Drago mi je to čuti. I na treninzima se istakao dosta, vidi se na njemu da je spreman.Devil je napisao/la:Semir je dobar igrac,mislim da bi itekako mogao unaprediti igru Gradine.Mada nikako ne mogu da se otmem utisku da je on mogao da uradi mnogo vise do sada.Secam ga se jos iz mladjih kategorija,gledao ga na par turnira i bio je potencijal,sa takvom reputacijom dosao i u Borac pre vise od godinu dana,cini mi se da je to bio prosli zimski prelazni rok,ali u Borcu se nije naigrao iako je cak i u pripremama nagovestavao da moze biti od velike koristi no ipak realna stvar je za upravu Borca bila da ga posalje u Pozarevac,i mislim da je to tamo odlicno odradio.
Kontaktirao sam momka iz Požarevca i evo šta kaže o njemu:
" Za Semira Sadovića ja lično mogu samo vam uputim reči hvale. Prvo što je odličan dečko, vredan i radan na treninzima i odličan i brz fudbaler. Kod nas je igrao uglavnom na poziciji zadnjeg veznog ili iza špiceva. Posle presečene akcije protivnika ima brz prenos lopte iz faze odbrane u fazu napada a kada a kada je igrao na poziciji zadnjeg veznog trči svih 90 minuta i ne dozvoljava protivničkoj ekipi da se razmahne na sredini terena, nego preseca njihove akcije. Uglavnom je bio standardan, samo 3-4 utakmice je ušao sa klupe i 3-4 utakmice nije igrao, šta zbog kartona ili zbog trenerove taktike. Da je ostao u M.Radniku nebih se brinuo dali ce da se vratimo u Prvu ligu, ovako samo će da pratimo kako igra kod vas.
Pozdrav iz Požarevca i evo statistike od prošle godine sa zvaničnog sajta Prve lige Srbije - http://www.prvaligasrbije.com/?nav=igra ... ce=message" onclick="window.open(this.href);return false; "