FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ja u Europi navijam sa sve klubove iz BiH bez obzira iz kojeg entiteta dolaze. a kao nositelj ja nemogu biti zadovljan rezultatom 2-2 protiv nenositelja. nadam se da čete proći dalje i da možete ove pobjediti barema 1-0
zna li se oce li biti prenos iz niksica na bhtu?
Gledao sam pregled programa na njihovoj stranici za četvrtak, za sada još nema nikakve najave. Mislim da se ne zna ni da li će neka TV kuća iz Crne Gore vršiti prijenos. Tako da je to još na dugom štapu. Nadam se da će ipak biti prijenos.fredi je napisao/la:zna li se oce li biti prenos iz niksica na bhtu?
Evo kopiram tvoj spisak na ćirilici, ali ostavljam samo vrijedne domete. Bez pokrajinskih uspjehaBanjaluckiVelikan je napisao/la:Ajmo dosta ste trolali temu, ima vas par pacijenata ovde koji pišu šta im je volja, evo vam malo istorije o klubu o uspjesima, pa možda dobijete i motiv više za pljuvačinu![]()
$ & СФРЈ (1987/88),
? & СФРЈ (1973/74),
¥ ' у Првој ? СФРЈ (1990/91),
- ' у " ? " (2009/10),
$ & " (2009/10),
? & " (2003/04),
$ " & (1992. $),
" & ? & (2000/01, 2005/06, 2007/08),
" $ & РС (1994/95, 1995/96, 2008/09, 2010/11, 2011/12),
" " (2010/11).
- ' у " (2012)
Nadam se da znate ćirilicu, drugo ravnopravno pismo u BIH! Ko ne zna, Bukvar u ruke, i učiti!

$ & СФРЈ (1987/88),
$ & " (2009/10),
" " (2010/11).
Pala knjiga na tri slova. Inače mislim da ti nedostaje nekoliko titula pobjednika Druge lige Jugoslavije, ali i jedna Prve lige RS, nakon ispadanja iz Premijer lige BiH.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvaliti se četvrtim mjestom kao trofejem je za
Nego, gdje je otišao Bilbija? U Vošu opet ili?

Hayley <3

[youtube][/youtube]
a koji velikan ima u livnu pa se ti imas obraza podsmijavati Borcubadblueboylivno je napisao/la:Hvaliti se četvrtim mjestom kao trofejem je za![]()
![]()
![]()
- badblueboylivno
- Kontakt:
Tko se smije i tko se ruga?
Samo sam rekao da je hvaljenje četvrtim mjestom smiješna stvar.
Ali dobro, ostani u svom šizosvijetu i slavi četvrto mjesto. I dodaj koju sličicu s te proslave ako imaš, vjerujem da su Banjalučani, kao veseli ljudi, proslavili taj trofej i da je netko to ovjekovječio.
Samo sam rekao da je hvaljenje četvrtim mjestom smiješna stvar.
Ali dobro, ostani u svom šizosvijetu i slavi četvrto mjesto. I dodaj koju sličicu s te proslave ako imaš, vjerujem da su Banjalučani, kao veseli ljudi, proslavili taj trofej i da je netko to ovjekovječio.
Hayley <3
niko se nije hvalio samo je spomenuto izmedju ostalog.ajd sad tjeraj jarice preko potoka
4. mjesto u ligi iz koje je prvak te godine šampion evrope
i sadašnji šampion malih i beznačajnih državica na tlu ex - yu
neuporedivo
neuporedivo
- badblueboylivno
- Kontakt:
koliko je lesinara otislo u nikisc?
oce biti prenos na bht-u? ili neki drugi link moze
i gdje mogu kupiti velikana (novine) ja doso nestalo.
jbm ti baksuza
borac uzma 1:2
jbm ti baksuza

& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
prenos bi trebao biti na BHT cini mi se od 17.30 sati..maraBL je napisao/la:koliko je lesinara otislo u nikisc?
jbm ti baksuza
bice tesko tamo, ali nadam se da borac uzima 0-2
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Po tvom takvom aspektu je onda recimo Velez,Manchester united za Borac a Zeljo i Sarajevo Barcelona.Pa se ne hvale.Dejan, BL je napisao/la:4. mjesto u ligi iz koje je prvak te godine šampion evrope
neuporedivo
Isto tako ako je sadasnji(a nije) sampion beznacajne drzavice na tlu ex YU to jest BIH.Kako onda neko normalan moze da se pohvali kupom ili titulom neke RS koja uopste nije ni drzavica ni koji klinac.Vec samo entitet i dio te drzavice koje ti spomenu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a jes ti volis pr.diti majke mi puna ti usta borca oladi malo covjece.dobro malen smo klub ne znamo nista ispascemo opet iz lige i tako dalje samo mi se nemoj sekirati molim te
Neko se sekira a neko kamenja sa primjesom rasprdjavanja.fredi je napisao/la:a jes ti volis pr.diti majke mi puna ti usta borca oladi malo covjece.dobro malen smo klub ne znamo nista ispascemo opet iz lige i tako dalje samo mi se nemoj sekirati molim te
Sto bi Lupic stara Borceva garda rekao,nekad Borac a sad Qu....
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
tvoj potpis govori sve o tvojoj bolesti.jako teska neizljeciva.eventualno batinom istjerati iz tebe ali tesko se takvi kao ti unormale.ajd sad uzivaj u svom klubu nas pusti na miru
bit će prijenos na hercegovina live,već su postavili link satelitskog programa crnogorske televizije
,sretno Borcu sutra
.

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 11 jul 2012, 23:25, ukupno mijenjano 3 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ah cuj potpis. to je ono sto yebe kokice a horoz nije.Pa sto ne sutis,pobogu si.fredi je napisao/la:tvoj potpis govori sve o tvojoj bolesti.jako teska neizljeciva.eventualno batinom istjerati iz tebe ali tesko se takvi kao ti unormale.ajd sad uzivaj u svom klubu nas pusti na miru
Glupa i blesava razmisljanja ko o cemu neko kao ti o batini i kamenjima.Nije ni cudo.Pazi da se ne pretvori u bumerang pa vrati na kraju u celenku.
P.S Sto se tice kluba,nikad ne reci nesto u sto nisi siguran.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sretno danas borcu ,nadam se vasem prolasku u narednu rundu...imam neki osjecaj da ce mi vasi navijaci veceras omrznuti vas klub...al opet se nadam da nece 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.