Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija dole![]()
Ma u Izraelu je to tako bilo zbog vjerskih razlogajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija dole![]()
Ma u Izraelu je to tako bilo zbog vjerskih razlogajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
il nije imao ko ici...istina1981 je napisao/la:Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija dole
Jašta nego da nas je bilo, sjeti se samo transparenata podrske Manijaka iz Izraelajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
extra,lijepo pravo po meni..dobar potez..naravno da cu se vozati i nadam se da ce sto duze opstati..ZlatnaDolina je napisao/la:Jašta nego da nas je bilo, sjeti se samo transparenata podrske Manijaka iz Izraelajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
![]()
![]()
usput sta kazete na novi gradski tramvaj ??hocete li se vozati sa njim? kazu da su i stolice u plavom kao i sam pod
Salu na stranu. Favoriti ste veceras i sretno mada iskreno nebi puno plako i da ispadnetemma_hz je napisao/la:il nije imao ko ici...istina1981 je napisao/la:Koliko vas je odputovalo na Maltu. Cujem invazija dole
![]()
a opet aferim ako je iz vjerskih..hahaahh
![]()
nije ni cudo sto gras propada, ovim potezom dotakli su dnoZlatnaDolina je napisao/la:Jašta nego da nas je bilo, sjeti se samo transparenata podrske Manijaka iz Izraelajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
![]()
![]()
usput sta kazete na novi gradski tramvaj ??hocete li se vozati sa njim? kazu da su i stolice u plavom kao i sam pod
Upravo to ,svaka cast pasa pravi navijac Sarajeva i sretno vecerasmma_hz je napisao/la:extra,lijepo pravo po meni..dobar potez..naravno da cu se vozati i nadam se da ce sto duze opstati..ZlatnaDolina je napisao/la:Jašta nego da nas je bilo, sjeti se samo transparenata podrske Manijaka iz Izraelajah cujem vas je plaho puno bilo u Izraelu...![]()
![]()
![]()
![]()
ako Zeljo i naravno Sarajevo nisu simboli ovog grada ja nezz onda sta je ..da nije prljavi SFF..kockaste glave i jeftine drolje..
Mislim da nijedna TV sa Malte ne prenosi tako da nema ni streama.jauza je napisao/la:dali mi neko moze reci ima li link neki za tekmu? unaprijed hvala!
bićeš banovan ako nastaviš sa provokacijama, pa ćeš imati više vremena da razmisliš o razlozima.istina1981 je napisao/la:Nikako da shvatim sto je za FACE TV toliko interesantna utakmica izmedju Levskog i Hiberniansa![]()
![]()
Hajmo momci!Utakmica između FC Hibernians i FK Sarajevo je počela. Čuje se pjesma naših navijača; "Daj go, Saraj´vo, nama više ne treba."
Naši igrači nose crne trake oko lijeve ruke u znak sječanja na žrtve genocida u Srebrenici.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, gh0stHZ, Imamkarbarum, Proximic, UltraNorth i 18 gostiju.