FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nanek

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nanek » 10 jul 2012, 17:29

Eh ovako napisat cu vam neka moja saznanja neka su tacna 100 % neka manje vise nisam siguran.

Ovo sto je tacno je a mozete dobiti potvrdu ako odete u centrotrans a ja sam se sokirao kada sam pitao vjerujte mi.

Prvo sam dosao do saznanja da je pred udruzenjem veliki broj momaka vec prije 14:00 , i odmah nisam htio da idem jer mi je vec receno da je ostalo samo 70 karti u udruzenju. 100 % provjeren info.

Centrotrans mi ovo kaze, svi aranzmani su rezervisani gospodine nema mjesta. Pitam ja nju sad pa znaci oko 500 ljudi je sve rezervisalo, kaze ona: "Gospodine centrotrans ima samo 1 autobus rezervisan za Sloveniju za Maribor na utakmicu Zeljeznicar- Maribor :o

Eh sad ja mogu oplesti pricu gdje su te karte, mogu o Dzeli pricati a osoba mi je rekla koja radi na Grbavici da Dzelo nema veze sa tim, on je morao predati neki broj karata centrotransu sad ja nez tacan broj koji, a ostale karte bog zna gdje su.

Ono sto zelim je reci ljudi moji, vazda ima preci od preceg pa se vi sada zapitajte gdje je jos cca. 500 karti ?

Ja licno znam x ljudi koji su vec imali mjesto rezervisano prije nego su i karte i aranzmani poceli biti u prodaji.

Bilo to raja sa juga tj podgrupa bilo to raja sa strane koje imaju neke hajmo reci veze. A mi smrtnici smo mogli dobiti ili ovih 70 karti ili ovih 45 mjesta u busu sa centrotransom ili kolko vec ima mjesta u busu.

Gdje su karte ljudi moji ? Kakva je to politika udruzenja da se vec zna i prije prodaje ko ide u autobus?

Toliko od mene, dok Aco ne izbrise post.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 jul 2012, 17:34

Sto se cudite, pa i za puno vece utakmice u BiH se tako odredjuju karte, sjetite se samo utakmice protiv Portugala. I ne kazem da tako treba, vec jednostavno tako ti to kod nas ide.
Celik!3,2,2.

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 10 jul 2012, 17:39

Da su u udruzenju kvalitetni i sposobni ljudi osobe poput Dzele i Bukija se nista nebi pitale. Ali svojevremeno su pokazali da ne mogu da se izbore sa jednim napuhanim balavcem koji terorise po JUGU tako da je ova neorganizacija logican slijed dogadjaja. Kakvi navijaci takva i uprava. Bolje i ne zasluzujemo. Trebaju iz udruzenja malo prostudirati nacin rada navijackih skupina Galate ili Fenera i uspostaviti sistem gdje bi svaka greska uprave bila ostro kaznjena, a ne da se pojedinci u upravi ponasaju kao da im je ovo babovina dok ih u isto vrijeme boli neka stvar za navijace zbog kojih se i igra fudbal.

Sreca samo sto igraci i Amar ne citaju ova nasa glupiranja. Da citaju moral bi im bio na niskim granama...
FORZA ZELJO !!!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 10 jul 2012, 17:39

Ne znam šta je od svega prije napisanog istina i nije mi jasno zašto bi netko u klubu uzimao 150 karata od onih dobivenih 600 koje su namjenjene navijačima , kad po pravilima UEFE klubu ide 200 VIP karata ( i sam je onaj momak iz Slovenije rekao da je klubu otišlo 600 + tih 200 VIP karata ).

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jul 2012, 17:51

Eh sto bi volio da ovo izađe u javnost preko svih medija pa neka se obrukaju svi odgovorni. Sramota sta se sve desava. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 10 jul 2012, 17:52

Bruka, nego šta je. Amara od portira do predsjednika, ostali marš!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 jul 2012, 17:55

istina1981 je napisao/la:Da su u udruzenju kvalitetni i sposobni ljudi osobe poput Dzele i Bukija se nista nebi pitale. Ali svojevremeno su pokazali da ne mogu da se izbore sa jednim napuhanim balavcem koji terorise po JUGU tako da je ova neorganizacija logican slijed dogadjaja. Kakvi navijaci takva i uprava. Bolje i ne zasluzujemo. Trebaju iz udruzenja malo prostudirati nacin rada navijackih skupina Galate ili Fenera i uspostaviti sistem gdje bi svaka greska uprave bila ostro kaznjena, a ne da se pojedinci u upravi ponasaju kao da im je ovo babovina dok ih u isto vrijeme boli neka stvar za navijace zbog kojih se i igra fudbal.

Sreca samo sto igraci i Amar ne citaju ova nasa glupiranja. Da citaju moral bi im bio na niskim granama...
Pogresno si se izrazio nismo mi kao navijaci vec oni koji nas predstavljaju znaci nakon sto se srusila tribina i nakon sto je teren totalno unisten trebali smo se skupiti i traziti ostavke onih ljudi koji su za to zaduzeni ali evo novi izazov nova bruka ljudi koja nas predstavlja.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 jul 2012, 18:07

Bogam mi ga je Dzelo popusio maksimalno sad su ga uzeli navijaci na zub, nece on jos dugo, a ni buki...

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 10 jul 2012, 18:09

CARSON je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:Da su u udruzenju kvalitetni i sposobni ljudi osobe poput Dzele i Bukija se nista nebi pitale. Ali svojevremeno su pokazali da ne mogu da se izbore sa jednim napuhanim balavcem koji terorise po JUGU tako da je ova neorganizacija logican slijed dogadjaja. Kakvi navijaci takva i uprava. Bolje i ne zasluzujemo. Trebaju iz udruzenja malo prostudirati nacin rada navijackih skupina Galate ili Fenera i uspostaviti sistem gdje bi svaka greska uprave bila ostro kaznjena, a ne da se pojedinci u upravi ponasaju kao da im je ovo babovina dok ih u isto vrijeme boli neka stvar za navijace zbog kojih se i igra fudbal.

Pogresno si se izrazio nismo mi kao navijaci vec oni koji nas predstavljaju znaci nakon sto se srusila tribina i nakon sto je teren totalno unisten trebali smo se skupiti i traziti ostavke onih ljudi koji su za to zaduzeni ali evo novi izazov nova bruka ljudi koja nas predstavlja.
Ma i mislio sam na njih. Ti i ja ne mozemo uticati ni na sta i jedino iz ljubavi prema Zelji idemo na utakmice bez ikakvih licnih ambicija sto se ne moze reci ni za vodje navijaca ni za ove u upravi, cast izuzetcima. Strah me da Amaru koji sigurno primjecuje svakojake glupe propuste ne pukne film i da ne napusti sve ovo. Svi osim njega su obicni supljatori na celu sa Zujom koji nam svake godine obeca ,recimo, stadion a sami vidimo da ni snijeg na vrijeme ne mogu da ociste...
FORZA ZELJO !!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 10 jul 2012, 18:11

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu vas posljednji put zamoliti da price o kartama, putovanjima, navijacima, ostavite za neki drugi put. Ja sam zamolio, sad je do vas.
Zasto??? Zar nemamo svi pravo na svoje misljenje???
FORZA ZELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jul 2012, 18:14

nime_tm87 je napisao/la:Bogam mi ga je Dzelo popusio maksimalno sad su ga uzeli navijaci na zub, nece on jos dugo, a ni buki...
Dželo ga nista nije popusio kao ni Buki, sve ce ostati na istom samo sto sad posjeta biti jos gora. Nama preostaje da molimo Boga da Amaru ovo ne dopizdi i da nas ne napusti.

Aco imali sta novo za Adilovica i Svrkau i kako je Smajke ?
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 10 jul 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 jul 2012, 18:15

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Bruka, nego šta je. Amara od portira do predsjednika, ostali marš!
Znaci da klub angazuje dva covjeka koja se bave marketingom i koji bi radili svakim radnim danom na plate bi dali 36000 KM recimo da u prosjeku na 20 utakmica privuku minimalno 1000 ljudi koji bi kupili najeftiniju kartu 5km vec je klub zaradio 64 000 KM + dva puta u godini se prodaju godisnje i polugodisnje karte + LP ili EL + dijaspora +novi dresovi itd znaci dobar marketing je nama vise nego potreban
a ne dva covjeka koja su potrosena i koji se smucaju po opstini Hvala im za sve ali ocito vise nisu potrebni klubu jesu ali kao navijaci.
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 10 jul 2012, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 10 jul 2012, 18:17

Realno, kada je Sarajevo igralo na Grbavici da li je naša uprava radila isto kao i ovi iz Maribora ??
Samo je bezobrazno od njih što daju da se kupuju karte samo sa slovenačkim državljanstvom, treba provjeriti može li se preko interneta karta kupiti :)

Naprijed ŽELJO !
1921

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 10 jul 2012, 18:20

Jel pocela prijateljska? ako se igra danas uopste..
eo na rezultati. kom pise u 18:30...znaci za 15minuta..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 jul 2012, 18:22

istina1981 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ja cu vas posljednji put zamoliti da price o kartama, putovanjima, navijacima, ostavite za neki drugi put. Ja sam zamolio, sad je do vas.
potpis ,zašto ne bih pisali o kartama .To su karte za navijače Želje valjda su i oni neki faktor F:K:Željezničar koji je tema ovog foruma .Da se ja pitam trebali bih navijači u srijedu kad se vrača ekipa otićii do Amara da ga upoznaju sa situacijom oko karti ,ako Dželo misli da ekipi nisu potrebni manijaci u sloveniji da i ovi momci što su dobili karte vrate karte pa neka navijaju tzv. prijatelji kluba i familija .

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 10 jul 2012, 18:23

pintol_TM87 je napisao/la:Jel pocela prijateljska? ako se igra danas uopste..
eo na rezultati. kom pise u 18:30...znaci za 15minuta..

nezz sta da ti kazem, da ti odgovorim na to pitanje, il da ti postavim podpitanje na odgovor koji sam sebi dao na svoje pitanje...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 10 jul 2012, 18:29

nidi je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:
potpis ,zašto ne bih pisali o kartama .To su karte za navijače Želje valjda su i oni neki faktor F:K:Željezničar koji je tema ovog foruma .Da se ja pitam trebali bih navijači u srijedu kad se vrača ekipa otićii do Amara da ga upoznaju sa situacijom oko karti ,ako Dželo misli da ekipi nisu potrebni manijaci u sloveniji da i ovi momci što su dobili karte vrate karte pa neka navijaju tzv. prijatelji kluba i familija .

Ma nije ti Dzelo kriv sad za ovu situaciju nego bi ova situacija trebala da prelije casu i da napokon dodju ljudi kojim ce to biti posao i koji su skolovani za to .

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 10 jul 2012, 18:31

Na kraju će u Maribor otići čitav zapad sa Grbavice i nešto pravih navijača. Ima li negdje tekstualni prijenos ove prijateljske utakmice?

Rios

Post Postao/la Rios » 10 jul 2012, 18:32

Zao mi je zbog problema sa kartama i svih momaka koji su zeljeli da idu u Sloveniju a nakon svega ne mogu..Ali stvarno bi trebali malo spustiti tenzije oko svega ovoga i vratiti se prici o tekmi,igracima,prognozama,itd...Eto toliko ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 10 jul 2012, 18:33

Jok, kriv je moj babo a nikako direktor kluba :x

U 15:00 karata više nije bilo :!: nestale brzinom svjetlosti :!: u salonu raja bezveze stoje, cekaju nešto, a nigdje nikoga da se udostoji i da im bar kaže da bezveze cekaju.
Dželo je oduvijek bio najveca ljiga u klubu kako je postao nekakav funkcioner i ne zanima me njegova igracka karijera. Danas je to samo potvrdio.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Paromlinac i 32 gosta.