećemo na šta će to ličiti,ali možete očekivati šokantne priče i slike.
Upravo sam gledao 6-7 video-va za početnike vezano za forehand,backhand,servis te voley.Kako se treba postaviti,kako je najlakše,šta je najvažnije itd. Valjda će to na nešto ličiti.
Iskreno,kada mi drug danas donese rekete,ja ga pitam,šta ti je ovo ovako veliko,pa ovaj jedan reket gotov veći od mene jbt.Kaže tako ti je to,onako se samo čini da su manji reketi.
Monolože,ne znam zašto ti je servis predstavljao toliki problem,pa samo baciš loptu i pukneš je reketom
Vidjećemo.Samo se nadam da neće nikog biti tu oko terena da nas gleda,ipak je sramota.
Hvala svima.
uvijek sam se želio furati na Rogera sa jednoručnim bekendom,ali Bogami dvoručni ću morati ispočetka

Biće smijanja,to je definitivno.
Tako pričamo ja i on,da toliko pratimo tenis a nikad nismo poigrali ma kaže ove godine il' nikad

On baš kao i ja,naivan skroz pa misli da je to lako igrati,i ja sam mislio dok malo ne pročitah na netu pa evo i na you tube-u gdje mislim da sam skontao dobro neke stvari.
Biće zanimljivo,to je definitivno.Monolože kako ti znaš da ću ja 7 dana biti na moru

Vidjećemo na šta će to ličiti,ali možete očekivati šokantne priče i slike.
Upravo sam gledao 6-7 video-va za početnike vezano za forehand,backhand,servis te voley.Kako se treba postaviti,kako je najlakše,šta je najvažnije itd. Valjda će to na nešto ličiti.
Iskreno,kada mi drug danas donese rekete,ja ga pitam,šta ti je ovo ovako veliko,pa ovaj jedan reket gotov veći od mene jbt.Kaže tako ti je to,onako se samo čini da su manji reketi.

Vidjećemo.Samo se nadam da neće nikog biti tu oko terena da nas gleda,ipak je sramota.

Hvala svima.
uvijek sam se želio furati na Rogera sa jednoručnim bekendom,ali Bogami dvoručni ću morati ispočetka

You'll never walk alone.