Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jul 2012, 23:46

Doveli smo štopera Castana iz Corintihiansa, kažu da je najbolji bio kod njih u timu, a osvojili su i libertadores kup :roll:
nema potpisa

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 09 jul 2012, 23:56

To sam vidio.Dosta ga hvale.Ali opet je to upitno.S obzirom kakva je bila odbrana Rome prošle sezone mislio sam da će se puno više raditi na odbrani. Opet očekujem da će Roma igrati dosta utakmica na kojima će biti tri i više gola...

Syk Sport od večeras izvještava da je Roma blizu angažovanja Sebastiana Junga iz Eintracht Frankfurta. :roll:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jul 2012, 00:18

Admir_Sa je napisao/la:Doveli smo štopera Castana iz Corintihiansa, kažu da je najbolji bio kod njih u timu, a osvojili su i libertadores kup :roll:
OK @Admire, ali to je slabo.
Roma ima nikakvu odbranu, dakle, minimum su 4 igraca neophodna. Juan je gotov. Nista vise ne moze da pruzi. Kjaer je los. Burdisso stalno nespreman, Heinze mator, bekovi krimogeni, Rosi nije ni za tribina.
1 covek, pa makar se on zvao i Castan i bio Cannavaro-Nesta-Maldini u jednom, ne moze da drasticno izmeni sliku.
Bekovi :?: Crescenzi :?:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jul 2012, 00:26

pa treba desni bek ko hljeb, na lijevom je kupljen ovaj Dodo. Burdiso i taj Castan bi bili solidna opcija ako ne bude puno povreda jer se samo liga igra, a Juan neka uskace sa klupe. Nadam se da ce Hajnce napustiti klub

meni fakat ne pada na pamet neki dobar desni bek da je za prodaju, ima onau iz lila al tesko da ga roma moze dovesti

ima jedan igrac koji mi se pravo svidja i igrao bi na sredini, mensecini da sve moze igrati, trkac je pravi. igra u boci juniors i zove se walter ermiti, tako nekako.

kako samo roma tesko otpusta, posudjuje ili prodaje igrace pa to je strasno

lobont, rosi, hajnce, juan, simplicio, tadei, perota, greco, borielo, pizaro....lista je malo je reci preduga :evil: :evil:
nema potpisa

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2012, 00:35

pa odlican desni bek je Bosingva i slobodan je igrac, kome god treba bek nece pogrijest ako ga potpise...momak je u zavrsnici LP pokazao da uopce nije za baciti jos uvijek i da bi ekipi kao sto je Roma strasno pomogao..jedini problem su povrede
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 jul 2012, 00:38

@Admir_Sa

Taj Dodo je macka u dzaku.
Castan takodje. Ne znamo kako ce se snaci. Mozda uspe, a mozda failuje.
Bekovi su problem. Angel nije odigrao dobru sezonu. Desnog nemate. Gomilu igraca treba da kasirate, a to se ne radi. Mnogi samo "jedu" budzet, bez da ista korisno rade. Razocarali me Ameri. Ocekivao sam da ce brze da posloze ekipu i manje da se batrgaju sa Roselinim nasledjem. Roma je ove sezone trebalo da se umesa u "napadace na titulu", a kako stvari sada stoje - bice to jos jedna susna godina. 8-)

@ultrasstyle_tz

Bosingwa je sklon povredama. Ne bi on bio otpustan iz Chelsea tek tako. ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 10 jul 2012, 00:38

navodno je Bosingwa odbio Romu jer je htio više para nego što oni mogu ponuditi...

izgleda da Romu napušta Borini..Pizarra na koga ne računa Zeman želi Pescara...elem sporo to Roma radi za sada s obzirom kakvih su problema imali prošle sezone...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 10 jul 2012, 00:41

MaGiCa je napisao/la:@Admir_Sa

Taj Dodo je macka u dzaku.
Castan takodje.
Ne znamo kako ce se snaci. Mozda uspe, a mozda failuje.
Bekovi su problem. Angel nije odigrao dobru sezonu. Desnog nemate. Gomilu igraca treba da kasirate, a to se ne radi. Mnogi samo "jedu" budzet, bez da ista korisno rade. Razocarali me Ameri. Ocekivao sam da ce brze da posloze ekipu i manje da se batrgaju sa Roselinim nasledjem. Roma je ove sezone trebalo da se umesa u "napadace na titulu", a kako stvari sada stoje - bice to jos jedna susna godina. 8-)
da, al kako je enriqe usrao proslu sezonu na ovo smo prakticki primorani, a brazilci su se cesto u romi vrlodobro snalazili. bolje po meni sa ovim pokusati nego dati 25mil za npr ogbonu ili slicne nerealne transfere
nema potpisa

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 jul 2012, 13:54

Kaj bu nakraju s ovim Udinama? pa kaj oni fakat moraju tak puno prodavati da prežive? Kad mi se tak klub ponaša onda im baš želim da se nekvalificiraju u LP! Samo ono kaj mi je fascinantno kod njih, prošle sezone prodali PK i onda još bolje odigrali sezonu...Sad bu opet tak ispalo! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 10 jul 2012, 19:21

El Hamdaoui trenutno odradjuje ljekarske preglede u Fiorentini..zanimljivo pojačanje za Violu...

Maxi Lopez bi mogao do kraja dana biti novo pojačanje Sampdorije...rade se ubrzano da se to reguliše...

Palermo izgubio golmana..ode u Fiorentinu...

EDIT: izgleda da je gotov...Maxi Lopez ide u Sampdoriju...dva milliona za posudbu..šest za otkup...ugovor na četiri godine..

Fiorentina raskinula ugovor sa Kharjom...

Mesbah bi u Torino trebao na posudbu sa pravom otkupa..

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 11 jul 2012, 03:21

MaGiCa je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:Ne znam sto pojedini seruckaju na Udinese, pa pogledaj te im sastav.... Ako nikog ne prodaju oni ulaze u LP 100% jer protivnici koje mogu da dobiju i nisu toliko jaci od njih ako su uopste i jaci, pod uslovom da im ostane ovaj sastav naravno a i kako vidim doveli su 2 dobra Brazilca pogotovo Maicousel a i Brkic je sasvim dobra zamjena za Handanovica.....
Znaci oni su sasvim dobra ekipa koja ce sigurno se i naredne sezone boriti za LP i to sasvim konkurentno i Romi i Napoli a i Interu.... Juve i Milan su dosta bolji od ostatka Lige tako da se zna 1. i 2. ekipa na tabeli sljedece sezone.....
Jos ako dovedu ove sto ko fol zele ovdje oni su 3. 100% i naredne sezone pod uslovom opet kazem da im svi ovi igraci ostanu....

slika

Kakav Brkic covece :?: Kakve zamene za 10 igraca koje su prodali/planiraju da prodaju ovog leta :?:
Udinese je 1 klasicni "pijaca klub". Nije problem u njima, jer oni tako zive. Problem je u Interu i Romi, koji sa 3-4 puta skupljim ekipama nisu uspeli da klincuju yebeno 3. mesto u Serie A. pa onda u Napoliju, Laziju i ostalima koji su nominalno bili jaci, ali ne i na terenu.
Udinese makar ne bruka Italiju u Evropi, za razliku od Palerma, Rome i ostalih koji ispadaju u kvalifikacijama za LE.
jeste da Udinese prodaje puno igraca ove sezone i da gotovo sigurno odlaze jos Armero i Cuardado a mozda i Benatia..par mladjih igraca ce na posudbe u bratske klubove Granadu i Watford.. Pozzu su po mom misljenju trebale pare da kupi Watford, zato je ove godine prodano vise igraca nego inace.. ali isto tako imaju odlican skauting i vec su fino popunili ekipu.. golmana je zamijenio odlicni Brkic koji je imao odlicnu sezonu u Sieni.. zamjena za Asamou je Badu, slican tip igraca a tu je i novi brazilac.. Maicousel bi trebao biti odlicni krilni igrac, vidjecemo kako ce se snaci, a jos uvijek nisu ni zavrsili sa dolascima tako da ne treba njih otpisivat..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 11 jul 2012, 03:32

MaGiCa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Doveli smo štopera Castana iz Corintihiansa, kažu da je najbolji bio kod njih u timu, a osvojili su i libertadores kup :roll:
OK @Admire, ali to je slabo.
Roma ima nikakvu odbranu, dakle, minimum su 4 igraca neophodna. Juan je gotov. Nista vise ne moze da pruzi. Kjaer je los. Burdisso stalno nespreman, Heinze mator, bekovi krimogeni, Rosi nije ni za tribina.
1 covek, pa makar se on zvao i Castan i bio Cannavaro-Nesta-Maldini u jednom, ne moze da drasticno izmeni sliku.
Bekovi :?: Crescenzi :?:
Castan je dosta hvaljen stoper, odigrao je maestralnu sezonu, pitanje je kako ce se snaci u Seriji A, tip stopera je koji odgovara Zemanu i njegovoj taktici.. Dodoa se prati vec duze vrijeme, ionako je potpisao za neku sicu, tako da ako uspije uspije ako ne nisu bacene pare.. mada volio bih da uspije jer je prije povrede bio medju najtalentovanijim bekovima..Heinze a i Juan navodno odlaze, Kjaer nece ostat, Sabatinijeva odluka, zasad su tu Burdisso(koji je spreman za novu sezonu nakon teze povrede) i Castan.. ocekuje se dolazak jednog dobrog stopera Ogbonna/Astori/Otamendi i jos jednog ali vjerovatno nekog mladjeg talentovanog(Uvini).. ovaj Jung sto je pred potpisom nadam se da nije prva opcija za desnog beka i nadam se da ce doci Wiel, Debuchy ili Azpiculeta(ova trojica se najvise spominju), Bosingwa je navodno trazio ogromnu platu, mada ja mislim da Sabatini nije ni bio zainteresovan za njega.. Zeman ce vidjeti u narednom periodu kakav je Angel, ako mu se ne svidi leti nazad za spaniju a dolazi novi bek..

za vezu su otkupljeni Marquinho, doveden Bradley(sto zbog dobre sezone u Chievu sto zbog marketinga u Americi) i dobar je igrac za rotacije, tu su takodjer Florenzi koji je vracen iz Crotonea i Tachtsidis koji je bio striktno zelja Zemana.. za njega smo morali dati pola ugovora sjajnog Bertolaccia, ali eto.. to su fini igraci za rotacije ali tu fali jedan zadnji vezni koji bi se upotpunio sa Pjanicem i DDR koji ce ove sezone igrati centralnog veznog.. u napadu smo puni, ali moguce je da Borini ode, i isto tako moguce je da dodje jedan napadac mozda Destro..

uz Svedkaukasa i Luccu, trebao bi i mladi Thomas stici iz Brazila kao pojacanja za Primaveru..

Crescenzi je na moju zalost otisao na posudbu u Cataniu zajedno sa Anteiem..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 12 jul 2012, 09:19

slika
slika
slika

;)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 09:31

Dobro pojačanje za Sampdoriu,nije Maxi loš igrač,nadam se da će se dobro uklopiti .
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 09:51

Pojačanje Viola 8-)

slika
-RIVALDO-

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 12 jul 2012, 09:52

Jel ovaj Maxi zadnjih 5 godina imao stalni klub??' Non stop na posudbama jbt
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 jul 2012, 11:10

ono malo utakmica što je igrao u milanu bio je veoma dobar. šteta što ode neka mu je sa srećom.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 11:59

Koliko vidim Sampdoria je vratila Tissonea iz Mallorce :!:
Maxi i Tissone za sad su pojačanja Dorije !

slika
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 12 jul 2012, 12:53

Lavezzi,Ibra i Silva OUT- Seria A
Ko će biti slijedeći ?
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jul 2012, 13:04

senad_flamin je napisao/la:Lavezzi,Ibra i Silva OUT- Seria A
Ko će biti slijedeći ?
Gaston RAmirez
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 1 gost.