FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ocajni i jedni i drugi.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne znam da li znate ali ima na crnoj gori ko ima nek gledaSarajevo29 je napisao/la:http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html
Imate tu Prenos Celik - Borac
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
Pa nismo mi Željeznićar da svake godine primamo po 7 komada 

al' ćete ispasti od fap mašinetetrahidrokanabinol je napisao/la:Pa nismo mi Željeznićar da svake godine primamo po 7 komada

DRUG NEBI TI PUNCA
Koji je klinac s ovim Borcem. Pa nisu se sastavili s loptom kako treba a ganja se rezultat
Nikakve ideje, ništa...
Crnogorci nafurani maksimalno, ali nema ovdje haman igrača sem onog Zorića i Kasapija - kako već. Morate ovo dobiti..

Crnogorci nafurani maksimalno, ali nema ovdje haman igrača sem onog Zorića i Kasapija - kako već. Morate ovo dobiti..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
NG1 je napisao/la:Nije bilo nekih prilika u prvom poluvremenu, ali su zato igraci obje ekipe pokazali da se radi o tehnicki potkovanim igracima.![]()

Ovaj borac ako se ne pojaca borit ce se za opstanak u ligi,pa jbt otisli su im gotov najbolji igraci a doveli su neke ispod prosjeka igrace...Kajkuta i Stajica ste morali zadrzat..
najbolji pokusaj u prvom poluvremenu je zizovicev pret kraj prvog poluvremena HAHAHAHA
- savatihotece
- Kontakt:
Gledao prvo poluvrijeme. Borac očajan. Krunić nije lopte smirio kako treba. Utakmica klasično sranje, al imam osjećaj da će Borac ubrzat u drugom i proći.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
mislim da je Borcu bolje da ne prolazi
-
- Kontakt:
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Borac ove godine relegation battlers
Idemo djetici

Idemo djetici

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Jel jos kome izbacuje ove Simsonoe na ovom linku preko lshuntera ?? 

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- admir_ze1982
- Kontakt:
Ovo sve kao da je pauziralo od fudbala nekih 2-3 godine a ne 2,3 mjeseca...
Po meni je Krunic jedan od najboljih igraca lig euopste, a evo gledam sad a i u prvoj tekmi u B Luci frajer ne moze da hoda...
Po meni je Krunic jedan od najboljih igraca lig euopste, a evo gledam sad a i u prvoj tekmi u B Luci frajer ne moze da hoda...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
imaš gore u izborniku "Home", klikni na to i ima stream drugog poluvremena na http://www.sports-x.netclassic je napisao/la:Jel jos kome izbacuje ove Simsonoe na ovom linku preko lshuntera ??
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 12 jul 2012, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Crveni za Zizovica, sad ce vam biti jos teze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Niste vi za Evrope, kuca 

Zivkovic .. ne ZizovicElegant je napisao/la:Crveni za Zizovica, sad ce vam biti jos teze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.