OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 jul 2012, 15:52

Devil je napisao/la:Semir je dobar igrac,mislim da bi itekako mogao unaprediti igru Gradine.Mada nikako ne mogu da se otmem utisku da je on mogao da uradi mnogo vise do sada.Secam ga se jos iz mladjih kategorija,gledao ga na par turnira i bio je potencijal,sa takvom reputacijom dosao i u Borac pre vise od godinu dana,cini mi se da je to bio prosli zimski prelazni rok,ali u Borcu se nije naigrao iako je cak i u pripremama nagovestavao da moze biti od velike koristi no ipak realna stvar je za upravu Borca bila da ga posalje u Pozarevac,i mislim da je to tamo odlicno odradio.
Drago mi je to čuti. I na treninzima se istakao dosta, vidi se na njemu da je spreman.

Kontaktirao sam momka iz Požarevca i evo šta kaže o njemu:

" Za Semira Sadovića ja lično mogu samo vam uputim reči hvale. Prvo što je odličan dečko, vredan i radan na treninzima i odličan i brz fudbaler. Kod nas je igrao uglavnom na poziciji zadnjeg veznog ili iza špiceva. Posle presečene akcije protivnika ima brz prenos lopte iz faze odbrane u fazu napada a kada a kada je igrao na poziciji zadnjeg veznog trči svih 90 minuta i ne dozvoljava protivničkoj ekipi da se razmahne na sredini terena, nego preseca njihove akcije. Uglavnom je bio standardan, samo 3-4 utakmice je ušao sa klupe i 3-4 utakmice nije igrao, šta zbog kartona ili zbog trenerove taktike. Da je ostao u M.Radniku nebih se brinuo dali ce da se vratimo u Prvu ligu, ovako samo će da pratimo kako igra kod vas.
Pozdrav iz Požarevca i evo statistike od prošle godine sa zvaničnog sajta Prve lige Srbije - http://www.prvaligasrbije.com/?nav=igra ... ce=message" onclick="window.open(this.href);return false;
"
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jul 2012, 16:27

gdje se igra utakmica protiv radnickog imao bi volju doci da vas malo pogledam
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 jul 2012, 16:33

astra1922 je napisao/la:gdje se igra utakmica protiv radnickog imao bi volju doci da vas malo pogledam
pričalo je se da u Srebreniku igra se.Sad neznam u koliko sati,najvjerovatnije u 18h..bujrum :D
OFK Gradina Srebrenik

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 jul 2012, 20:14

Kako Gradina odigra danas.Kakav je bio Hamza,Tosunović....Jahić.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 jul 2012, 20:27

OFK Gradina Srebrenik 2:0 FK Radnički Lukavac

Omer Jahić (2x)

uskoro opširnije :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 jul 2012, 21:40

I Savić će vjerovatno ostati (desni bek).

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jul 2012, 21:43

cestitke na pobjedi,nemogu reci da mi je drago zbog jahica krivo mi sto je otisao od nas :D dobro ste poceli svaka pobjeda dobro dode

Nova sezona nova nafaka

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 10 jul 2012, 22:06

Benjo_AFC86 je napisao/la:OFK Gradina Srebrenik 2:0 FK Radnički Lukavac

Omer Jahić (2x)

sve cestitke gradini a posebno nasem JAHICU........ ako bog da jos golova i na turniru u Klokotnici i premijer ligi pa nek Zvijezda vidi kakvog je igraca IZGUBILA....
CHELSEA U SRCU

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jul 2012, 22:17

gracanica je napisao/la:

Omer Jahić (2x)

sve cestitke gradini a posebno nasem JAHICU........ ako bog da jos golova i na turniru u Klokotnici i premijer ligi pa nek Zvijezda vidi kakvog je igraca IZGUBILA....
zvijezda je jahicu ponudila buducnost ponudila mu ugovor na 4 godine,imao bi zagarantovanu minutazu i dovoljno mjesta za daljnji napredak.on je to odbio i otisao e sad vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.ja se iskreno nadam da ce propast kao fudbaler

Nova sezona nova nafaka

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 10 jul 2012, 22:24

astra1922 je napisao/la:
gracanica je napisao/la:

Omer Jahić (2x)

zvijezda je jahicu ponudila buducnost ponudila mu ugovor na 4 godine,imao bi zagarantovanu minutazu i dovoljno mjesta za daljnji napredak.on je to odbio i otisao e sad vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.ja se iskreno nadam da ce propast kao fudbaler
samo se ti nadaj nada zadnja umire.... ma kakva buducnost... DAN ZA DAN SA 400KM... Jest buducnost za Zvijezdu da ga prodaju i lovu uzmu.... eeeeejjj.... ma bolje ce proc u Gradini i bolje ce uspjeti....
CHELSEA U SRCU

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jul 2012, 22:28

sine moj u zvijezdi bi imao ugovor a u gradini igra za platu maksimalno 700 km,sta pricas ti znas li ti uopste sta je ugovor.gradina ga sa njim nemoze ni potpisat zato sto bi nam morali platiti naknadu za treniranje.al necu da se upustam u rasprave o odbjeglom sinu.ti malo prokontaj pa napisi post.cuj da zvijezda uzme pare .to ti je stari logicno kada klub napravi igraca normalno je i da zaradi na njemu neznam sta ti tu nije jasno.al nije mi ba ni cudo za njega kad vidim sami odakle je sve se samo kaze

Nova sezona nova nafaka

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 jul 2012, 22:32

Ovaj Gračanica ili je Jahić ili neki njegov rođak.Ko ga zasto,i onako mi je pičio po živcima.Glumi neku veličinu.Većina bh.premijerligasa ima bas tu startnu platu od 400.KM.Ostalo je po zasluzi-premije.Da je tako u Zvijezdi bilo bi bolje i ne bin bi doslo do ovog slučaja.

gracanica
Kontakt:

Post Postao/la gracanica » 10 jul 2012, 22:40

stvarno likovi meni je Vas zao sto niste bas dobro informisani ali omki treba i sa gradinom da potpise ugovor al mu vasi "seljaci" ne daju sve potrebne papire... "seru" kao i uvijek...... al vrijeme ce pokazati svoje... ko je bio upravu... mislim nemam namjeru ni sa kim se vrijedjat na forumu... VRIJEME CE POKAZATI....
CHELSEA U SRCU

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 jul 2012, 22:44

ma on ce potpisat sa husarom ugovor..zato ga je sigurno i doveo u gradinu..da mu on bude menadzer..vidio u njemu koju marku :D
OFK Gradina Srebrenik

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jul 2012, 22:46

Brcko87 je napisao/la:ma on ce potpisat sa husarom ugovor..zato ga je sigurno i doveo u gradinu..da mu on bude menadzer..vidio u njemu koju marku :D
to je istina i tacno sto si napisao,akobogda za dvije godine mogao bi tucat kamen gore u dubokom potoku s husarom zajedno :D :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 10 jul 2012, 22:52

Pa lakse ce mu biti za dalji transfer kad nema ugovor s klubom ;)

Brcko87 jesil gledao utakmicu da malo napises sta kako i to ?

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 10 jul 2012, 22:53

gracanica je napisao/la:stvarno likovi meni je Vas zao sto niste bas dobro informisani ali omki treba i sa gradinom da potpise ugovor al mu vasi "seljaci" ne daju sve potrebne papire... "seru" kao i uvijek...... al vrijeme ce pokazati svoje... ko je bio upravu... mislim nemam namjeru ni sa kim se vrijedjat na forumu... VRIJEME CE POKAZATI....
Tu se vjerovatno radi o naknadi za treniranje, pa niti jedan klub se ne odriče naknade pa što bi Zvijezda. U tog istog Jahića je od strane Zvijezde isto tako uloženo para i sada što bi se Zvijezda odricala nečega što joj pripada po propisima UEFE. Mada mislim da si to izmislio jer znam da Gradine ne potpisuje prof. ugovore jer kome treba da mora plaćat na ovim vremenima još osiguranje i još vazda kojekakvih stvari :)

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 jul 2012, 23:02

sony_91 je napisao/la:
gracanica je napisao/la:stvarno likovi meni je Vas zao sto niste bas dobro informisani ali omki treba i sa gradinom da potpise ugovor al mu vasi "seljaci" ne daju sve potrebne papire... "seru" kao i uvijek...... al vrijeme ce pokazati svoje... ko je bio upravu... mislim nemam namjeru ni sa kim se vrijedjat na forumu... VRIJEME CE POKAZATI....
Tu se vjerovatno radi o naknadi za treniranje, pa niti jedan klub se ne odriče naknade pa što bi Zvijezda. U tog istog Jahića je od strane Zvijezde isto tako uloženo para i sada što bi se Zvijezda odricala nečega što joj pripada po propisima UEFE. Mada mislim da si to izmislio jer znam da Gradine ne potpisuje prof. ugovore jer kome treba da mora plaćat na ovim vremenima još osiguranje i još vazda kojekakvih stvari :)
nije do sad potpisivala profesionalne ugovore..al sam cuo da sad kao mora 9igrača da ima profesionalni ugovor..u gradini ce to biti neki mladji od koji se ocekuje u buducnosti da se prodaju u vece klubove.. :D sad neznam kolko ima istine tu..al tako raja priča :D
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 jul 2012, 23:12

zuka_TM je napisao/la:Pa lakse ce mu biti za dalji transfer kad nema ugovor s klubom ;)

Brcko87 jesil gledao utakmicu da malo napises sta kako i to ?

jesam gledo utakmicu..sta te konkretno zanima?? :) prvo poluvrijeme igrala kao neka prva postava sa brzim,damcetom,hamzom,zolom i ostalim..iskreno nisu nesto posebno pokazali..jest i da se gosti iz lukavca bili nafurali koda je liga prvaka :) ,da je bilo prvenstveno sudjenje dobili bi najmanje dva crvena u prvom poluvremenu..u drugom poluvremenu gradina odmah mijenja gotov 11 igrača,u drugom usli turba,jahic,tosunovic,muminovic,beki,itd..u drugom poluvremenu dosta bolja igra gradine nego u prvom..treba uzet u obzir da su i gosti dosta mijenjali..
sve u svemu trebace vremena da se uigra ekipa i nadje idealni prvi 11..nisam bas siguran da ce adanalic zvani gili biti sposoban za to.. :D
OFK Gradina Srebrenik

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 10 jul 2012, 23:19

pa zanimam me kako su se snasli ovi novi igraci al i stari s njima jer dosta je novi,tesko je to uklopiti jbg. I ja sam nekog misljenja da ce Gili tesko to moci sve uklopiti jer on nema iskustva u vodenju prvog tima,jer on je prakticno sve treninge vodi iz knjige jer nikad i nije igrao fudbala ;) Po meni bi najbolji tandem bili Bajra i Gasi al to se nece desiti jbg.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.