vidis njegov argument je da kad ovaj igra valjadolid gubi!!!!!!!!!!!!!!!!!
a koliko igraca je odigralo sve ove tekme????i izgubili
da li je on direktno kriv i za jedan gol?????
sad moji argumenti
igrao za holandsku u21 prvaci....znaci ima iskustvo sa prvenstava
igrao za az alkmar .....sadasnji prvak holandije
igra za valjadoljid konstantnog prvoligasa primere u kojoj da te podsjetim igraju barsa,real,valensija,atletiko madrid.......sevilja,viljareal....i nemogu dalje dosadno.....
kao sto si mogao ranije procitati....da je tada prihvatio poziv KRIMINALIZIRANOG SAVEZA,kojeg je cekao jako dugo,ostao bi bez pasosa jer tad se sa hoandijom mogao imati samo jedan pasos NAS ILI NJIHOV.....a covjeku je porodica cijela tamo....plus automatski postaje STRANI IGRAC....znaci cijena mu pada automatski....
e sad malo ovih patriotskih!!!
ako pljujemo harisa..koliko se sjecam i pjanic je igrao za mladu luksemburga?????
i begovic za kanadu
i pola igraca su djeca dezertera ali pazi nisu oni krivi sto je tako bilo...ja sam bio ciijeli rat ovdje...al nemogu djecu kriviti sto su im roditelji takvi
neamo dostojnu zamjenu na poziciji zadnjeg veznog,pa ni na poziciji eznog zasto
dsvojica po 33 godine
bajramovic konstantno povrijedjen,salihovic silom prilika na beku.....e haj sad nadji alternative ya pozutjelog misketa...ozljedjenog NE DAJ BOZE ibricica....damjanovic?????'il neki profesionalac iz druge austrijske il trece njemacke ha*?????
izvoli pobi argumente i napisi svoje ako su istiniti i tacni ja prelazim na tvoju stranu...

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić