hahahTuzla950 je napisao/la:Brate drmneš 2l hladnog Tuzlanskog piva i opustiš se ko lexaurinSiggySinatra je napisao/la: Pa to je to.. al ne mozes se ti opustit kad si naviko da ti svi okrecu ledja...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
hahahTuzla950 je napisao/la:Brate drmneš 2l hladnog Tuzlanskog piva i opustiš se ko lexaurinSiggySinatra je napisao/la: Pa to je to.. al ne mozes se ti opustit kad si naviko da ti svi okrecu ledja...
harry_90 je napisao/la:Navodno Memisevic nije nasao zajednicku rijec sa novim rukovodstvom Slobode,te je on blizu odlaska sa Tusnja.. Igraci koji treniraju dali su uslov da ostanu Memisevic i Ibrakovic,ako oni odu vecina igraca ce otici iz kluba![]()
Meske se jos uvijek nije obratio igracima iako je prije tri dana preuzeo funkciju u upravom odboru Slobode..
poserem ti se na vidivitiharry_90 je napisao/la:Navodno Memisevic nije nasao zajednicku rijec sa novim rukovodstvom Slobode,te je on blizu odlaska sa Tusnja.. Igraci koji treniraju dali su uslov da ostanu Memisevic i Ibrakovic,ako oni odu vecina igraca ce otici iz kluba![]()
Meske se jos uvijek nije obratio igracima iako je prije tri dana preuzeo funkciju u upravom odboru Slobode..
pa samo se sjeti kako su pisali dok je Sabovic bio tu, kako je sve idealno, kako je Sloboda evropski klub..u to vrijeme nas je pljuvao Tuzlanski list i druge stranice jer nisu voljeli Saboviceharry_90 je napisao/la:Ja sam stavio izjavi Adnana Jahica ispred igraca koju je on dao za taj portal.. aa sta cu brate kad se nemam odakle informisati,ovi samo deru sa nekim vijestimaznam ja ko drzi taj portal i da Sabovici stoje iza njega,al sta cu jaa...
Ajmo se skupit danas pa saznatTuzla950 je napisao/la:I šta je na kraju istina?
Vjeruj da nije nista posebno, uglavnom Ibrak i igraci imaju potpunu podrsku Fukara.. a sta ce dalje bit vidjecemo..SaltBoY je napisao/la:Sta je bilo jell ko bio dns dole ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.