Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

sam
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la sam » 01 nov 2008, 16:16

ja planiram isto ici.inace sam iz svedske.gledaju mi se obadve tekme pa sam kontao nekako iz belgije otici za bosnu.pa raja ako bude praznih mjesta u autima ili kombiju da se ja utrpam.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 01 nov 2008, 16:18

sam je napisao/la:ja planiram isto ici.inace sam iz svedske.gledaju mi se obadve tekme pa sam kontao nekako iz belgije otici za bosnu.pa raja ako bude praznih mjesta u autima ili kombiju da se ja utrpam.
Kolko placas heheh, salim se, ne vjerujem da ce puno raje ici sa autima, mnogi ce sa autobusima, avionima itd..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 01 nov 2008, 17:30

Nema odakle nije dosla raja 2005. godine protiv Belgije. Francuska, SAD, BIH, Svedska, Holandija, Belgija, Njemacka i Kanada samo da nabrojim nekoliko. ;)

Na stadionu su navijaci dizali transparant : Volimo te BIH, Chicago!

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 01 nov 2008, 17:49

Lovac je napisao/la:Po toj tvojoj formaciji to bi bilo 4-4-2, al ne vjerujem da ce se ciro na to opredijelit, po meni Rahimic mora igrati u prvoj postavi, papac se nece odazvat, Jahic bi mogao na njegovu stranu a Berberovic desno..
Znam da Ciro nece igrati 4-4-2 boji se previse -nije siguran u odbranu.I ja cisto sumnjam za Papca al eto bio bi nam extra u odbrani kad bi htjeo da se odazove.
Rahimic ima dosta utakmica vaznih u nogama al je star i cesto ne-precizan.
Berberovic sta ja znam nebi komentariso njegove sposobnosti :mrgreen:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 01 nov 2008, 17:53

ST-57 Ciciban je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Po toj tvojoj formaciji to bi bilo 4-4-2, al ne vjerujem da ce se ciro na to opredijelit, po meni Rahimic mora igrati u prvoj postavi, papac se nece odazvat, Jahic bi mogao na njegovu stranu a Berberovic desno..
Znam da Ciro nece igrati 4-4-2 boji se previse -nije siguran u odbranu.I ja cisto sumnjam za Papca al eto bio bi nam extra u odbrani kad bi htjeo da se odazove.
Berberovic je slab igrac i njega netreba vise pozivati u reprezentaciju! A Rahimic treba da ga Bajramovica zamjeni.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 01 nov 2008, 18:27

Tarik14 je napisao/la:
Berberovic je slab igrac i njega netreba vise pozivati u reprezentaciju! A Rahimic treba da ga Bajramovica zamjeni.
Bajramovicu ce trebat da se vrati u formu ,jos je na oporavku on kad se vrati to ce nam biti plus.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 01 nov 2008, 18:34

Tarik14 je napisao/la:
To stoji za berberovica da nije bas najbolji na toj desnoj strani, jedini igrac koji bi ga mogao zamijeniti je jahic koji igra isto i desnog beka, al opet ciro nece jahica tako da nam niko drugi ne preostaje nego berberovic, a sto se tice Bajramovica on je dugo skoro godinu dana bez utakmica, i njemu ce trebat dosta vremena da se vrati u staru formu, a rahimica ako si imalo pratio nisi svjestan kolika je njegova uloga u ekipi, uvjek najvise pretrci i veze tu zadnju liniju sa ostatkom ekipe..vrlo koristan igrac..

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 01 nov 2008, 21:46

a vidis li ti lovac koliko Rahimic igra utakmica trenutno ? Skoro svaki put ulazi pri-kraju tekme.Sta ja znam Rahimic nije losh (on je iskusan igrac i tako to ) medzutim on nije bas brz i cesto gubi lopte bezveze :D

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 01 nov 2008, 22:02

ST-57 Ciciban je napisao/la:a vidis li ti lovac koliko Rahimic igra utakmica trenutno ? Skoro svaki put ulazi pri-kraju tekme.Sta ja znam Rahimic nije losh (on je iskusan igrac i tako to ) medzutim on nije bas brz i cesto gubi lopte bezveze :D
Kratko i jasno-boljeg trenutno nemamo- the end :twisted:

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 01 nov 2008, 22:20

sukisp je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:a vidis li ti lovac koliko Rahimic igra utakmica trenutno ? Skoro svaki put ulazi pri-kraju tekme.Sta ja znam Rahimic nije losh (on je iskusan igrac i tako to ) medzutim on nije bas brz i cesto gubi lopte bezveze :D
Kratko i jasno-boljeg trenutno nemamo- the end :twisted:
Ma nezelim se raspravljati oko ovoga udure je samo opusteno bice bolje :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 01 nov 2008, 22:42

Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i Muslimovic :roll:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 01 nov 2008, 23:02

Bosnier je napisao/la:Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i Muslimovic :roll:
Napad je sasvim uredu, ja se brinem o odbrani. :?

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 01 nov 2008, 23:25

Bosnier je napisao/la:Bice bogami Ciro na slatkim mukama, Ibisevic Dzeko i Muslimovic :roll:
A jake muke neka stavi ,,obatrojicu,, :mrgreen: Kad moze Ragnjo moze i Ciro ha ja.
A odbrana............... :roll: pa ne mogu oni nama dati golova koliko mi njima mozemo zabiti ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 nov 2008, 00:29

Bice tesko i stisnuto ali ja mislim da cemo mi izaci iz ove dvije utakmice sa 4 boda! 8-)

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 02 nov 2008, 14:48

Tarik14 je napisao/la:Nema odakle nije dosla raja 2005. godine protiv Belgije. Francuska, SAD, BIH, Svedska, Holandija, Belgija, Njemacka i Kanada samo da nabrojim nekoliko. ;)

Na stadionu su navijaci dizali transparant : Volimo te BIH, Chicago!
Kkakko bi volio da odradimo Brisel svi navijaci da se udruze i da slike obidu Evropu!!!
Niko nikad samo BIH!!! ;)

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 02 nov 2008, 20:46

Kkakko bi volio da odradimo Brisel svi navijaci da se udruze i da slike obidu Evropu!!!
Niko nikad samo BIH!!! ;)[/quote]
Bice,akoBogda,bice
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 02 nov 2008, 22:47

neznam ziv kako izdrzati do tada, ja bi volio da se kvalifikacije igraju svake sedmice dok se ne zavrse i gotovo a ovako moram cekati skoro 5 mjeseci. (SALA)
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 02 nov 2008, 23:05

Idemo u Belgiju, idemo u Belgiju, ole ole ole !!!!

Avio karta narucena, hotel narucen, jos samo nam trebaju karte za tekmu..Ole ole ole...

Samo Boze zdravlja i insallah idemo u Brisel !!!

Treba sad zavrnuti sve dizne i ustediti ove parte do marta..Al moze se, meni se nije zao odreci mnogih stvari za ovakve dozivljaje...

Idemo po 3 boda !!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 02 nov 2008, 23:52

Boske je napisao/la:Idemo u Belgiju, idemo u Belgiju, ole ole ole !!!!

Avio karta narucena, hotel narucen, jos samo nam trebaju karte za tekmu..Ole ole ole...

Samo Boze zdravlja i insallah idemo u Brisel !!!

Treba sad zavrnuti sve dizne i ustediti ove parte do marta..Al moze se, meni se nije zao odreci mnogih stvari za ovakve dozivljaje...

Idemo po 3 boda !!!
Nemojte samo euforije molim vas, pa da nam bude isto kao s turskom, mi ovo mi ono, a na kraju nismo nista uradili bod bi nam bio extra

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 02 nov 2008, 23:56

sukisp je napisao/la:
A jake muke neka stavi ,,obatrojicu,, :mrgreen: Kad moze Ragnjo moze i Ciro ha ja.
A odbrana............... :roll: pa ne mogu oni nama dati golova koliko mi njima mozemo zabiti ;)
Ma nas mentalitet je takav, mi kad primimo gol mi psihicki padnemo, a i puno je lakse igrat napadacima i zabijat golove, kad znaju da se ne moraju vracat nazad i bespotrebno trositi snagu samo da bi "vadili" ove obrambene kad pogrijese..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.