FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

ripper
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la ripper » 12 jul 2012, 19:34

Ne treba više davati Borcu da ide u Evropu, dosta više brukanja, samo blamiraju državu ili entitet ili koga vec predstavljaju.
Sami sebi zabijaju golove :shock: , jedno je gubiti od Maccabia koji je sila od tima, a drugi ispadati od druguligaša svaki put kad izađu negdje (prvo onaj švicarski drugoligaš, sad crnogorski). Hajd da je u pitanju Sutjeska iz Nikšića, vec nekakav Čelik :shock:
Ne treba ih slati više negdje da se bezveze brukaju. Ovo je blamaža u rangu Čelika kojeg nekakav Grbalj naguzi.
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 12 jul 2012, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.

rock87
Kontakt:

Post Postao/la rock87 » 12 jul 2012, 19:35

K0MT je napisao/la:Pa i vama će biti isto.
Maribor. :lol:
Samo sto mi nismo jos izgubili a vi jeste!! CELIK FROM NIKSICI BUAAHAHAHHAHAHAHA!!1

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 jul 2012, 19:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fuj, nesposobni klube, hrpo antitalenta, fuj. slika
Hayley <3

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 12 jul 2012, 19:35

Ja mislim da je ovo kraj dobrih Borčevih igara započetih 2009. prije svega mislim na igranje u Evropi, poziciji na tabeli i dobrih igara, realno Borac je zadnje tri godine bio extra ekipa a prije toga prosjecna ekipa PL. koja je ispadala i vracala se u PL., po svemu vidjenom Borac u novoj sezoni prosječna PL. ekipa, nesto slično kao Zrinjski, ne bi želio da ovo neko shvati kao provokaciju ili nesto slično, pred nama je nova sezona pa ce se sve dokazati i pokazati.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 jul 2012, 19:36

Šta imaju osramotiti, da je iz 5 lige, ako ljudi bolje igraju, igraju i šta sada. Šta očekivati od ove naše hebene lige, kada je sve naopako nasađeno.
Sve najbolje želim svakom našem klubu koji nas zastupa u Evropi, al daleko smo mi miljama i miljama od kvaliteta, rada, reda, discipline, organizacije, lakše bi bilo da pobrojim šta valja, tako da me ovaj rezultat uopšte ne iznenađuje, čak šta više
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 12 jul 2012, 19:36

i da cestitam borcu sto nije makar izgubio utakmice sa celikom ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 12 jul 2012, 19:38

tm84 je napisao/la:i da cestitam borcu sto nije makar izgubio utakmice sa celikom ;)
:lol: :lol: :lol:
Hayley <3

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jul 2012, 19:38

K0MT je napisao/la:Pa i vama će biti isto.
Maribor. :lol:
Maribor vec igrao po PL a ovaj po Kolasinu i Decicima,pardon i BanjaLuci.
Sramota kako god,a za bilo koju izvlakusu nema ama bas nikakve sanse.
Samo jos smjesniji ispadaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 12 jul 2012, 19:39

Pričamo o Borcu i utakmici.

Ko je došao na temu da provocira, samo će bezveze sebi zaraditi ban.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 12 jul 2012, 19:40

Ispali su i prije tri godine od Lozane, švicarskog drugoligaša.

Nije za njih Evropa i džaba. Bruka.

Nisu ni ostali naši klubovi Bog zna šta, vjerovatno bi se i Sarajevo i Željo mogli obrukat u narednim mečevima, ali haj oni ko i nešto igraju, napune stadion, bore se... :roll: Loši smo.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 12 jul 2012, 19:40

joj djeco ne zna se ko je gori..

ovi što porede čelik i maribor i prijete u fazonu: polako, vidjet ćemo vas, kad vas nabuca maribor

ili ovi drugi što ismijavaju ljude, a klub iz njihove države ispao.

mora da su roditelji ponosni na sve vas
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 jul 2012, 19:41

Zasluzeno ste ispali.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 jul 2012, 19:42

sta ocekivati od kluba u kojem radi i kojeg podrzava 80% ljudi koji na sve nacine degradiraju bh fudbal i sam napredak te djece tamo u banja luci. kad ne budu mislili na politiku, a sport bude u prvom planu možda nešto i naprave
nema potpisa

giga57
Kontakt:

Post Postao/la giga57 » 12 jul 2012, 19:43

igrači sastavljeni od zla oca i od gore matere...Bez dva dobra napadača ovaj moj Borac će dogurati do sredine tabele..H I T N O ali baš H I T N O u potragu za napadačima...Strašno mi je žao što je izgubio ali ujedno mi je i drago , jer će valjda neko da se uhvati čelične metle. Krajnje je vrijeme da se očisti loša uprava i katastrofalan trener...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 12 jul 2012, 19:43

Grahovac odskace svojim kvalitetom od ostatka ekipe. Borac je prokockao svoje šanse u prvom mecu.
Žalosno da nam je liga u ovako lošem stanju :( :( , boriš se cijelu sezonu da izađeš u Evropu i onda te nekakav crnogorski drugoligaš odmah u prvom pretkolu izbaci.
Valjda je ovo jasan znak da je skracenje lige na 12 klubova NUŽNOST. Dosta više politike i zaštite nacionalnih interesa kroz sport :!:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jul 2012, 19:45

Hajde ok sve. Pojačanja se nisu uklopila još, slabiji igrački kadar, neuigranost, potcjenili Čelik...Ali 3 (jel ono 3?) crvena u dvije utakmice, e to je za šamara.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 jul 2012, 19:45

Ope' cvajta. :roll: Boze sacuvaj! Kao da je na teren izaslo 11 mahmurnih sukurcina, nikave borbe, zara, htijenja... Pa za sta su ginuli citavu proslu sezonu? :roll:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

markomarko
Kontakt:

Post Postao/la markomarko » 12 jul 2012, 19:48

"Moramo biti strpljivi, a momčad koja ovlada sredinom terena na kraju će i slaviti. Uvjeren sam da ćemo to biti mi", zaključio je Božičić"

Čelik je iskusna i nimalo naivna ekipa , ali ne radi se o protivniku koji se ne može eliminisati, naprotiv, mi smo kvalitetniji i siguran sam u našu pobjedu, ne samo u Banjoj Luci već i u konačnom rezultatu", optimist je Božičić.

Siguran sam da smo mi mnogo kvalitetniji i to moramo da opravdamo na terenu. ...Vjerujem u našu pobjedu i plasman u drugo pretkolo... rekao je Avdukić.

"Vjerujem da ćemo mi u prvom meču u Banjoj Luci ostvariti pobjedu" , siguran sam da možemo izboriti plasman u drugi krug kvalifikacija", rekao je Milan Stupar, igrač Borca.

- Prva utakmica je najteža, ali sam ubijeđen da ćemo pred punim tribinama našeg stadiona napraviti dobar rezultat da bismo obezbijedili miran revanš u Nikšiću i prolaz u sljedeću rundu takmičenja - rekao je Grahovac.

Šta cemo sad? Cinjenica je da je ova ekipa veoma losa i pitanje je sta moze napraviti, kao i da su pripreme lose odradjene. Stekao sam utisak da igraci nisu dovoljno fizicki spremni, vuku se po terenu, iako to moze biti razlog teskih uslova za igru. Bozicic mi se uopste ne svidja kao trener jer je jak na rijecima a nerealan i neobjektivan u izjavama. On i ova uprava su doveli neke igrace sumnjivog kvaliteta. Nece propasti svijet sto je Borac ispao, ali neko mora snositi odgovornost za ovakav rezultat. 3 crvena kartona u 2 utakmice??? Pa sa takvim bilansom nijedna ekipa na svijetu ne moze sebi obezbjediti povoljan rezultat. Cekam da vidim sta ce reci rukovodstvo ili igraci, ali sve mi se cini da ce se njihove izjave bazirati na crvenom kartonu iz 50og minuta...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jul 2012, 19:59

Sad će objektivni kloc Slaviša Božičić za ispadanje osuditi sudce i crvene kartone, a on ne umije da svojima igračima kaže da ovo nije BHPL nefo Evropa i da se svaki oštriji start kažnjava, kao i prigovri sudcima,od dva crvena kartona, tri su žuta zbog prigovora :roll: Ni danas sudija ne bi dao drugi žuti, da onaj se nije hvatao za glavu i pritrčo mu da kaže kako nije faul :roll:

O igri Borac ima samo četiri i po igrača ostalo su neki levati, koji su zalutali, četitke na partijama malom Grahovcu, pa i Kruniću,Marković i Stokić solidni, Adilović obavlja svoj posao dobro, ostalo katastrofa :x
Ovaj Čelik je jadna ekipa, obično smeće, a šta je tek onda Borac :o , ali tako je oni nemaju nikakve igre, oni samo prego brzonogih krila, trče kontre, akcija je za njih stran pojam, nisu nešta ni fizički bogzna šta spremni, ali eto spremniji su od Borca + što imaju trenera na klupi, to je prevagnulo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 jul 2012, 20:06

legenda reala je napisao/la:Sad će objektivni kloc Slaviša Božičić za ispadanje osuditi sudce i crvene kartone, a on ne umije da svojima igračima kaže da ovo nije BHPL nefo Evropa i da se svaki oštriji start kažnjava, kao i prigovri sudcima,od dva crvena kartona, tri su žuta zbog prigovora :roll: Ni danas sudija ne bi dao drugi žuti, da onaj se nije hvatao za glavu i pritrčo mu da kaže kako nije faul :roll:

O igri Borac ima samo četiri i po igrača ostalo su neki levati, koji su zalutali, četitke na partijama malom Grahovcu, pa i Kruniću,Marković i Stokić solidni, Adilović obavlja svoj posao dobro, ostalo katastrofa :x
Ovaj Čelik je jadna ekipa, obično smeće, a šta je tek onda Borac :o , ali tako je oni nemaju nikakve igre, oni samo prego brzonogih krila, trče kontre, akcija je za njih stran pojam, nisu nešta ni fizički bogzna šta spremni, ali eto spremniji su od Borca + što imaju trenera na klupi, to je prevagnulo :P
mozda si mislio na golmana Avdukica..a mozda se i varam.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.