FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 jul 2012, 22:03

MakeTZ je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Novi predsjednik UO je Mersed Kovacevic ! Fukare nezadovoljne ?
Zato sto je on bio jedan od osnivaca Zmaja od Bosne koji je u ratnim godinama imao politicku podrsku, i htio je ugasiti Slobodu da bi Zmaj bio prvi klub u TZ.
Mehmed Bajric je glavni osnivac Zmaja od Bosne i covjek koji je odvukao veliki broj nasih navijaca rehmatli "Pasu" prije svega ...mislim Kovacevic je takodjer , ali vala kad smo mogli Mehmeda Bajrica primititi u nas klub, onda moze svako :)..doduse doslo je vrijeme da treba svima doci kraj, tako da svakom ko je radio Slobodi zlo, treba okrenuti ledja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 10 jul 2012, 22:13

Meni je neshvatljivo da jedan takav klub kao st je Sloboda, dosal do ove situacije, mislim fakat mi nije jasno sta se to desava u Tuzli, prvo kosarkaski klub se ugasi, pa Sloboda izspadne iz Premijer lige, iskreno mi je zao sto se to dešava gradu kao sto je Tuzla

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 jul 2012, 22:36

Pa kad nisu imali kome da odgovaraju. Nije bilo kritične mase koja će se s njim za vratove pofatat, Nama, Sarajevu, bi se i gore desilo da se nismo riješili glodavaca na vrijeme. Doživili bi gotovo sigurno sudbinu Dite, KK Bosne i ostalih. Uletio bi možda Gracić spasioc i osnovao nekakvo Sarajevo 1946 :roll:

Ipak nije prekasno za FK Slobodu. Raja se digla i to je najvažnije. Sloboda se mora vratiti u PLBiH što prije.
Sretno!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 jul 2012, 23:17

Meske...hhhmmmmm....i to veliko....mutan je on....i namazan...daleko od toga da on nije legenda kluba i da ne voli Slobodu...samo je pitanje sad dal voli vise pare...meni se cini da voli...covjek ima prioritete,j.e.b.i.g.a :? ....licno sam protiv njegovog dolaska na ovako veliku i odgovornu funkciju....pogotovo sto neko napisa gdje je bio do sad...al nisam pametan...nek proba kad su svi... :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 11 jul 2012, 10:28

Jasmin Imamovic je grobar tuzlanskog sporta...

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 11 jul 2012, 10:51

HzSM je napisao/la:Jasmin Imamovic je grobar tuzlanskog sporta...
De bolan otkud ti to ccc :lol: :lol:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 11 jul 2012, 10:56

prvo da pozdravim sve iskrene i vjerne navijace SLOBODE , vec duze vrijeme pratim forum ali evo tek sad se odlucujem prokomentarisati malo !

zapazio sam mnogo gluposti , NEistina , traceva itd , i stvarno ne znam sta je sa nama TUZLACIMA , pa covjece mi ne volimo sami sebe , dokle vise da u startu slutimo losu sezonu i osudjujemo ljude koji vole SLOBODU ( meske ) , pa ljudi taj covjek je nas sve navijace SLOBODE zaduzio dobrim igrama i vaznim golovima protiv najvecih klubova , bivsih evropskih prvaka ( c.zvezda ) , PA AJDE DA DAMO COVJEKU SANSU , BUDIMO SVI KO JEDAN , SAD KAD JE NAJPOTREBNIJE !!!

a vidim neki komentarisu o " ZMAJU OD BOSNE " , a tada ili nisu bili ni rodjeni , ili su bili prvacici ...

ljudi pustite mahalske price i ako nesto zelite naslutiti , naslutite nesto DOBRO !!!

p.s. pozdrav za jednog od najvecih navijaca SLOBODE ( saltCITYatack)

HERCEG
Kontakt:

Post Postao/la HERCEG » 11 jul 2012, 11:15

:o

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 11 jul 2012, 13:51

i ja mislim da dizete preveliku buku oko Mesketa..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jul 2012, 15:11

RUDARSKA2 je napisao/la:prvo da pozdravim sve iskrene i vjerne navijace SLOBODE , vec duze vrijeme pratim forum ali evo tek sad se odlucujem prokomentarisati malo !

zapazio sam mnogo gluposti , NEistina , traceva itd , i stvarno ne znam sta je sa nama TUZLACIMA , pa covjece mi ne volimo sami sebe , dokle vise da u startu slutimo losu sezonu i osudjujemo ljude koji vole SLOBODU ( meske ) , pa ljudi taj covjek je nas sve navijace SLOBODE zaduzio dobrim igrama i vaznim golovima protiv najvecih klubova , bivsih evropskih prvaka ( c.zvezda ) , PA AJDE DA DAMO COVJEKU SANSU , BUDIMO SVI KO JEDAN , SAD KAD JE NAJPOTREBNIJE !!!

a vidim neki komentarisu o " ZMAJU OD BOSNE " , a tada ili nisu bili ni rodjeni , ili su bili prvacici ...

ljudi pustite mahalske price i ako nesto zelite naslutiti , naslutite nesto DOBRO !!!

p.s. pozdrav za jednog od najvecih navijaca SLOBODE ( saltCITYatack)

hvala na pozdravu i dobro dosao!!!.. a ko je to? :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jul 2012, 15:22

SiggySinatra je napisao/la:i ja mislim da dizete preveliku buku oko Mesketa..
ma pazi nesto istina da svi idu za parama i Meske , ali u ovom slucaju cisto sumnjam da su pare upitanju..ebiga sta se ima iz Slobode izvuci?..ima klinac niti sponzora imamo, niti para za igrace, a ne da neko gleda svoju korist..mislim da su oni dosli ipak pomoci i njihovo prisustvo nam svakako godi..opet kazem Meske jeste grijesio prema nasem klubu ranije, ali kad smo mogli Mesu Bajrica primit, vala Mesketu se mozemo i klanjat ...upravu je ovaj covjek sto je napisao post slazem se sa vecinom sto napisao..pa ebiga mi do juce smo pricali kako nam u klubu sjede neznalice (kao i u savezu), ljudi koji nemaju veze sa sportom vec se samo bave politikom, a pri tome jos uglavnom su nam klub koji nisu Tuzlaci koje smo posebno osudjivali, a sad kad imamo priliku dobiti nase ljude, nase legende onda nam ni to nevalja....Opet kazem treba vidjeti sta je najbolje i ko nam najvise moze pomoci, a misim da legende bi trebale uraditi sve da vrate nasem gradu onu nasu jaku Slobodu za koju smo mi svi Tuzlaci zivjeli
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jul 2012, 16:40

Sad se mora formirati upravni odbor i igracki kadar,a Sloboda sa dva -tri starija igraca i djecom ne moze nesto puno napraviti u sezoni koja dolazi za manje od mjesec dana ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

HERCEG
Kontakt:

Post Postao/la HERCEG » 11 jul 2012, 17:33

Ma nema šanse da se ovakvom dinamikom rješavanja problema bilo šta napravi u ovoj sezoni!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 11 jul 2012, 18:24

kad realno pogledate MESKE , LICA ISECO su jedini odmah nakon ispadanja ponudli svoje usluge , ponudili spas SLOBODE , a NIKO DRUGI u gradu nije digao ruku i iznjeo svoj plan i program osim pomenutih , CITAVA TUZLA se ustila , a SLOBODA kao i KK SLOBODA pada bez ispaljenog metka !!!

Da smo odmah prihvatili novu upravu , ne cekali sami pocetak sezone , vec sada bi imali potpisanih 5 ili 6 dobrih igraca . E sad cemo da vidimo sta ovi ljudi mogu uraditi za ovo kratko vrijeme .... ne znam do kad tacno traje prelazni rok , ali vjerujte da niko nece sjediti i cekati ponuu slobode i na kraju " izvisiti " i ostati bez angazmana !

cinjenica e da s toliko navikanom nasom djecom ne mozemo ni u sredinu tabele , nema tu nogo kvaliteta vjerujte

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jul 2012, 22:24

Karic sportski direktor,Ibrakovicu podrska 8-) nadam se da ovo znaci da dolaze bolji dani za Slobodu ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 11 jul 2012, 23:39

Denis Karić sportski direktor, Ibrakoviću podrška

Nakon što je jučer Mersed Kovačević izabran za predjednika Upravnog odbora FK Sloboda danas je nekadašnji fudbaler ovog kluba, Denis Karić, imenovan za sportskog direktora.
Nekadašnji fudbaler tuzlanske Slobode, Denis Karić, imenovan je za sportskog direktora tuzlanskog kluba, a danas su novi čelnici kluba održali sastanak sa šefom stručnog štaba Abdulahom Ibrakovićem, koji je dobio punu podršku za nastavak rada.

"Imali smo sastanak sa šefom struke i isti je od nas dobio jednoglasnu podršku. Ja već mjesec dana pratim rad prve momčadi i mogu vam reći da sam zadovoljan i da nema nikakvog razloga da sada nešto mijenjamo", za SportSport.ba je istakao novi sportski direktor Slobode, Denis Karić.

"Svi mi želimo Slobodu vratiti tamo gdje i pripada, u premijerligaško društvo. Moramo zasukati rukave, obezbijediti stručnom štabu i ekipi najbolje moguće uslove za rad. Istina je, situacija nije sjajna, no moramo se boriti, Tuzla zaslužuje mnogo više od ovog što sada ima", dodao je Karić.

Sportski direktor kluba smatra da se momčad mora pojačati, a sa šefom struke već je razgovarao o eventualnim pojačanjima.

"Momčad moramo pojačati, razgovarao sam sa Ibrakovićem i složili smo se da su nam potrebna pojačanja. Naš glavni cilj je vratiti Slobodinu djecu, Mirzu Mešića, Tarika Okanovića, Stanišu Nikolića. U narednim danima ćemo obaviti razgovore sa njima i uvjereni smo da ćemo postići dogovor", govori sportski direktor Slobode.

Nakon održane Skupštine i imenovanja Kovačevića za predsjednika UO pojavile su se informacije da oni najvjerniji navijači Slobode nisu zadovoljni takmim razvojem događaja.

"Navijači su važan dio kluba. Podrška koju Sloboda ima u ovim teškim momentima je doista fascinantna i ja ću razgovorati sa navijačima. Želim da čujem njihovo mišljenje. Glas navijača je veoma važan, no u isto vrijeme, ukoliko želimo biti ozbiljan klub, a želimo, onda moramo znati da navijači ne mogu voditi politiku kluba. Ne želim da me neko pogrešno shvati, ali konačno se u Slobodi mora znati ko je za šta odgovoran. Ne smije nam se dogoditi da jedan ili dva čovjeka odlučuju o svemu, ukoliko tako bude, ja ću prvi dići sidro. Samo kao ukomponovan orkestar možemo Slobodu vratiti na staze stare slave", zaključio je Karić.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 12 jul 2012, 09:28

ovo sa DENISOM KARICEM je strano dobar potez , jer KARIC je jadan od rijetkih koji se u ovom gradu ne boji nikoga , ima cvrst karakter i voli SLOBODU vise od samoga sebe ,kako i nebi volio kad e odrastao 10m od TUSNJA . moja zelja je da onjednoga dana posta trener prvog tima , imam osjecaj da ce imati strasnu trenersku karijeru !!!

uglavnom nesto se desava , po meni sve dobre stvari za sada , na nama je samo da CEKAMO PoJACANJA a zatim i POVRATAK uz gromoglasnu podrsku jednih od najboljih navijaca u drzavi FUKARA

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 12 jul 2012, 09:48

Dešava se sve ono što smo tražili tako da mislim da treba da uživamo u pozitivnoj atmosferi.Sad kada je nova skupština očekivati je i veliku pomoć Općine Tuzla u novčanom smislu.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 12 jul 2012, 10:18

djulba je napisao/la:Dešava se sve ono što smo tražili tako da mislim da treba da uživamo u pozitivnoj atmosferi.Sad kada je nova skupština očekivati je i veliku pomoć Općine Tuzla u novčanom smislu.
Pa to je to.. al ne mozes se ti opustit kad si naviko da ti svi okrecu ledja...

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 12 jul 2012, 10:23

SiggySinatra je napisao/la: Pa to je to.. al ne mozes se ti opustit kad si naviko da ti svi okrecu ledja...
Brate drmneš 2l hladnog Tuzlanskog piva i opustiš se ko lexaurin :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.