polako, i 5+ ima da prođe, ja sam igrao 1 i MORA PROĆI, ne mogu ih mrziti više nego što ih sad mrzimLivnobet je napisao/la:Igrao na Sarajevo 4+
Mislio sam da će mi proći, ali na ovakav način ne![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
polako, i 5+ ima da prođe, ja sam igrao 1 i MORA PROĆI, ne mogu ih mrziti više nego što ih sad mrzimLivnobet je napisao/la:Igrao na Sarajevo 4+
Mislio sam da će mi proći, ali na ovakav način ne![]()
![]()
![]()
![]()
Jdr.van nostrand je napisao/la:UC Dublin-Derry City X 3,15
--------------
Shelbourne-Dundalk X 3,60
nije se to meni jednom desilo...vecaveca je napisao/la:pu ima li sta gore ne uplatiti tiket vec napisan aaaaaaaa ! sada dodjem sve proslo fuj
Sad popij minimalno 50Admir_Sa je napisao/la:svasta u bozijoj mašti i kod mene na kladionici
uplatim maloprije 5km na racun (premier), nisam ima mjesec dana i ja ukucam sifru kad 134km mi na racunu, pogleda ono kad piše leglo 1.7, valjda pratim reko one dnevne dobitnike i znam da me ni u ludilu nisu izvukli, kad ja na listice i vidim jedan mi dobitni na marku 129, baloteli, francuska prolazi grupu, više kornera i njemacka više od 7 golvoa
ja glavu dajem da bi se ikada sjetio da sam ovo odigro, znam da sam stavljao holandija prvak, kerzakov strijelac, manje golova svedska, rusija prolazi i slicno
![]()
vela havle
dr.van nostrand je napisao/la:MyPa-Newi Cefn Druids under 0-3
Zimbru Chisinau-Bangor City under 1,80
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.