realinjo1 je napisao/la:Mislim da smo napravili gresku sto se tice Jahica,mlad igrac i kada god je usao s klupe bio je primjecen i vidjela se razlika u kompletnoj igri ,ja ipak neznam koliko je trazio ali mislim da vrijedi vise od recimo onog sto je igro Mesija i od Husica,nismo realni, mi smo svi s s tribina prepoznali kvalitet tog dijeta,i ne mozemo govoriti sada e nije vrijedan i ne smjemo tako dozvoljavati da nam u Zvijezdi kazu trazio mnogo novca i mi odmah zamrzimo tog igraca,da smo mi pravi klub kosto nismo ali se nadam da ce mo biti i mislim to naravno ,bilo bi realno na portalu, zvjezdinom, objasniti pravu istinu u vezi tog momka.Ja mislim licno da ce taj momak daleko dogurati igracki naravno, ali iskreno ne smijem garantovati iz razloga njegovog mentalnog sklopa jer ga ne poznajem ,a s obzirom da je kod nas stasao znam da ga nije imao ko nauciti kulturi ponasanja sto mu moze biti i prepreka u daljnjem radu!!!
Slozio bi se u potpunosti sa tobom prije svega u zrelom razmisljanju.Svi znamo da nam je trenerski kadar koji radi sa mladima izuzetno los pa kad se pojavi iole dobar igrac nekako ga olako izgubimo.Meni se licno nesvidja sto polako kod pojedini nasih navijaca vec unaprijed se osjeti doza odbojnosti prema nasoj djeci.Nebi sad da nabrajam te nase igrace jer ih licno ne poznajem,ali smatram da zasluzuju isti tretman kao i igraci koji dolaze sa strane,a u cije kvalitete nismo sigurni.Ovakvim odnosom saljemo losu poruku buducim generacijama koje dolaze,a treniraju u Zvijezdi,a pogotovo ako se zna da tu ima djece slabog imovnog stanja.Ovo navodim iz razloga sto po necijoj logici ce nase djete zaigrat samo ako bude od bogatih roditelja pa moze igrat i dzabe,a po prici roditelja takva djeca imaju bolji tretman u skoli fudbala bez obzira na talenat drugih.Tako da u obzir uzmemo i ove cinjenice koje nedonose nista dobro.