FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja mislim da prvi set osvaja Hibernians...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
zar je za ovo potreban komentar ??

pogledaj te quote na 1x ja mislim da ce ovdje biti x http://www.diretta.it/partita/dGgktM4m/ ... ni-partita" onclick="window.open(this.href);return false;damirfile je napisao/la:OVO BI MOGLO BITI "TO"....... strasno ako je istina.Alfa_Muzijak je napisao/la:Platini ce nam yebat majku majcinu![]()
ovo ode iz 1/2 i 35+![]()
Imaju break prednosti..Moggiano je napisao/la:Ja mislim da prvi set osvaja Hibernians...
ZELJEZNICAR 1921!
- kupus army
- Kontakt:
Ma rekao Jovic da ne idu 100 % gledaju nas ovi iz Lecskog 

Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- istina1981
- Kontakt:
Nisam tita mi mislio za poluvrijeme al vi ste uvjek puni iznenadjenjaistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zeznuti su im oni Brazilci pravo

Zadnja izmjena: istina1981, dana/u 12 jul 2012, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO !!!
Da biste njih doveli msm talente potrebno je dosta necega sto vi nemate kao uostalom nijedan klub u BiH a to je:AjdBosnaVodi je napisao/la:Brate, ima puno talenata u brazilu.. mozemo dovesti barem 1 ili 2 da nam budu u odbrani ili neki brzi winger.Hypnose je napisao/la:Nema sve kod njih prvoklasni igraci....AjdBosnaVodi je napisao/la:Kljuc njihov klub je Brazilski igraci
Trebamo mi (FKS) dovesti nekoliko
Od teskih amatera vi primite 6 komada do sada... Ko zna sta nosi 2. poluvrijeme mozda jos koji gol u vasoj mrezi...
Prolaz ste obezbjedili al' ovo je bruka veca nego ona Borceva a i oni su se nevidjeno obrukali....
Sa ovakvom igrom nema potrebe da igrate sa Levskim... Bolje vam je da odmah upisete 3:0 odnosno 0:3 jer ce te se samo beze jos vise obrukati....

A ovakvih otpadaka kao kod njih mozete koliko hocete dovesti oni ce doci u BiH samo da igraju za obrok....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Smijali se našoj muci sad ste pravi ... 
gdje je onaj Sarajlijca, šta sam ti reko Denga ?

gdje je onaj Sarajlijca, šta sam ti reko Denga ?

DRUG NEBI TI PUNCA
istina1981 je napisao/la:Nisam titami mislio za poluvrijeme al vi ste uvjek puni iznenadjenjaistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zeznuti su im oni Brazilci pravo
![]()
![]()

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
- ZlatnaDolina
O namjestanju se govorilo i u prvoj utakmici pa na kraju nista ne bi
jednostavno igraci Sarajeva nisu u glavi nikako dobri, ima ona Jasna Bajraktarević sportski psiholog nek je uzmu i nek radi sa igracima, sta mi znamo sta je u njihovim glavama očito ima nesto sto ih koci, u dvije utakmice protiv konobara,ribara i pekara kiksati to je vec problem, nije stvar kvaliteta vec stvar psihe, a po meni glavni razlog je sto se od ove ekipe Sarajeva puno pčekuje a toga su svjesni i igraci Sarajeva

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Hebo vas život nešta se dižete ovo je bruka i sramota,imal kakvih deka iz Karitasa-Crvenog križa da se kolektivno pokrijete 4gola primit od Malte..
istina1981 je napisao/la:Nisam tita mi mislio za poluvrijeme al vi ste uvjek puni iznenadjenjaistina1981 je napisao/la:Ma do Maribora ima jos. Sve u svoje vrijeme. Ali ozbiljno imam neku suhvu da cete veceras na +40 primiti cetiri komada. Iako nece biti prijenosa vec vidim sliku kako ce maleni da krive sudije posle tekme... Zeznuti su im oni Brazilci pravo
![]()
![]()

ZELJEZNICAR 1921!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovo mi je suhveli... Sumnjivo skroz na skroz...
ma priajtelju samo se bojim protiv Levskog katastrofa..nezzz al mozda je i bolje da se ovdje do kraja obrukamo..nego 2 puta za jedan izlet....kupus army je napisao/la:Ma rekao Jovic da ne idu 100 % gledaju nas ovi iz Lecskog

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sumnjivo je ovo, prvo to. Biće sigurno polemike.
Drugo, ovo je bruka i žestoko treba kazniti igrače i Stručni štab.
Ja kretena. 
Drugo, ovo je bruka i žestoko treba kazniti igrače i Stručni štab.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ma vjeruj mi da Sarjevo nema muda da stima,pogotovo u Europi,pa sjebu Juve ad aSarajevo ne sjebu.Ne treba se nasladjivat ,mozda i nas Maribor natambura,ali majkemi krajnje neozbiljno,i u prvom mecu a pogotovo sad.Hocemo napredak,a sebi dopustamo ovakve zajebancijemma_hz je napisao/la:e nmg da vjerujem...zar je na ovo Sarajevo spalo..niko ziv me ne moze uvjeriti da je ovo 100 posto regulara..![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Nije namjestena tekma nemojte ba izmisljati i glupirati se , ljudi nam uvalili 4 komada regulara skroz.. imam osjecaj da cemo protiv Levskog odigrati ko seljo protiv litexa ...

Prva tekma iz 2/1 i 7+
A ova iz 1/2 i 10+
Uefa ispituj ovo

A ova iz 1/2 i 10+

Uefa ispituj ovo

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: fks74, Kyle88, Proximic, Tatamata1946 i 46 gostiju.