I na kraju napravim ovaj i rekoh sebi da necu ni vrijedjati, ni psovati jer mi je mrsko praviti ponovno nick....
Sto se tice haxa poslao sam poruku ja Unici da se dogovorimo danas kad da igramo jer ja jucer nikako nisam mogao....
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

[youtube][/youtube]Unica_Liverpool_ je napisao/la:ANTIFA MOŽE POTVRDITI DA JE NEKI PAĆENIK NEKI DAN OVAKO ULAZIO NAMA U SOBU PREDSTAVLJAJUĆI SE MOJIM NICKOM! UOPĆE NISAM BIO NA NETU U 17! I NEMOJ ME VRIJEĐATI DA SE NE BIH MORAO SPUŠTATI NA TVOJ NIVO!
Ti ne mozes nista ovdje dokazati jer su svi argumenti i cinjenice na mojoj strani a ja jedini imam valjani dokaz da smo igrali jer ajde da se vodimo tom logikom da svi igraju pod ovim passwordom.... Kako bi neko znao osim tebe kad cemo igrati jer jedino ti imas info u PP u koliko cemo sati igrati...Unica_Liverpool_ je napisao/la:De majmune kao prvo nemoj srati s tim nekim yt videima, ako imaš nešto pametno reći, reci. ETO RECI MI JEDAN **** NAČIN KAKO DA TI DOKAŽEM DA JA NISAM BIO U TOJ **** SOBI!
Zapravo vidim da je @Edo tu nek on napravi sobu da bude svjedok da sam te pobjedio odnosno da cu te pobjediti...Unica_Liverpool_ je napisao/la:A možda si ti, kad si vidio da nisam tu, otvorio novi tab i lijepo igrao sa dva nicka!! Imaš li kakav dokaz da nisi? Nisam se dugo s tobom sretao na Haxballu, odnedavno imam novi nick: Unique_Kenchy, s tobom sam zadnji put igrao dok sam imao Unica_Liverpool
hajde uslikaj pp i ako imas onu sliku a da nije izrezanaHypnose je napisao/la:Ti ne mozes nista ovdje dokazati jer su svi argumenti i cinjenice na mojoj strani a ja jedini imam valjani dokaz da smo igrali jer ajde da se vodimo tom logikom da svi igraju pod ovim passwordom.... Kako bi neko znao osim tebe kad cemo igrati jer jedino ti imas info u PP u koliko cemo sati igrati...Unica_Liverpool_ je napisao/la:De majmune kao prvo nemoj srati s tim nekim yt videima, ako imaš nešto pametno reći, reci. ETO RECI MI JEDAN **** NAČIN KAKO DA TI DOKAŽEM DA JA NISAM BIO U TOJ **** SOBI!
Znaci nista javno, samo ti znas odnosno samo si ti znao u koliko sati i koji je pass.....![]()
![]()
Zato tisu misu....
EDIT
A imam i tvoje a i svoje PP pa i to mogu javno prezentirati ako vm22 bude sumnjao u moju pobjedu iako se i na osnovu slike moze zakljuciti da sam te pobjedio....
e to me zanima chat ispod.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Eto nek' mi kaže nešto što ga je pitao na chatboxu, ako ga je pitao pa da usporedimo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.