Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Prije nekoliko mjeseci neko je ovdje postavio link za profil jednog lika na piku koji prodaje kompjutere, cini mi se da je iz Banjaluke, pa ako taj neko procita ovo molio bih ga da opet postavi link..I jos da pitam u slucaju da ne dobijem odg na prvi dio posta, za koliko para bih mogao uzeti dobru centralnu jed. na kojoj bih mogao pokretati nove igre koje izadju minimalno sljedece 3 godine, hvala unaprijed.
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; .ba/profil/mickey84 ovaj lik ? p.s. i mene zanima odgovor na pitanje iz tvog postaenobarca je napisao/la:Prije nekoliko mjeseci neko je ovdje postavio link za profil jednog lika na piku koji prodaje kompjutere, cini mi se da je iz Banjaluke, pa ako taj neko procita ovo molio bih ga da opet postavi link..I jos da pitam u slucaju da ne dobijem odg na prvi dio posta, za koliko para bih mogao uzeti dobru centralnu jed. na kojoj bih mogao pokretati nove igre koje izadju minimalno sljedece 3 godine, hvala unaprijed.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
To je taj lik, hvala..ima dobrih centralnih jed. kod njega, a cijene su povoljne, jos jednom hvala na linku.anonimni je napisao/la:http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; .ba/profil/mickey84 ovaj lik ? p.s. i mene zanima odgovor na pitanje iz tvog postaenobarca je napisao/la:Prije nekoliko mjeseci neko je ovdje postavio link za profil jednog lika na piku koji prodaje kompjutere, cini mi se da je iz Banjaluke, pa ako taj neko procita ovo molio bih ga da opet postavi link..I jos da pitam u slucaju da ne dobijem odg na prvi dio posta, za koliko para bih mogao uzeti dobru centralnu jed. na kojoj bih mogao pokretati nove igre koje izadju minimalno sljedece 3 godine, hvala unaprijed.

nema na čemu, ja se dvoumim da li sam sklopit' kompjuter ili kupiti "gotov"
ako budem kupovao sklopljen, on mi je prva opcija, zato sam ga upamtio 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Unknown Genius
- Kontakt:
Najbolje je sam sebi sklopiti, neće te puno izići, a možeš dobru centralnu imati. Mada, kod ovog momka su cijene pravo dobre, i za nekih 600 KM se može uzeti idealna centralna, koja će valjati sigurno još nekoliko godina... 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
zato se i dvoumim jer je ovaj jedan od jeftinijih prodavača, a opet znam lika koji radi oko kompjutera i kaže da jeftinije dođe sklopiti kompjuter nego kupovati sastavljen, što je i logično
pa sad ne znam šta ću...

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moj drug prejak kompjuter uzeo za 400 km, sve ove nove igrice mogu
Covjek mu sastavio i plus mu monitor dao uz centralnu.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
vjerujem, i ovaj moj lik je spominj'o sličnu cijenu, a extra kompjuter.. dakle, vjerovatno idem na varijantu sklapanja
svakako mi se ne žuri 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
dignem sistem instaliram driver za maticnu zatim driver za graficku i kad ga instaliram rest mi se komp i kad treba da otvori vindow pojavljuju mi se afekati i za 1 min se pojavi plavi ekran nakon toga se rest komp i to se ponavlja sve dok u safe modu ne unistaliram driver za graficku,kad to uradim radi normalno al na integrisanoj, sta mislite jel mi graficka otisla ili.. i mozel se ovo popraviti?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ako možeš napisati šta mu je sastavio za 400KM da mu mogu sve nove igre napiši konfiguraciju jer sam mišljenja da za te pare se može sastaviti samo smeće...Sarajlijc@ je napisao/la:Moj drug prejak kompjuter uzeo za 400 km, sve ove nove igrice moguCovjek mu sastavio i plus mu monitor dao uz centralnu.

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- moustapha
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Taj momak fakat jeftino pravi kompjutere, samo ovome je drugu spustio cijenu jer su komsije.moustapha je napisao/la:Jbt samo graficka kosta 400 KM da mogu sve nove igre. c c c
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
to ako misliš na high, a na medium da nešto poguraš novije možeš nać grafu od 150-200KM, ja sam prije nešto više od god. dana kupio nVidia GT240 s gddr5 memorijom za nekih 180KM, sve guram novije bez problema na mediummoustapha je napisao/la:Jbt samo graficka kosta 400 KM da mogu sve nove igre. c c c

Već si verovatno skontaoLBJ MVP je napisao/la:Local disc C mi je prepun,ne može više ni jedna slikica da stane![]()
A local disc D je praktički prazan,kako da napravim da ono što skidam s neta ide automatski u D,a ne u C???

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Imam problem sa integrisanom web kamerom na laptopu, do prije par dana je radila normalno a sada mi se donji dio slike ne vidi, tacnije bude prekriven crnom bojom.Laptop je ASUS A53SJ, windows 7 64-bit

FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Obrati se legendi on je strucnjak za kamereafa97 je napisao/la:Imam problem sa integrisanom web kamerom na laptopu, do prije par dana je radila normalno a sada mi se donji dio slike ne vidi, tacnije bude prekriven crnom bojom.Laptop je ASUS A53SJ, windows 7 64-bit

- moustapha
- Kontakt:
Ma sve je to uredu. Medjutim, novije igre znaju biti strasno neoptimizovane za PC, tako da je opterecenje mnogo vece. Nekome moze biti zadovoljavajuce da vrti neku igru ispod 30 FPS-ova, nekome je to uzasno sporo. Pri tome treba dodati vece monitore visoke rezolucije pa tako cijeli dozivljaj postane subjektivan.truts je napisao/la:to ako misliš na high, a na medium da nešto poguraš novije možeš nać grafu od 150-200KM, ja sam prije nešto više od god. dana kupio nVidia GT240 s gddr5 memorijom za nekih 180KM, sve guram novije bez problema na mediummoustapha je napisao/la:Jbt samo graficka kosta 400 KM da mogu sve nove igre. c c c
Nekad sam znao jaranu instalirati PES sa medium postavkama i njemu to bude Ok, jer ne zna koji gust kad sve odvrnes na high.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
#divovi
ne mogu naci od juce link onog tipa na pik-u, sto jeftino sklapa racunare ? odgovor moze i na pm 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
http://www.pik" onclick="window.open(this.href);return false; .ba/profil/mickey84
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvalaanonimni je napisao/la:http://www.pik .ba/profil/mickey84
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer