Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

MaGiCa
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2012, 12:01

DANTES je napisao/la:@ magica... Moramo zadovoljiti kosmičku pravdu i potrebu za ravnotežom... :D
Znam ja za to. Zato i pisem tako. Samo su jedni Tolu verni, Tolu odani...

DANTES je napisao/la:Naivno je očekivati da bi odlazak Karadžića nešto promijenio... Garant bi došao neki novi Karadžić ovaj put vjerovatno po Lukićevom ukusu, da mu da titulu koju on ne može da uzme... Tada bi ga vi vjerovatno pravdali i govorili kako je on sjajan, kako nije gori od Toleta, sami eto taj he toliko zas.rao da taj potencijalni sirotan sem titule ne može ništa da učini....
Odlazak Karadzica i ekipe je conditio sine qua non boljitka naseg fudbala. Ali, ako dodje neko isti takav, onda to nije reforma, vec puc. Efekti ce biti isti kao da nista nije menjano - pogledati pod "hrvatski scenario": Markovic&Suker.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 12 jul 2012, 13:03

Devil je napisao/la: A ko je rekao da on to nije ? :?
Cenim da on to ni sam za sebe nece reci. :)
Ja nisam to rekao,relativno novi si na forumu,ako te ne mrzi ukucaj u naprednu pretragu da ti izbaci moje postove u kojima se spominje Djoric i vidi sta sam ja o njemu sve pisao,ali...
Svacije reci mogu da budu argument ako su one istinite,Djoric je rekao u nekim stvarima istinu,jbg on i Tole su do pre 1-2 godine bili ortaci,zajedno radili(ovaj htedoh reci krali),i Djoric zna te stvari o kojima se radi,a koliko god glup izgledao mudar je on itekako lik,znace se on izvuci a ukopati Toleta iako mi i to deluje kao "Mission Impossible". ;)

Ko bre prica o bitnosti Djorica,nisi ti ocigledno shvatio poentu svega ovoga.Ovo je trebalo mnogo ranije da se dogodi,pre vise od godinu dana,ali jednostavno nije bilo dovoljno "pametnog" da to obavi.Djoricu se otvorila fenomenalna situacija,na cak nelegalan nacin ga je Tole izbacio iz utrke za predsednika i ovaj hoce da mu se revansira,a kada to vide i ostali da ce mozda i proci i oni ce krenuti,a Tole se na sve strane nece moci odbraniti.

Et' vidis,mnogo kontradiktorno.Bitna ti je reprezentacija je li ? Kako ti onda puca za izborima kada ti bukvalno svakom nasem selektoru vise nad glavom razni menadzeri koje je opet doveo ko ? Vrh FSS-a. Bitni su ti klubovi je li ? Kako ce ti onda pucati za izborima kada upravo vrh FSS-a drzi ligu.Klubovi su prepuni ljudi koji se nazivaju menadzeri.Ko je kriv za te ljude sto su dobili licencu menadzera u Srbiji ? FSS naravno i njegova komisija.Kako je Novi Pazar usao u ligu ? Je li i to posteno bilo,ili je Radovanovic to sredio preko Toleta i njegove komisije ? I to su samo kapi u moru mutljavina koje se rade,veruj mi,videces i sam to ako se budes ko ja sastajao sa raznim ljudima sa kojima bas i nisam hteo ali sam morao zbog toga sto ganjam da dobijem te diplome iz FSS-a sad pocetkom oktobra cini mi se.

Ako mi ima ista mrze to je kada se neko u diskusiji vraca na neka stara vremena.Zar trebamo da odobravamo ovo sto se sada radi,jer su zaboga to radili i oni pre.Znaci sada da Zvezda,Partizan,Radovanovicev Novi Pazar ili evo kad Vozdovac udje u ligu i pomocu pistolja,kasikara i ostalog osvoje titule,mi bi to trebali da odobrimo jer zaboga to je i Arkan radio. :roll:
Ovo su neka nova vremena,tezimo ka EU,tezimo ka Evropi,kvalitet fudbala je hvala Bogu u blagom porastu,poseta je u porastu,ljudi pocinju da prepoznaju neke stvari u ovoj magicnoj igri.Zar kada vidimo da to krece na bolje,zar ne bi trebali "mocnici" u fudbalskom smislu te reci da oteraju ove indijance i njihove sluge u vidu raznih kradljivaca,mesetara i ostalog.Tesko ce to ici ali treba pokusati dok jos nije kasno.Dok ne izgubimo strasne mlade igrace.Pa pogledaj klince sto izlaze.Pogledaj samo Zvezdu i Partizan sta igraca izbacise u generacijama 1993 i 1994,a za Zvezdinu 1995 i Partizanovu cini mi se 1997 ili je pak 1996 jbm li ga kazu da su dve najtalentovanije generacije u poslednjih ko zna koliko godina.Za ovu nasu 1995. se slazem jer je stvarno prejebena,a i Partizanovu sam gledao par puta ono je zaista nesta odlicno.Zar i oni trebaju da propadnu i da se zabetoniraju u nasim ligama zarad neke dzukele u FSS-u koji ce da gura onoga koji je njemu neko ili koji mu je nesta kesa ubacio u dzep. :roll:

Pocetak toga je objasnjen gore,ali mi objasni molim te sta je to toliko krucijalno uradio po pitanju infrastrukture ?
Trening centar u Staroj Pazovi,dalje ?
Reflektore koje oni najavljuju i koji ce valjda negde biti postavljeni ubrzo iako je jos pre godinu dana sve bilo spremno za to je u saradnji sa UEFOM a na zahtev Zajednice superligasa.
Renoviranje stadiona je pokrenula drzava a ne FSS i drzava je donirala najvise.
Jedino ako se pod visoku infrastrukturu ubacuje i Mini Pitch onda je Tole mnogo uradio,ali i to u saradnji sa lokalnom samoupravom. ;)

Čoveče mrzi me u pretrazi gledat tvoj stav o Đoriću,al sam siguran da je isti kao i moj.
"u nekim stvarima istinu"
E vidi (bez da branim Toleta), ključna stvar i jeste u ovome. Dakle,dok ti je odgovarao radio si snjim,kada si osetio da možeš napredovat i možda se kandidovat (a opet znaš da te niko očima ne može u fudbalskoj Srbiji),odlučio si "progovoriti".... Ne bih o moralu (jer ga se gnušam ponekada), ali za mene je kukavički ovo što Đorić želi....
Običnim rečima,ponaša se kao neko ko sebe zove navijačima,a čim dobije klempu od vođe,počinje odavati tajne kopa.

I da,cenim da ima ljudi koji imaju i dokaze protiv Toleta,cenim da se ne radi samo o ključnim u FSS,ali isto tako pouzdano znam, da sam FSS (ranije FSJ i FSSCG) nikada nije bolje radio.... Pitaš kako, veruj stric mi radi kao obični portir i kaže da porediti danas i pre 10 godina rad i odnos je nemoguće. Pre Tomislava,je bukvalno iz prostorija saveza iznosio i Kurta i Murta,od olovke do torbe.

Ponavljam, zašto se ćuti ako postoji istina o Toletovoj krađi para iz FSS ? ( a onako logički,pogledaš malo ono čime raspolaže Karadžić i shvatićeš da ne bi padao na to da od nekoliko miliona koje dobije FSS godišnje uzima,jer sigurno pare mu ne trebaju).

Mogli bi i dalje, o nameštenim utakmicama.... Ne znam koliko si star, pamtiš li ti sezone u kojima je Obilić igrao,a uporedo i Zvezdara,Milicionar,Proleter???
Kao što reče ovaj Magica, ne treba pravdati nekog tako što ćeš pričat da su oni ranije bili isti ili gori,slažem se sa čovekom,ali da li navijačka sujeta ili subjektivnost su jedino merilo.

I za kraj ovog romana, kažem verujem da ima boljih ljudi za vođenje FSS,ali ono što sigurno znam je da sam savez nikada nije bolje funkcionisao,sama zajednica i sudijska organizacija.Može li bolje - naravno.
I ono što obično retko ko želi priznat, fudbaler koji je završio karijeru nije rođen da bude i predsednik.Retki su oni koji su se nakon igračke dokazali u foteljaškoj karijeri.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 jul 2012, 14:39

Tomislav Karadžić biće prvi čovek srpskog fudbala do 2016. godine. To je očekivana odluka koja je doneta tokom Izborne skupštine FSS u Staroj Pazovi. Na zasedanju koje je počelo u četvrtak u podne, svih 66 prisutnih delegata podiglo je zeleni listić i pružilo podršku Karadžiću, koji je na čelo Saveza došao u julu 2008. godine.

Karadžićev prvi saradnik, generalni sekretar Zoran Laković, takođe je dobio novi mandat, jednoglasno.

Ove godine, za razliku od Skupštine održane u julu 2008. kada je rezultatom 46:30 pobedio Dragana Acu Bulića, Karadžić nije imao protivkandidata iz dva razloga. Prvi, u toku same Skupštine ovog puta nije bilo moguće predložiti kandidata za predsednika. Drugi, komisija za praćenje izbora pre dve nedelje ocenila je kao nevalidne kandidature Milovana Đorića i Bobana Bogdanovića, pa je Karadžić ostao jedini kandidat.

Njegovu kandidaturu podržali su i FS Vojvodine, FS Beograda, FS Region Istočne Srbije, FS Region Zapadne Srbije, Sudijska organizacija, kao i većina klubova Jelen Superlige, Prve lige Srbije i Srpske lige.

Sve to, dovelo je do gotovo rutinske izborne procedure tokom koje je 62 prisutna člana Skupštine podiglo rukuz za 73-godišnjeg Karadžića. Skupština FSS, prema Statutu, broji 80 članova, ali je za ovu sednicu "akreditovano" 77, zbog toga što je FSS poništio izbore održane u Trenerskoj organizaciji.

Naime, u tom telu FSS uoči Izborne Skupštine Saveza održani su interni izbori na kojima je pobedio Milovan Đorić, koji je kasnije nameravao da bude kandidat i za predsednika FSS, ali je Savez zaključio da ti izbori nisu uspeli pa su mesta namenjena za delegate Trenerske organizacije ostala upražnjena, a Đorićeva kandidatura nevažeća.

slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2012, 14:54

underPFC je napisao/la:E vidi (bez da branim Toleta), ključna stvar i jeste u ovome. Dakle,dok ti je odgovarao radio si snjim,kada si osetio da možeš napredovat i možda se kandidovat (a opet znaš da te niko očima ne može u fudbalskoj Srbiji),odlučio si "progovoriti".... Ne bih o moralu (jer ga se gnušam ponekada), ali za mene je kukavički ovo što Đorić želi....
Kukavicki sa jedne strane jeste,da ga nije onako izbacio iz utrke za predsednika verovatno ni Djoric ne bi nikada nista rekao,ali taj njegov "kukavicki nastup" srpskom fudbalu je mogao da donese mnogo.Naravno sve pod uslov da ga ne nasledi Djoric vec neko treci.Otvorice se sada sigurno istraga o svemu tome,pritisci ce ogromni da se vrse ali cenim da ce ipak i ovaj mandat da zavrsi do kraja.Osim ako ga smrt ne prekine.
underPFC je napisao/la:Ponavljam, zašto se ćuti ako postoji istina o Toletovoj krađi para iz FSS ? ( a onako logički,pogledaš malo ono čime raspolaže Karadžić i shvatićeš da ne bi padao na to da od nekoliko miliona koje dobije FSS godišnje uzima,jer sigurno pare mu ne trebaju).
Zato sto niko nema muda da krene da ga smenjuje.Da li si upoznat kakve sve mafije ima okolo FSS i nasih najvecih klubova.Imas par mocnika okolo koji su instalirani na pozicije i koji odredjuju veliku vecinu stvari.Evo Tole sada uvodi "neutralnog predsednika zajednice superligasa". :lol: :oops: Pa je li to normalno.Znaci 16 klubova ucestvuje u ligi,predsednik treba da ide iz reda jednog od tih 16 kluba.Ne moraju to biti Zvezda ili Partizan,nek bude iz Donjeg Srema ako je sposoban to da radi,koji moj ce ti taj "neutralni".Iz prostog razloga sto i zajednica superligasa nezvanicno nije za Toleta,a ovaj to hoce da promeni tako sto ce ubaciti svoga coveka koji ce da upravlja time. :roll: :oops:
underPFC je napisao/la:Mogli bi i dalje, o nameštenim utakmicama.... Ne znam koliko si star, pamtiš li ti sezone u kojima je Obilić igrao,a uporedo i Zvezdara,Milicionar,Proleter???
Kao što reče ovaj Magica, ne tre
Pamtim sve te sezone i Arkana i Trajketa,Nikse se malo slabije secam,ali ne znam kakve to veze sada ima sa ovim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2012, 14:24

OK, @Devile. Ajde objasni sad ti nama sta bi od onolikog performansa Lukica&co. :?:
Sad se utalio sa Svinjolikim i pokazao da je aktuelna Zvezdina uprava samo jedna podorganizacija/gang/familija u okviru mafijaske udruge koja se zove FSS. Bilo je, tu i tamo, nekih "nesuglasica" i one su sada "ispeglane", tako da ocekujem 1 "packu" onima sa severa da se malo primire. Jer na koncu, njihov idol/gazda/finansijer V.Lukic je poljubio svetu desnu ruku Don Toleta. To bi bilo to i od Zvezde i od njenih navijaca, kao opozicije FSSu. ;)

slika

Kad jos dodamo i da je S. Milosevic pljunuo po sebi i prihvatio lizanje jaja kao svoj posao - dobijemo 1 raspad par exellence.

http://www.smedia.rs/sport/vest/64182/f ... u-FSS.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I naravno, sve to da prodje bez bivseg 1. coveka FSS - nemoguce.

slika
Ipak, novoizabrani predsednik FSS nabrajajući ko je sve u sali, zatražio je od prisutnih da aplauzom pozdrave samo za jednog čoveka.

– Molim vas da aplauzom pozdravite Zvezdana Terzića, bivšeg predsednika FSS koji je sada došao kao delegat ispred OFK Beograda – rekao je Tomislav Karadžić.
Za kraj, poklonimo se svi ovom coveku:

slika

On ce nas fudbal voditi u svetlu buducnost :!:

Specijalni pozdrav kolegi @DANTESu. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jul 2012, 15:01

MaGiCa je napisao/la:OK, @Devile. Ajde objasni sad ti nama sta bi od onolikog performansa Lukica&co. :?:
Sad se utalio sa Svinjolikim i pokazao da je aktuelna Zvezdina uprava samo jedna podorganizacija/gang/familija u okviru mafijaske udruge koja se zove FSS. Bilo je, tu i tamo, nekih "nesuglasica" i one su sada "ispeglane", tako da ocekujem 1 "packu" onima sa severa da se malo primire. Jer na koncu, njihov idol/gazda/finansijer V.Lukic je poljubio svetu desnu ruku Don Toleta. To bi bilo to i od Zvezde i od njenih navijaca, kao opozicije FSSu. ;)

Kad jos dodamo i da je S. Milosevic pljunuo po sebi i prihvatio lizanje jaja kao svoj posao - dobijemo 1 raspad par exellence.
Pa i ne bas,jer je FSS pristao na Zvezdine uslove,nije Zvezda pristala na njihove a to su dve razlicite stvari.FSS-u je jasno da se Zvezda uveliko ne slaze sa njihovim radom i zeli da im udovolji kako bi oni prestali da za sve krive Toleta.Da li su nam mesto podpredsednika saveza i dace jos neka vazna mesta jer tako misle da ce moci da nas zadovolje.E sad je pitanje koga ce nasi tamo poslati.Da li ce poslati nekoga ko stvarno zna kako da se izbori sa svime,ili ce poslati nekoga ala Babarogic ili Surbatovic koji ce iako dolaze iz Zvezde vise raditi protiv nje nego iko ostaje da vidimo.Za sada ovo je jos daleko od ortacenja.
Ista stvar kao i sa Savom.Savo je dugo protivnik ovoga rezima,Savo je i dan danas protivnik ovoga rezima koji vlada u FSS.Istina Savo je rekao da nikada nece uci u FSS dok su ovi ljudi u njemu,no izgleda da je video da mu je mnogo lakse biti u samom Odboru i odatle pokusati povuci neke konce nego da bude izvan njega.Prva godina mandata ce mnogo toga rezresiti,do sledeceg leta cemo vec znati da li ce krenuti na bolje ili ce ostati na stanju istom kao i u ove cetiri godine.Ne verujem da ce do toga doci ali ipak se nadam.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2012, 15:18

To su smesne price. Iskustvo govori da se homogene strukture ne mogu promeniti iznutra, vec samo spoljnim uticajima. Zvezdi je jasno da mora da se ugura, ali Zvezda tu nista nece promeniti, vec ce se opet obrukati. To je samo dokaz da se plan nema, vec se svodi sve na bukadzisanje.
Tole ce jedino otici ako ga biologija ili politika izda.
Savo pokazao da je 1 klasicna 3.14cketina i izgubio validnost za sitne pare.
Jedino da se neki drugi novi i strucni ljudi uhvate plana V.Vasovica i da izvedu revoluciju, kako je on planirao. Samo tako moze da se promeni sistem. Ovako je i dalje to samo propadanje naseg fudbala, bez odgovornosti i krivice ikoga.
Problem je samo sto nemamo ljude za tako nesto.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2012, 20:04

Što meni? Ustvari ja sam oduvijek bio u pravu... Kampanju protiv Karadžića nisu vodili ljudi visokog morala, već Lukić i njegovi jarani, da su sebi sebi osigurali što bolje trgovačke poze... Kad je došao dan, oni su se lijepo prodali... Što se Sava tiče, pa neka je prihvatio poziciju... Da bi se borio protiv sistema, moraš da ga upoznaš i srušiš iznutra... Inače toletu svaka čast, očito je majstor svog zanata... Top Gun
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jul 2012, 20:57

DANTES je napisao/la:Što meni? Ustvari ja sam oduvijek bio u pravu... Kampanju protiv Karadžića nisu vodili ljudi visokog morala, već Lukić i njegovi jarani, da su sebi sebi osigurali što bolje trgovačke poze... Kad je došao dan, oni su se lijepo prodali...
Da, bio si u pravu za Lukica i tu smo se savrseno dobro razumevali.
Ali pozdrav ti upucujem zbog ovakvih stavova:
Što se Sava tiče, pa neka je prihvatio poziciju... Da bi se borio protiv sistema, moraš da ga upoznaš i srušiš iznutra... Inače toletu svaka čast, očito je majstor svog zanata... Top Gun
Tole nije nikakav Top Gun. On je samo fudbalska inkarnacija njegovog druga, boljsevik-naciste, Svinjice Dacica.
To znaci da je beskrupolozan i pokvaren do srzi. Zato se i izivljava na nasem jadnom fudbalu, kao sto to radi Dacic sa drzavom. Ali, docice svima njima opet 5.oktobar. Samo sto ce za njim slediti ovog puta i 6. oktobar. Opametice se Srbi kad tad...

A Savo Milosevic je pokazao da je ljigav. Sa mafijom nema dila - ili si sa njima ili si protiv njih. Nema neceg izmedju.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 13 jul 2012, 23:52

Iako ljudi konstantno pokušavaju da prikažu svijet kao crno-bijel, on to jednostavno nije. Šteta. Sve bi bilo jednostavnije kad bi funkcionisalo po sistemu binarnog koda. Ko zna možda je to osnova utopije. Malo filozofiranja, ne može škoditi... @magica ja te razumijem vjeruj mi... Ali čovječe ne možeš glavom kroz zid. Razbiće se. Da bi pobjedio zlo, moraš igrati prljavo, moraš i paziti da ne izgubiš sebe... Naravno da ne smatram Toleta maherom, jer te epitete koristim za ljude koji rade pozitivne stvAri... Ono gore he ironija... Ali opet, čovjek ili ekipa su sposobni u svom naumu, šta god ti bilo... Šta je najgore? To da to tako vlada decenijama... Tole je samo jedan u nizu... Bolji teško može doći. Reći ću ti što. ŽIVO JE!!! Šta je živo? Sistem. Živ, bolesniji no ikad, i svjestan, ne samosvjestan je.... Ne zavaraj se. Srbi se nikad neće promijeniti. Takva nam narav. Svak ima svoju cijenu. A oni koji je nemaju koji se drže suprotnih ekstrema, ne žele kompromise i popuštanje brzo budu samljeveni. Oni su ko kamenčići koji ustalasaju vodu, ali brzo padnu na dno. Dakle ako nemaš svoju cijenu, ako si normalan u svijetu ludih, moraš se praviti da imaš cijenu, i moraš glumiti budalu. Samo tako će zaista dobiti priliku da promjenš nešto
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 14 jul 2012, 12:25

Tole je i naredne 4 godine prvi čovek saveza!

Dantes je puno dobrih stvari rekao, činjenica je da idealan predsednik ne postoji,baš kao što je i Devil rekao,mafija je upetljana u sve pore i delatnosti,ranije je kriv bio Sloba zli,danas verovatno Tadić i kompanija. Nego nećemo u politiku (neko će reć fraza). Veći dakako problem od toga što momci u crnom stoje iza Toleta jeste taj što je isto tako i kada se radi o predsednicima klubovima,kod nekih klubova su i sami predsednici veliki mafiosi.

Ali bilo je toga i ranije, najveći srpski igrač svih vremena je sam upetljan u sve i svašta,logički je onda pitati - da li uopšte svi ti srpski "asovi" imaju znanja i ljudskosti da vode projekat zvani FSS?!

P.S. Rajković udario nekog Turčina iz HSV,hteo Korejanca,premešten u amatere i verovatno završio sa HSV....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 jul 2012, 12:31

underPFC je napisao/la: Ali bilo je toga i ranije, najveći srpski igrač svih vremena je sam upetljan u sve i svašta,logički je onda pitati - da li uopšte svi ti srpski "asovi" imaju znanja i ljudskosti da vode projekat zvani FSS?!
Sreca pa je dokazano.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 14 jul 2012, 12:54

Nažalost je istina moj post,baš kao i za Bjekovića i Zečevića.
A pravda teško izađe na videlo,baš kao i istina kod naših sudova.

Spomenuo sam Dzajica iz prostog razloga što sam od matorca (koji je veći grobar od mene) slušao priče kakav je majstor bio. Poenta je valjda važna.

Što se mene tiče najbolje da predsednik bude neko ko je uspešan u marketingu i izvozu,pa makar nemao dodirnih tačaka sa fudbalom...Jer sve ove godine je mnogo tzv. zaslužnih prošlo kroz razne strukture i utisak je jedan - srpski fudbal je išao na dole (pričam o reprezentativnom).

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jul 2012, 13:14

Znaš šta? Naši klubovi su ionako trgovačka preduzeća, koja već vode "menadžeri", tako da nisam baš siguran u to
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 jul 2012, 16:10

@underPFC&DANTES

Upravo je politika kljuc svih problema u fudbalu kod nas. Ne, nije problem u infrastrukturi iako je ona katastrofalna. Nije problem ni u populaciji, iako nas nema vise od 7 miliona koji zivimo u Srbiji. Nije problem ni u patriotizmu, jer su to samo imaginarne price kojima se opijaju mase.

Problem je u politici, koja odrzava ovakav FSS u postojanju. Vasovic je hteo da napravi promene. Nisu ga pustili ovi iz politickog vrha. U tom trenutku su milosevicevski pacovi bili u podrumu. Tad ih je trebalo rokati. Ali, nije. Posle se podigose, promenise uniforme i evo ih, jasu punom parom. Reprezentacija je 1 izlog za prodaju igraca. Klubovi su neprivatizovani. Liga je neregularna. Savez je u minusu. Zenski fudbal i futsal ne zanimaju te ljude. Mladje kategorije nikada nisu ovoliko lose bile.
Ali, vazno je da imamo kucu fudbala. :roll:

Opet kazem, 1 majmunela Savo M. pokazao je sada da nije gadljiv ni na jednu funkciju. Otimao se za Partizan i za FSS - ispusio je pod svojim uslovima (iako se casno borio), zato sto je neobrazovan pa ulazi u igre za koje nema dovoljno umeca. Sad je u dobitku, jer se utalio. I, to je to.

Gospoda Srbi nisu hteli Zeptera, dobili su Curkovica. Nisu hteli Vasovica, dobili su Miljaniceve pulene - Terzica i Karadzica.

Nema tu "binarne realnosti". To je 1 jedina istina. Uvek oni koji ne umeju zabijaju klipove u tockove uspesnijima od sebe. Ali, jedino se kod nas sleze ramenima na te pojave i lizu bulje takvim ljudima koji vladaju, umesto da ih se rusi uvek i na svakom koraku.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 14 jul 2012, 19:40

@magica to bi bila revolucija... Ogromna prava revolucija, sa aspektima u socijalnim nemirima, velikim političkim promjenama... Ali znaš šta opet ni to ne donese uvijek rezultate..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 14 jul 2012, 19:47

Nas samo revolucija moze i da spase.

Dok god demokratskih izbori budu odlucivali o tome ko ce biti na vlasti, dotle ce i jedni te isti ljudi se menjati na istoj,i samim tim ce i sistem ostajati isti.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 jul 2012, 20:32

Momci vi baš pesimisti,jbg :)

Pustite nas revolucija u sportu,bilo ih je prethodnih decenija,uglavnom su donosile isto. (Ovim bih izdvojio odbojku i plivanje).

I dok sam donekle se slagao sa Toletom, ne mogu da verujem šta sam sinoć iz njegovih usta čuo,nešto pati " treba nam još 2000 kvadrata u Kući fudbala", a Omladinski stadion propada,pola prvoligaša igra na oranicama, 90% nema reflektora......

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 20 jul 2012, 14:06

Karadžić i definitivno potvrdio.
Hrvati neće imati podršku na Marakani,Srbi na Maksimiru. Rekao bih odlično rešenje,imajući sve u vidu,nikom nadam se nije stalo do incidenata i šovinizma na tribinama,nadat se da će sve proći u sportskim okvirima....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jul 2012, 14:35

underPFC je napisao/la:Karadžić i definitivno potvrdio.
Hrvati neće imati podršku na Marakani,Srbi na Maksimiru. Rekao bih odlično rešenje,imajući sve u vidu,nikom nadam se nije stalo do incidenata i šovinizma na tribinama,nadat se da će sve proći u sportskim okvirima....
Steta,steta,bio je to jedan lep izlet u najavi.Prvi put nakon Zapresica bi zakoracio na teritoriju Hrvatske. :(

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.