ili kao Zeljo protiv bas tog Levskog..Colorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ili kao Zeljo protiv bas tog Levskog..Colorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
Bojim se da bi mogli njihov rekord srusitColorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
prva tekma iz x/1 i vozdraEdin TM87 je napisao/la:Prva tekma iz 2/1 i 7+
A ova iz 1/2 i 10+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uefa ispituj ovo![]()
hahahahaha vidjet cemo , ne mislim bas da cemo tako ali ...adnanhz je napisao/la:Bojim se da bi mogli njihov rekord srusitColorado je napisao/la:Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...![]()
![]()
i JEL VAM DRAGO KOMPLEXASI ?Bosanski zmaj je napisao/la:DIVOVI SA MALTE vam uvalise 4 komada za poluvrijeme.
ma prijatelju,neprofesionalizam je cudo..ljudi rado do 4 i poslije treniraju..a ovi moji fol profesionalci..kao 2 treninga na dan,sportski zivot,misle od toga vile graditi i limuzine vozati..barbarez je napisao/la:Ma vjeruj mi da Sarjevo nema muda da stima,pogotovo u Europi,pa sjebu Juve ad aSarajevo ne sjebu.Ne treba se nasladjivat ,mozda i nas Maribor natambura,ali majkemi krajnje neozbiljno,i u prvom mecu a pogotovo sad.Hocemo napredak,a sebi dopustamo ovakve zajebancijemma_hz je napisao/la:e nmg da vjerujem...zar je na ovo Sarajevo spalo..niko ziv me ne moze uvjeriti da je ovo 100 posto regulara..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.