FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
ovaj forum je pun ekspertnih komentara, strucnih forumasa, shodno tomu, Rudar se iduce sezone nebi trebao ni takmiciti, bolje bi im bilo da ustede sta para, pa mozda HERCEG procjeni da cete uci one tamo sezone u premier ligu...
Tribina izgleda predobro,ostalo jos par stolica da se uradi i zavrsena,sto se tice travnjaka on ce brzo doci sebi dok koja kisa padne.
Kao sto imperator napisa,ukrali su nam prskalice XD al sve u svemu bice to ok sutra idu nove slike tribine,koja je kao sto sam vec napisao ured zavrsena
A sto se Kemala Hafizovica tice moze pisati o njemu negativno ko sta hoce,i koliko hoce,ali mi se svidja jako njegov stil vodjenja ekipe,domaci kadar + borbenost + leprsavost igre.Kakanjci su toga zeljni,dugi niz godina nemamo ekipu koja se bori,koja igra fudbal za navijace koji su dosli gledati,igra godinama izgleda lose za oci,nadamo se da ce gosp.Kemal to popraviti,i da cemo ove sezone imati borben,respektabilan tim koji ce ostavljati srce na terenu,pa ako i sredina tabele bude nase mjesto,bit cemo zadovoljni.
Kao sto imperator napisa,ukrali su nam prskalice XD al sve u svemu bice to ok sutra idu nove slike tribine,koja je kao sto sam vec napisao ured zavrsena

A sto se Kemala Hafizovica tice moze pisati o njemu negativno ko sta hoce,i koliko hoce,ali mi se svidja jako njegov stil vodjenja ekipe,domaci kadar + borbenost + leprsavost igre.Kakanjci su toga zeljni,dugi niz godina nemamo ekipu koja se bori,koja igra fudbal za navijace koji su dosli gledati,igra godinama izgleda lose za oci,nadamo se da ce gosp.Kemal to popraviti,i da cemo ove sezone imati borben,respektabilan tim koji ce ostavljati srce na terenu,pa ako i sredina tabele bude nase mjesto,bit cemo zadovoljni.

Rudar Kakanj !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Nisam to ja rek'oGK1996 je napisao/la: Kao sto imperator napisa,ukrali su nam prskalice XD

#samoRudar #zauvijek
Hehe,sorry..vidio sam da je neko spomenuoL' Imperator je napisao/la:Nisam to ja rek'oGK1996 je napisao/la: Kao sto imperator napisa,ukrali su nam prskalice XD

Rudar Kakanj !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Niko nije ni spomenuo Premijer ligu ove sezone, osim sto nas DRUGI smatraju jednim od favoritaHERCEG je napisao/la:Nemate vi šansi za premijer ligu! Kemo nije više stručnjak koga se uzima ozbiljno! Alkohol je učinio svoje kroz ove sve godine!

#samoRudar #zauvijek
sto se tice prskalica(tacnije pumpe za prskalice) ja sam pomenuo i to je tacno da su nam je ukrali
...
moje misljenje o sefu je za sada pozitivno jer zeli da igraju "nasi"
, ali opet vidjet cemo gdje to vodi

moje misljenje o sefu je za sada pozitivno jer zeli da igraju "nasi"

Mislim da je Kemo dobar izbor. Veliki dio njegovog zivota je jednostavno receno Rudar. Ne vjerujem da ce ikada doživiti negodovanje od strane publike, a također ne vjerujem da ce dopustiti igracima da se odnosne nečasno prema dresu Rudara.
Dio Kemine biografije:
Kemal Hafizović je sa 18 godina zaigrao u prvom timu Rudara, u kojem je proveo pola igracke karijere,koju je takoder završio u "zeleno-crnom" dresu 1984.godine kada je preuzeo vodenje pionira,zatim juniora , a za prvog trenera Rudara imenovan je u sezoni 1986/87.kada je nakon slabog starta poslije 9 kola naslijedio Ibru Biogradlica. Krajem 1988.godine odlazi u Celik i kormilo prvog tima preuzima od Fahrudina Jusufija.Lansirao je golobrade Elvedina Beganovica,Elvira Bolica,Mirsada Hibica i Nermina Šabica i na najbolji nacin zapoceo svoju uspješnu trenersku karijeru.Još pet puta bio je prvi trener Celika, dva puta Veleža, polusezonu Travnika i dvije i pol godine Krajišnika kojeg je uveo u Prvu ligu.
Njegova igra je bila lepršava, imala je dušu.Zbog nogometne filozofije da se igra za publiku, za gol više, bio je ljubimac navijaca. Kakav je bio igrac takav je i kao trener.
Igracka karijera:
Od svoje trinaeste godine je u Celiku.Kad je završio juniorski staž, ljeta 1968.godine pozajmljen je Rudaru u kojem je vec u prvoj seniorskoj sezoni bio prvi strijelac.
1968/69 Rudar Kakanj
1969/70 Celik, Rudar Kakanj
1970/71-72/73 Rudar Kakanj
1973/74.Rudar Kakanj
1974/75 Celik
1975/76 Celik
1976/77 Celik
1977/78 Celik
1978 Croatia Toronto(Kanada)
1978/98. Maribor
1979/80. Rudar
1980/81 Rudar
1981/82 Rudar
1982/83.Ruda
1983/84.Rudar
Dio Kemine biografije:
Kemal Hafizović je sa 18 godina zaigrao u prvom timu Rudara, u kojem je proveo pola igracke karijere,koju je takoder završio u "zeleno-crnom" dresu 1984.godine kada je preuzeo vodenje pionira,zatim juniora , a za prvog trenera Rudara imenovan je u sezoni 1986/87.kada je nakon slabog starta poslije 9 kola naslijedio Ibru Biogradlica. Krajem 1988.godine odlazi u Celik i kormilo prvog tima preuzima od Fahrudina Jusufija.Lansirao je golobrade Elvedina Beganovica,Elvira Bolica,Mirsada Hibica i Nermina Šabica i na najbolji nacin zapoceo svoju uspješnu trenersku karijeru.Još pet puta bio je prvi trener Celika, dva puta Veleža, polusezonu Travnika i dvije i pol godine Krajišnika kojeg je uveo u Prvu ligu.
Njegova igra je bila lepršava, imala je dušu.Zbog nogometne filozofije da se igra za publiku, za gol više, bio je ljubimac navijaca. Kakav je bio igrac takav je i kao trener.
Igracka karijera:
Od svoje trinaeste godine je u Celiku.Kad je završio juniorski staž, ljeta 1968.godine pozajmljen je Rudaru u kojem je vec u prvoj seniorskoj sezoni bio prvi strijelac.
1968/69 Rudar Kakanj
1969/70 Celik, Rudar Kakanj
1970/71-72/73 Rudar Kakanj
1973/74.Rudar Kakanj
1974/75 Celik
1975/76 Celik
1976/77 Celik
1977/78 Celik
1978 Croatia Toronto(Kanada)
1978/98. Maribor
1979/80. Rudar
1980/81 Rudar
1981/82 Rudar
1982/83.Ruda
1983/84.Rudar
-
- Kontakt:
Ma koliko god da trener izgleda "nenormalno", da je ovisnik o "necemu" ja mislim da je on ipak pravi. Pa pogledajmo samo jednog Ciru... ni on za mnoge ne djeluje nista normalnije a covjek je institucija, tako da... Kako god bolji je od Buze i ima izgradjen autoritet. A evo cujem da je jos juniora prikljucio prvom timu i mislim da je ok jer ti ce momci izgarati na terenu i uz ove bolje iskusnije uz mozda dva ili tri pojacanja mislim da cemo gledati lijep fudbal. Ni ja nisam za dovodjenje previse stranaca. Pa sve ove godine dovode neke "igracine", a igra sve losija i losija i opet nikad nista od premijer lige. I ja se slazem da je bolje da gledamo ljepsi fudbal i zavrsimo negdje u sredini jer i to je isto kao i drugo mjesto ( niti jedno niti drugo ne vodi u premijer ligu tako da...).
ma niko od njih ne ocekuje da udju u PL , od njih se ocekuje da ginu na terenu ,da se vidi zelja ... sjecate se kako je kod slavise to bilo, aa kod mirnesa (ne bih nikoga da vrijedam) znate sta je raja psovala u vezi tog 

Zavrsena montaza stolica na zapadnoj tribini,evo kako to izgleda

Nije iz najboljeg ugla slikano,ali nije lose

Rudar Kakanj !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
Prva provjera igrača FK Rudara uoči nove sezone počinje 15. i 16.jula u Ilijašu, na ovogodišnjem turniru na kojem učestvuju NK Ilijaš, FK Rudar Kakanj, NK Bosna Visoko i FK Velež Mostar.
Bit će to dobra prilika da šef stručnog štaba Kemal Hafizović provjeri s kakvim timom raspolaže i izabere najbolje igrače za narednu sezonu, koja će biti veoma zanimljiva.
Prve utakmice se igraju 15.jula, a snage će odmjeriti:
NK Ilijaš - FK Rudar
NK Bosna Visoko - FK Velež Mostar
Bit će to dobra prilika da šef stručnog štaba Kemal Hafizović provjeri s kakvim timom raspolaže i izabere najbolje igrače za narednu sezonu, koja će biti veoma zanimljiva.
Prve utakmice se igraju 15.jula, a snage će odmjeriti:
NK Ilijaš - FK Rudar
NK Bosna Visoko - FK Velež Mostar
#samoRudar #zauvijek
bio sam sinoc na rudaru , reko da vidim malo kakva je tribina ...mnogo je ljepsa uzivo...nego gdje ce biti ulaz sad za ovu tribinuGK1996 je napisao/la:
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa valjda gdje se i dosad ulazilo, na početku onde odmaGusar1995 je napisao/la:bio sam sinoc na rudaru , reko da vidim malo kakva je tribina ...mnogo je ljepsa uzivo...nego gdje ce biti ulaz sad za ovu tribinuGK1996 je napisao/la:

a šta je na krajevima tribine ovo napravljeno sa stolica, išarano

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- L' Imperator
- Kontakt:
Valjda im nestalo zelenih stolica pa su morali crne iskoristiti. Ne svidjaju mi se nimalo ovi krajevi :/Benjo_AFC86 je napisao/la: a šta je na krajevima tribine ovo napravljeno sa stolica, išarano
#samoRudar #zauvijek
- Free_shooteR
- Kontakt:
ma nie lose...jes da bi biLo bolje da su krajevi samo zeleni....ili jedna strana crna jedna zelena ..ali eto moze i ovo prociL' Imperator je napisao/la:Valjda im nestalo zelenih stolica pa su morali crne iskoristiti. Ne svidjaju mi se nimalo ovi krajevi :/Benjo_AFC86 je napisao/la: a šta je na krajevima tribine ovo napravljeno sa stolica, išarano

Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
Dajte ba ljudi,sta trazite neke mane,nesto..umjesto da pohvalite ovo,kakvo je takvo je do ovog je tesko doci,koliko godina smo cekali ovo,ljudi su uradili onako kako su mogli,naravno nekom se svidja nekom ne,ali znate i sami koliko kakva je teska situacija u klubovima i mi uradimo ovakvo nesto sto samo treba pohvaliti,par strunjaka dodje i kometarise ovo ono.Ovo je predobro,tribina je odlicna,mozda slika to bas ne pokazuje,ali uzivo je 100x bolje.

Eto jos jedna fotografija,mada na ovoj nije bilo zavrseno sve,ali dobro je
Danas ce biti nove slike

Eto jos jedna fotografija,mada na ovoj nije bilo zavrseno sve,ali dobro je

Danas ce biti nove slike

Rudar Kakanj !!!
Ma super je ovo, da vam se jos ova tribina pokrije i uredi prostor ispod tribine ne moze biti bolje, doveli ste dobrog trenera, zadrzali okosnicu ekipe i zasigurno ste opet medju prvih 5 ekipa.
Valjda vam pocnu i taj teren popravljati, jer nije ekipa poput Rudara zasluzila da igra na ovome. Daj uslikajte bolje tu tribinu
Valjda vam pocnu i taj teren popravljati, jer nije ekipa poput Rudara zasluzila da igra na ovome. Daj uslikajte bolje tu tribinu

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Bice danas drug u toku dana.Nadamo se da ce ju pokriti u naredno vrijeme,ali sad za sad treba praviti pomocni stadion i travnjak,jer ovo je grozno.A sto se tima tice,samo nek se bore,pa zavrsili il na 5. il na 10.mjestu.NeRi_K je napisao/la:Ma super je ovo, da vam se jos ova tribina pokrije i uredi prostor ispod tribine ne moze biti bolje, doveli ste dobrog trenera, zadrzali okosnicu ekipe i zasigurno ste opet medju prvih 5 ekipa.
Rudar Kakanj !!!
-
- Kontakt:
Tacno je da ne treba traziti manu tribinama. Mozda su ljudi bas ovako i planirali, a ako nisu onda nesto nije ok. Jer stolica kao stolica bila zelena ili crna ona isto kosta tako da su mogli naruciti vise zelenih a manje crnih. Ipak mislim da su se oni zaj.... u proracunu broja zelenih odnosno crnih stolica. I sto rece neko prije.. kakav ba krov treba raditi pomocni teren da imaju gdje trenirati i sanirati ovaj glavni jer je travnjak katastrofa, sigurno jedan od losijih u ovoj ligi, a nekad je bio jedan od boljih u poslijeratnoj premijer ligi dok je Rudar u njoj igrao...
Ova zadnja slika me malo boli, posto teren nije obiljezen, pa me zanima da li je ova nova tribina u duzini citavog terena ili?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.