Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

black64
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la black64 » 11 jul 2012, 15:46

Evo kazu na scs da se Di Matteo zainteresovao za Lulića, šta mislite da li je to istina ili samo neka spekulacija :D nadam se da je istina

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2012, 16:10

Laz naravno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 11 jul 2012, 16:17

Cartman- ti si najveci pesimista od forumasa.. kod tebe je sve crno.. ;)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jul 2012, 17:17

Cartman pesimista? Neee. :D

Ko ce znati. I da je laz, Lulic ima sjajnu sezonu iza sebe u jednoj od europskih top liga. Nebih me cudilo kada bi jedan jaci klub bio zainteresovan za njega.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 11 jul 2012, 17:40

h1a2s3o je napisao/la:Cartman- ti si najveci pesimista od forumasa.. kod tebe je sve crno.. ;)
Lik je samo realan u ovom slucaju i sigurno bi mu bilo drago da je istina ali ako cemo biti realni onda je ovo daleko od istine
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2012, 17:40

h1a2s3o je napisao/la:Cartman- ti si najveci pesimista od forumasa.. kod tebe je sve crno.. ;)
Realista jarane moj. Niti on ima kvalitet za Chelsea, niti im treba takav tip igraca trenutno. Ljevi bek im je pokriven sa Coleom i Bertrandom, a od krila su vec doveli Hazarda i Marina uz jos neka imena od prije. Ciste gluposti novinara.

A sto se tice pesimizma, ja stalno govorim da cemo bit medju dvije najbolje ekipe u grupi i da mislim da mozemo do prvog mjesta, dok nam neki drugi predvidjaju debakl.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jul 2012, 17:45

Cartman je napisao/la:
Realista jarane moj. Niti on ima kvalitet za Chelsea, niti im treba takav tip igraca trenutno. Ljevi bek im je pokriven sa Coleom i Bertrandom, a od krila su vec doveli Hazarda i Marina uz jos neka imena od prije. Ciste gluposti novinara.

A sto se tice pesimizma, ja stalno govorim da cemo bit medju dvije najbolje ekipe u grupi i da mislim da mozemo do prvog mjesta, dok nam neki drugi predvidjaju debakl.
I u Laziu su mu neki prorekli da ni klupe cestito vidjeti nece.Pokriveni sa svih strana itd.Pa sta bi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 jul 2012, 17:49

Lulić na meti Chelsea prema pisanju otočkih medija The Sun i Daily Fail.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jul 2012, 17:58

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

I u Laziu su mu neki prorekli da ni klupe cestito vidjeti nece.Pokriveni sa svih strana itd.Pa sta bi.
Eto sad je standardan u Lazio jednu sezonu, i neka tu ostane i neka se jos dokaze. Kao prvo treba dokazat da zna zivce kontrolisat, jer treba on dobro igrat godinama za repku da bi mu zaboravio Lisabon. U Chelseau bi maksimalno imao ulogu kao Zhirkov u svoje vrijeme. Tako da je svakako bolje da bude standardan u Laziu, nego da prima ruske pare i sjedi na klupi. Takvih nam je dovoljno od prije.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2012, 18:05

Slažem se s Catrmanom, ipak nije, niti može biti ista klupa u Chelsea i u Lazia,
Ne sada da ja omalovažavam šta je Lulić uradio, daleko od toga, al zna se koje ekipe spadaju u sami vrh svjetskoga nogometa
Cartman je napisao/la: bolje da bude standardan u Laziu, nego da prima ruske pare i sjedi na klupi. Takvih nam je dovoljno od prije.
Enough is enough :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 jul 2012, 18:16

Di Matteo je, dok je bio igrac, iz nekog manjeg kluba u Svicarskoj presao u Lazio, koji ga je proslavio, pa je onda presao u Chelsea. Zvuci poznato? :D
Mozda nije laz da su zainteresovani za Lulica ali mislim da je to daleko od neceg konkretnog. Sto se tice Lulica ja mislim da je njemu super u Laciju. Kod Reje je bio medju najstandardnijim, sada kada je dosao Petkovic, trener koji ga je otkrio, bice mu jos bolje jer mislim da ga nece stavljati da igra beka jer to nije njegova pozicija.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jul 2012, 18:21

zizu1991 je napisao/la:Slažem se s Catrmanom, ipak nije, niti može biti ista klupa u Chelsea i u Lazia,
Ne sada da ja omalovažavam šta je Lulić uradio, daleko od toga, al zna se koje ekipe spadaju u sami vrh svjetskoga nogometa
Cartman je napisao/la: bolje da bude standardan u Laziu, nego da prima ruske pare i sjedi na klupi. Takvih nam je dovoljno od prije.
Enough is enough :!:
Da je u Chelziu onda bi bi prica(nekim slucajem isla nije ista klupa Lazio je zayebaniji itd).Pa i nije,ali mi smo majstori da odvadimo kad ne treba a dodamo isto kad ne treba.nikad po mjeri.Dzeko kao drugi strelac u prvaku Engleske,za neke je kloc.Sjedi na klupi,pa sjedi i Toronja pa osvoji zlatnu kopacku.
Kod Engleza recimo jedan Sevcenko ne moze meda,dok recimo Ba koji je bio tu i tamo u BL,dere mreze po ostrvu.
Dok se ne ode i uvjeri da li moze ili ne, sve je ovo naklapanje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jul 2012, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 jul 2012, 18:25

Eto sad je standardan u Lazio jednu sezonu, i neka tu ostane i neka se jos dokaze. Kao prvo treba dokazat da zna zivce kontrolisat, jer treba on dobro igrat godinama za repku da bi mu zaboravio Lisabon. U Chelseau bi maksimalno imao ulogu kao Zhirkov u svoje vrijeme. Tako da je svakako bolje da bude standardan u Laziu, nego da prima ruske pare i sjedi na klupi. Takvih nam je dovoljno od prije.[/quote]

koga briga oces li ti zaboravit!!!

pogledaj izvor informacije!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2012, 18:34

Ja sam to napisao jer je realno da ne bi mogao da izbori mjesto u startnih 11 u Chelsea, i bolje je da se malo asimilira u Laziu, pogledaj klupu Lazia, pogledaj Chelsea, i sve igrače od kojih će po neki i doći na kraju
Bolje mu je ovdje gdje jeste, jer puno šira i ne uporediva je klupa Chelsea sa klupom Lazia, tako da je neumjesno i porediti
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 11 jul 2012, 18:39

lulic je bio nas najbolji igrac u kvalifikacijama i jedan je od najboljih veznih u italiji..pisalo se i za milan da je zainteresovan cini mi se prosle zime...moguce da je ovo patka, ali lulic ima potencijal da igra i u najjacim klubovima..
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 11 jul 2012, 18:54

Kakva patka.. :lol: ali dobro mora se nesto pisati.
FORZA NAPOLI

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 11 jul 2012, 19:47

Cartman je fino rekao. On jednostavno nema šanse da bi se mogao probiti u prvi sastav, jer Chelsea je sad prejak na pozicijama na kojim Lula igra.

Neka Lule u Laziu. Bolje i za njega i za repku, ma za sve ;)

I da, Lulić može igrati u jačem klubu od Lazia, ali nek to bude klub gdje će se ipak biti lakše probiti do prvog sastava. ;)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 jul 2012, 20:47

A zasto to Lulic nebi imo mjesta u Chelsea-u?
Pa zar to niste bas vi isti pisali i za Lacio pa vam momak zacepi usta,kao eto u Chelsea-u igraju samo najbolji,da se nasmijem.

Cole moze jos malo i njemu je penzija.
Lulic ne da je bio jedan od najboljih u svom klubu,nego je bio otkrice sezone u Italiji,a kao takav moze u bilokojem klubu na svijetu.

Eto Marko Marin je svijetska klasa piih,piiih pihhh hiihhh hiiiiiiiiiiiih.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 11 jul 2012, 22:11

emir79 je napisao/la:A zasto to Lulic nebi imo mjesta u Chelsea-u?
Pa zar to niste bas vi isti pisali i za Lacio pa vam momak zacepi usta,kao eto u Chelsea-u igraju samo najbolji,da se nasmijem.

Cole moze jos malo i njemu je penzija.
Lulic ne da je bio jedan od najboljih u svom klubu,nego je bio otkrice sezone u Italiji,a kao takav moze u bilokojem klubu na svijetu.

Eto Marko Marin je svijetska klasa piih,piiih pihhh hiihhh hiiiiiiiiiiiih.
Govorim ti kao neko, ko prati Chelsea, stalno. I prvi tim i mlađe kategorije, utkamice i treninge ne propuštam (naravno sve preko compa ili tv-a). ;)

Cole jeste u godinama, ali će tu biti još sezonu do dvije. Njegova zamjena je već tu, zove se Ryan Bertrand.

Marko Marin nije svjetska klasa, ali jesu Hazard, Mata i Sturridge. Ako ne svjetska klasa, bar puno bolji od našeg Lulića. A uz to, još će pojačanja Chelsea dovesti (sumnjam da će jedan od njih biti Senad).

Lulić jeste odličan igrač, za mene najbolji u Laziu. I ako sljedeće sezone bude dobar kao prošle, definitvno će da ode u jači klub, ali ovog ljeta u Chelsea, sigurno neće. ;)

Bit će drugih kandidata, no sikiriki. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jul 2012, 22:28

Ako bude prelazio u te klubove,neko ce itekako morati progutati svoje rijec.
Yebena je sorta Sovicanin Lulic,ti i kamenje prodaju kao sampite.
Jedino bi volio da manje vjezba strani jezik sa sudijama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, greenwood i 18 gostiju.