FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SiggySinatra
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SiggySinatra » 12 jul 2012, 10:50

Tuzla950 je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la: Pa to je to.. al ne mozes se ti opustit kad si naviko da ti svi okrecu ledja...
Brate drmneš 2l hladnog Tuzlanskog piva i opustiš se ko lexaurin :mrgreen:
hahah :mrgreen: kako bi to samo godilo po ovim vrucinama 8-)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 jul 2012, 15:27

Svi vi koji volite Slobodu budite ispred stadiona danas oko 18:15!
Molim bez pitanja.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2012, 15:36

Navodno Memisevic nije nasao zajednicku rijec sa novim rukovodstvom Slobode,te je on blizu odlaska sa Tusnja.. Igraci koji treniraju dali su uslov da ostanu Memisevic i Ibrakovic,ako oni odu vecina igraca ce otici iz kluba ;)

Meske se jos uvijek nije obratio igracima iako je prije tri dana preuzeo funkciju u upravom odboru Slobode..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 12 jul 2012, 15:56

harry_90 je napisao/la:Navodno Memisevic nije nasao zajednicku rijec sa novim rukovodstvom Slobode,te je on blizu odlaska sa Tusnja.. Igraci koji treniraju dali su uslov da ostanu Memisevic i Ibrakovic,ako oni odu vecina igraca ce otici iz kluba ;)

Meske se jos uvijek nije obratio igracima iako je prije tri dana preuzeo funkciju u upravom odboru Slobode..

Opet sra**a :(
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jul 2012, 16:09

harry_90 je napisao/la:Navodno Memisevic nije nasao zajednicku rijec sa novim rukovodstvom Slobode,te je on blizu odlaska sa Tusnja.. Igraci koji treniraju dali su uslov da ostanu Memisevic i Ibrakovic,ako oni odu vecina igraca ce otici iz kluba ;)

poserem ti se na vidiviti :)..nemoj brate ni jednu vjest stavljt sa onog sajta ovdje ziv bio :)..nemoj brate to su oni prvi objavili i necu da citam dosta sto na FB naletim na ovo ...ljudi su optereceni bolesni i nisu objavili da je Sloboda pobjedila u borbi za 3 mjesto na turniru, vecu su i dalje poceli srat jer im se Sabovic ne moze vise ugurat u klub...daj bolan i ti ohladi malo sa tim nikako da svatis ko drzi taj sajt..taman da je i istina nema veze, jer jednostavno oni se nasladjuju oni sve i rade da se to desava sa nasim klubom i na kraju krajeva oni su ga i unistili najvise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2012, 16:21

Ja sam stavio izjavi Adnana Jahica ispred igraca koju je on dao za taj portal.. aa sta cu brate kad se nemam odakle informisati,ovi samo deru sa nekim vijestima :mrgreen: znam ja ko drzi taj portal i da Sabovici stoje iza njega,al sta cu jaa...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 12 jul 2012, 16:24

Baš si me hary nasmijao.Koji igrači neće?Misliš na ove što ih je on doveo?Gdje su naši treneri sa zaslugama u svom radu:lija,Sadikovic,Crnkić.....Ibraković da ,ali Memišević ne jer nema iza sebe ama baš nikakvih rezultata.Njega drže rahimić,Živković koje je on kao djecu trenirao,i samo je po tome poznat.Skidam mu kapu kao igraču,ali trener nikakv.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jul 2012, 16:25

mah vidoviti na kraju ispade najtacniji....sva sranja koja su "predvidjeli" su se na kraju i ostvarila, sad koliko njihovi patroni imaju udjela u tome-to je sasvim druga prica :mrgreen: , ali poenta je svako sranje o kojem su pisali na kraju se ispostavilo ne da nije tako nego da je i gore, tako da se vidovitom moze vjerovat sto se tice Slobode al istovremeno i molit boga da nekad profulaju- do sad su rijetko fulali sa ovim zlokobnim prognozama...uostalom druga smo liga, a realno prije cu povjerovat da je situacija takva kakva oni kazu da je nego da je nesto krenulo na bolje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jul 2012, 16:28

harry_90 je napisao/la:Ja sam stavio izjavi Adnana Jahica ispred igraca koju je on dao za taj portal.. aa sta cu brate kad se nemam odakle informisati,ovi samo deru sa nekim vijestima :mrgreen: znam ja ko drzi taj portal i da Sabovici stoje iza njega,al sta cu jaa...
pa samo se sjeti kako su pisali dok je Sabovic bio tu, kako je sve idealno, kako je Sloboda evropski klub..u to vrijeme nas je pljuvao Tuzlanski list i druge stranice jer nisu voljeli Sabovice :)..sad je obrnuto ebiga ..pa dosta je ba ne mogu vise te ebene politike oko naseg kluba zato mi se i gade jedni, drugi i treci i ko vec se mota oko Slobode
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 12 jul 2012, 16:35

I šta je na kraju istina?

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 12 jul 2012, 16:36

Tuzla950 je napisao/la:I šta je na kraju istina?
Ajmo se skupit danas pa saznat :mrgreen:

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 jul 2012, 16:39

Dodjite danas i vidite sta ce bit, ne da bude opet kukanja a niko nije guzicom mrdno.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2012, 16:40

Ja samo znam sto je Jaha izjavio a to je da su igraci stali iza strucnog staba na celu sa Mutapcicem i Ibrakovicem koji rade fenomenalno sa ekipom i bilo bi glupo da sad neko ode od njih dvojice ;)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 jul 2012, 17:08

Igraci su i zvali da se dodje, valjda hoce Ibraka da smjene, sto nema potrebe jer kojeg god igraca sam pitao rekli su mi da su pripreme i treninzi vrhunski.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 jul 2012, 17:22

Zar nije bilo sinoc price da Ibraka i ostali ostaju,sta je sad ovo ajmoo Meskee legendo otjeraj sto valjaa pa postavi sina da vodi ekipu ,naravno ako budes mogao skupit za prvih 11 ;)

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 12 jul 2012, 17:28

Hoćel` ikad kod nas nešto biti dobro :roll:

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 12 jul 2012, 18:58

Sta je bilo jell ko bio dns dole ?
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 12 jul 2012, 22:40

SaltBoY je napisao/la:Sta je bilo jell ko bio dns dole ?
Vjeruj da nije nista posebno, uglavnom Ibrak i igraci imaju potpunu podrsku Fukara.. a sta ce dalje bit vidjecemo..

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 jul 2012, 23:55

Bilo je, Meske hoce da otjera Midhata Midu Memisevica pomocnog trenera koji vec mjesec dana 2 puta dnevno "dzaba" trenira ekipu radi nekih licnih razloga, uz Midu su naravno i Ibrakovic i svi igraci.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2012, 00:04

I ovaj Meske nesto kenja u posljednje vrijeme,dobro ba Meske znamo da te je Dzasko pogurao na tu funkciju,koliko se sjecam veoma malo sam ga vidjao na tekmama Slobode,a sad se pojavio kao "spasilac" Slobode zajedno sa Secerbegovicem koji je uz par sportista iz ovog grada koji se uvukao u skupstinske klupe glasao za smanjenje para za sport u Tuzli :? Gdje ste bili kada je Sloboda isla prema drugoj ligi,samo ste gledali i sutili,vjerovatno se i sad ne bi javili da se izbori ne blize ;) ostanak Ibrake i Memisevica prioritet jer ljudi rade dobro svoj posao,cime su i igraci zadovoljni..

Meske dovedi nam Mesica,Okanovica,Lamesica itd.. ne moze Sloboda sa tri starija igraca i djecom ekspresno se vratit u premijer ligu..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 12 gostiju.