Ovo sto je tacno je a mozete dobiti potvrdu ako odete u centrotrans a ja sam se sokirao kada sam pitao vjerujte mi.
Prvo sam dosao do saznanja da je pred udruzenjem veliki broj momaka vec prije 14:00 , i odmah nisam htio da idem jer mi je vec receno da je ostalo samo 70 karti u udruzenju. 100 % provjeren info.
Centrotrans mi ovo kaze, svi aranzmani su rezervisani gospodine nema mjesta. Pitam ja nju sad pa znaci oko 500 ljudi je sve rezervisalo, kaze ona: "Gospodine centrotrans ima samo 1 autobus rezervisan za Sloveniju za Maribor na utakmicu Zeljeznicar- Maribor

Eh sad ja mogu oplesti pricu gdje su te karte, mogu o Dzeli pricati a osoba mi je rekla koja radi na Grbavici da Dzelo nema veze sa tim, on je morao predati neki broj karata centrotransu sad ja nez tacan broj koji, a ostale karte bog zna gdje su.
Ono sto zelim je reci ljudi moji, vazda ima preci od preceg pa se vi sada zapitajte gdje je jos cca. 500 karti ?
Ja licno znam x ljudi koji su vec imali mjesto rezervisano prije nego su i karte i aranzmani poceli biti u prodaji.
Bilo to raja sa juga tj podgrupa bilo to raja sa strane koje imaju neke hajmo reci veze. A mi smrtnici smo mogli dobiti ili ovih 70 karti ili ovih 45 mjesta u busu sa centrotransom ili kolko vec ima mjesta u busu.
Gdje su karte ljudi moji ? Kakva je to politika udruzenja da se vec zna i prije prodaje ko ide u autobus?
Toliko od mene, dok Aco ne izbrise post.