I ne kukajte, ne gubite igrače samo vi, gubi ih i BiH. Puna Hrvatska "naših", a Bgm eno i Austrija i Švicarska...
Zamislite tek kako je Marokancima i ostalim Afrikancima...ko god zna potrčati igra za Francusku !

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Vi i mi gubimo igrace na razlicite nacine:raul-zakon je napisao/la:Hajde nema veze...ne valja se radovati tuđoj nesreći, ali bilo bi mi drago da BiH dobije još jednog golmana kvalitetom sličnog Begoviću.![]()
I ne kukajte, ne gubite igrače samo vi, gubi ih i BiH. Puna Hrvatska "naših", a Bgm eno i Austrija i Švicarska...
Zamislite tek kako je Marokancima i ostalim Afrikancima...ko god zna potrčati igra za Francusku !
True...sad, but true...MaGiCa je napisao/la:Vi i mi gubimo igrace na razlicite nacine:raul-zakon je napisao/la:Hajde nema veze...ne valja se radovati tuđoj nesreći, ali bilo bi mi drago da BiH dobije još jednog golmana kvalitetom sličnog Begoviću.![]()
vi ih gubite jer njima "srce kuca za neku drugu zemlju",
mi ih gubimo jer balvani sede u FSSu i ne pustaju "kvalitet" nego "podobnost".
Ne znam sta je tragicnije, ali znam da zemlja koja nema te probleme, moze da racuna na pristojne rezultate (poput Hrvatske ili Grcke, na primer).
Čovjek jeste malko arogantan i drcan, ali vidjelo se da je post sarkastičan... Znaci navoda su tu.Devil je napisao/la:Ti ona idi na Sarkazam.rs pa tamo pisi takve postove,nije moje da razmisljam da li si ti nesta mislio ozbiljno ili na ne znam kakav drugi nacin,vidim ono sto pise i tako odgovaram.![]()
Znas li zasto u reprezentaciji Francuske nema njihova 2 ponajbolja igraca u ovome uzrastu,Benzie iz Lyona i Zoume iz St EtienneaDevil je napisao/la:Hvala Maricu,hvala Partizanu,hvala Ninkovicu,hvala Francuzima sto nas nisu napunili do kraja,a trebali su.![]()
![]()
Nema niko svi su 1993.Dylan Dog je napisao/la:Aha![]()
Sad vidim da je on u reprezentaciji do 18 godina za koju je u 9 utakmica dao 9 golova,pa uzevsi u obzir odlicne nastupe za reprezentaciju do 17 godina na proslome svjetskome prvenstvu,nekako mi je logicno izgledalo da on ima mjesta u ovome timu do 19 godina,ne da mi se googlati ali kladim se da ima solidan broj igraca rodenih 1994-te u tom timu.Ali mozda jednostavno ga ne zeli dirati iz U18 sad za sad.
Btw,stvarno izgleda da fale oni najbolji u obje reprezentacije,Pogba je jedini danas istrcao na teren a da mi je poznat igrac
Zato sto je dobio i vise nego retardiran zuti karton u Novom Sadu na kvalifikacijama i suspendovan je za prvu utakmicu.Dylan Dog je napisao/la:Pa sto se onda bunis sto nema Ninkovica,i on je 94-to
"Doživeli smo neuspeh na Svetskom prvenstvu, na koje smo se plasirali zaslugom Radomira Antića. Karadžić je direktno odgovoran za ono što se dogodilo u Đenovi, izgubio je rat sa huliganima. Nakon toga smo doživeli krah i u kvalifikacijama za EP, reprezentacija nam je pala sa 11. na 37. mesto liste FIFA".
Prema Đorićevim rečima, Tomislava Karadžića "domaći fudbal uopšte ne zanima".
"Srpska liga i sve ostale ispod su kompletno nameštene. Bilo je prekida, bilo je prijavljivanja nameštanja i šta se dogodilo? Ništa".
Đorić je dalje optužio Karadžića da se okružio poslušnicima, koji ga "čekaju sa hladnim špricerom i muzikom", da je bivše protivnike kupio sitnim privilegijama, a u FSS stvorio "uhodan sistem korupcije".
Za sebe kaže da, iako je u fudbalu 50 godina, nikada nije bio na funkciji sa koje bi mogao da napravi red.
U pisanoj izjavi za sajt FSS, Karadžić je pozvao Đorića da iznese dokaze, ako ih ima.
"Ne znam o čemu Đorić priča, niti se o čemu tu tačno radi. Očekujem da iznese konkretne podatke i dokaze, ako ih ima, a na koje ću odgovorti istine i javnosti radi. U suprotnom, neka ne obmanjuje javnost lažima. I, poručujem mu da me ne štedi", naveo je Karadžić u kratkoj izjavi povodom javnog istupanja Milovana Đorića.
Cuj prevelika paznja.underPFC je napisao/la:Djorić - penzos čija je vizija kod Pokojne Mileve odavno.
Što se tiče izbora i svega oko njih,mislim da se prevelika pažnja posvećuje, umesto da se puno više priča o infrastrukturnim nedostacima na tzv. renoviranim objektima, o katastrofalnim prelaznim rokovima domaćih klubova,o neispunjavanju uslova pojedinih prvoligaša, o novih hiljadu menadžera sa kupljenom diplomom, pažnja se posvećuje penzosu koji je uništio sve što je mogao uništiti....
Taj Đorić je najveći lopov i neznalica u srpskom fudbalu još od Montevidea. Taj Đorić apsolutno nema nikakvu važnost u srpskom fudbalu i samim time njegove reči ne mogu biti nikakav argument,već isključivo predizborno dizanje sopstvene cene.Devil je napisao/la: Cuj prevelika paznja.![]()
![]()
![]()
Pa jbt Djoric je prvi javno krenuo da prica o Toletu i njegovim lopovlucima,gde su ostali,gde su oni koji mlate praznu slamu a nista konkretno ne poduzimaju,pa ne izlaze ni u medije sa ciljem da "postave par pitanja Toletu".Prvo se mora znati ko sta radi u savezu i po kojim pravilima se radi.Dzabe ti sesn'est stadiona sa po 40000 sa 5 zvezdica UEFE,dzabe ti Ronaldinho,Ronaldo,Messi i ostale vedete u ligi,dzabe ti svi uslovi superligasa ako pare uzima ko hoce,kada hoce i kako hoce,a sve to krece iz samog vrha.
Devil je napisao/la:Cuj prevelika paznja.![]()
![]()
Pa jbt Djoric je prvi javno krenuo da prica o Toletu i njegovim lopovlucima,gde su ostali,gde su oni koji mlate praznu slamu a nista konkretno ne poduzimaju,pa ne izlaze ni u medije sa ciljem da "postave par pitanja Toletu".Prvo se mora znati ko sta radi u savezu i po kojim pravilima se radi.Dzabe ti sesn'est stadiona sa po 40000 sa 5 zvezdica UEFE,dzabe ti Ronaldinho,Ronaldo,Messi i ostale vedete u ligi,dzabe ti svi uslovi superligasa ako pare uzima ko hoce,kada hoce i kako hoce,a sve to krece iz samog vrha.
Normalno je da je i Tole "gresio" (jbga, koji covek nijeunderPFC je napisao/la:I kažem,sigurno da je i Tole puno grešio,sigurno da je bilo pranja,ali jednostavno porediti i njega ovakvog sa prethodnicima,poput Terzića,te Miljanića koga puno cenim,je nemoguće,jer je uradio puno više,ako ništa u vezi infrastrukture.![]()
A ko je rekao da on to nije ?underPFC je napisao/la:Taj Đorić je najveći lopov i neznalica u srpskom fudbalu još od Montevidea. Taj Đorić apsolutno nema nikakvu važnost u srpskom fudbalu i samim time njegove reči ne mogu biti nikakav argument,već isključivo predizborno dizanje sopstvene cene.
Ko bre prica o bitnosti Djorica,nisi ti ocigledno shvatio poentu svega ovoga.Ovo je trebalo mnogo ranije da se dogodi,pre vise od godinu dana,ali jednostavno nije bilo dovoljno "pametnog" da to obavi.Djoricu se otvorila fenomenalna situacija,na cak nelegalan nacin ga je Tole izbacio iz utrke za predsednika i ovaj hoce da mu se revansira,a kada to vide i ostali da ce mozda i proci i oni ce krenuti,a Tole se na sve strane nece moci odbraniti.underPFC je napisao/la:To naravno ne znači da je Karadžić cvećka,naprotiv. Al jednostavno moja digresija se odnosila da je nemoguće da novinari u trenutku kada dva najveća kluba jedva čekaju kako će rasprodat što valja, grcaju u dugovima,kada se projekat u Čačku sastoji od zidanja zgrade,kada jedan Omladinski propada,kada u ligi ostaju BSK i Javor,a dolazi DS koji nemaju osnovne uslove,poteže za pričom o bitnosti Đorića.
Et' vidis,mnogo kontradiktorno.Bitna ti je reprezentacija je li ? Kako ti onda puca za izborima kada ti bukvalno svakom nasem selektoru vise nad glavom razni menadzeri koje je opet doveo ko ? Vrh FSS-a. Bitni su ti klubovi je li ? Kako ce ti onda pucati za izborima kada upravo vrh FSS-a drzi ligu.Klubovi su prepuni ljudi koji se nazivaju menadzeri.Ko je kriv za te ljude sto su dobili licencu menadzera u Srbiji ? FSS naravno i njegova komisija.Kako je Novi Pazar usao u ligu ? Je li i to posteno bilo,ili je Radovanovic to sredio preko Toleta i njegove komisije ? I to su samo kapi u moru mutljavina koje se rade,veruj mi,videces i sam to ako se budes ko ja sastajao sa raznim ljudima sa kojima bas i nisam hteo ali sam morao zbog toga sto ganjam da dobijem te diplome iz FSS-a sad pocetkom oktobra cini mi se.underPFC je napisao/la:Kažem zabole me za izbore,bitna mi je reprezentacija i uspeh srpskih klubova u Evropi,koji po svemu sudeći će biti isti kao i prethodnh godina,Jagodina je primer.
Ako mi ima ista mrze to je kada se neko u diskusiji vraca na neka stara vremena.Zar trebamo da odobravamo ovo sto se sada radi,jer su zaboga to radili i oni pre.Znaci sada da Zvezda,Partizan,Radovanovicev Novi Pazar ili evo kad Vozdovac udje u ligu i pomocu pistolja,kasikara i ostalog osvoje titule,mi bi to trebali da odobrimo jer zaboga to je i Arkan radio.underPFC je napisao/la:Naravno da u aktuelnom savezu ima svega,svakakvih radnji.Ali kada je bilo reda??? U vreme Bulatovića,Miljanića???
Bilo je nekoliko puta gore,reprezentacija nije mogla obezbediti sponzore,timovi bez obzira na manje dugove nisu imali nikakvog uspeha, titule su se donosile pretnjama pištoljima,a povrh svega najviše ubistava je bilo u tom periodu,samog Bulatovića su smakli,sećaš se.
Pocetak toga je objasnjen gore,ali mi objasni molim te sta je to toliko krucijalno uradio po pitanju infrastrukture ?underPFC je napisao/la:I kažem,sigurno da je i Tole puno grešio,sigurno da je bilo pranja,ali jednostavno porediti i njega ovakvog sa prethodnicima,poput Terzića,te Miljanića koga puno cenim,je nemoguće,jer je uradio puno više,ako ništa u vezi infrastrukture.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.