Pa dobro gde si ti bagrcavi, ja navratio na jaretinu, tebe nigdje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma bio ja iza renomiranog restorana klao jare taman za tebe, ali šteta nismo se srelilegenda reala je napisao/la:Neodgojena derišta![]()
Pa dobro gde si ti bagrcavi, ja navratio na jaretinu, tebe nigdje
tek sad vidim kako me malo poznaješ,otkud ti to da ih ne ganjambagrcavi je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znači ti i bazeni ste vršnjaci
![]()
![]()
![]()
samo se nadam da ti ganjaš trebe da nisi ko on
Nije imao izbora, upozoravo, ti nastavljao trolatiGaziHusrevbeg je napisao/la:@legenda
Jest, par puta na pitarskoj temi i jednom na temi Čelika.![]()
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=13430" onclick="window.open(this.href);return false;Arnelinho je napisao/la:Ko je ovde dobar informatičar? Pod dobar informatičar podrazumijeva se da zna ili raditi na photoshopu ili praviti youtube klipove ili kodirati stranice ili raditi portale ili neka drugi fah, kog se nisam sjetio ili naravno, sve zajedno.
Ajde uputite me na nekog ili se javite, trebao bih nekog takvog. Može i dvojca-trojca, nebitno.
Hvala vam.
Momku ovisi bitna stvar o tome, ti se zajebaješ, evo ako neko ima nek se javi ovdje da pomogne Arnelubagrcavi je napisao/la:šta sad glumiš pomozi momku mamlaze, nemoj da ti je mrsko![]()
legenda reala je napisao/la:Joj bio onaj ChelseaCBH i pita on na temi forum, ko je glavni na forumu i hodža i Dylan Dog isto tako ko ti, kad me poćeše pp-ovi obasipati, te da mu promjenim nik, oni momku slagali i on baš pomislio, i ja nekako njega uputim na admina![]()
Blago tebi kad mozes u takvom stanju nabadati po tastaturi.Emir ZENICA je napisao/la:oj jesam popio nije humano baca me polako,valja ujutro u 4 ustat
šta ti je furačEmir ZENICA je napisao/la:oj jesam popio nije humano baca me polako,valja ujutro u 4 ustat
Kazem polako me baca,imam greski pri pisanju,al trudim se da ih sve maksimalno ispravim,moji ostali jos piti,a sutra mi valja u Srebrenicu pa sam dosao ranije,poceo sam "sverat" a to mi ne valja.Nisam dugo pio,al bas dugo pa danas udario po pivama,ne ide nikakoDevil je napisao/la: Blago tebi kad mozes u takvom stanju nabadati po tastaturi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.