Husrefe ne oftopičari, sutra nam o tome pričaj

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
vjerovatno oklada bila izmedju njega i edinahodža je napisao/la:imal neko da bi kupio šta iz Oriflameovog kataloga ??![]()
@ legendo
kakav ti je to potpis života ti ??
Edin TM87 je napisao/la:Sta fali potpisu?
Nije nikakva oklada, nego me covjek smatra strucnjakom jer sam pogodio ko ce biti u finalu Wimbledona i pobjednika Wimbledona sto nije bilo lahko
vidjećeš sljedeće godine kad te zovnu na BHT da pogađaš ko će pobjediti ko ona hobotnicaEdin TM87 je napisao/la:Sta fali potpisu?
Nije nikakva oklada, nego me covjek smatra strucnjakom jer sam pogodio ko ce biti u finalu Wimbledona i pobjednika Wimbledona sto nije bilo lahko
legenda reala je napisao/la:Ma jok ba vidio ih na chatroluletu![]()
Pa šta ću kad se praviš lud jbtbagrcavi je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ma jok ba vidio ih na chatroluletu![]()
![]()
e kakva si ti spaljevina ja ne mogu da vjerujem
Jesmo spremaj se oko 10 kolovoza je premijerna utakmicasamir_tm87 je napisao/la:legendo jesmo ono mi sad u prvoj ligi ?
Nema , moraš ga hvaliti, ne smiješ protiv njega, iako nije tako ti moraš govoriti da je tako, jbt krva nije vodabagrcavi je napisao/la:ma ne kudim ga, nego onaj hibrid valja gluposti![]()
Treba biti realan jarane.
a to spaljevina ukucaj na google pa šta ti izbaci to je to![]()
legenda reala je napisao/la:Jesmo spremaj se oko 10 kolovoza je premijerna utakmicasamir_tm87 je napisao/la:legendo jesmo ono mi sad u prvoj ligi ?![]()
Ne mislim ništa lošelegenda reala je napisao/la: Nemam šta kucati, ti o meni misliš loše a ja te smatram ovdje lafčinom![]()
![]()
Al kako bi te opkolile one dijasporke![]()
Treća liga centar, kolko smo ih potukli počeli su napuštati forum Bosco je otišao, Edin se sprema za povlačenje, dok Henderson ne znam u kakvom je on stanju, ali su uništeni na svim poljimasamir_tm87 je napisao/la:
a oni iz mafijaskog kluba? u kojoj su oni?
Ma misliš, misliš vrijeđaš me u svakoj prilicibagrcavi je napisao/la:
Ne mislim ništa loše![]()
Ma kakve dijasporke, ja se vodim onom devizom kupujmo domaće![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.