NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Travnik
kakav je ovaj čurić sto je igrao kod vas?(presao u Velež)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
chura je radilica na terenu....nije nesto Bog zna tehnicki potkovan ali momak radi.....zadnjih par sezona je eksplodirao otkad je dobio zeleno svjetlo da igra u prvih 11 ....bio bi jos bolji da je poceo igrati prije...ali nije mogao doci na red...u svakom slucaju dobili ste dobrog igraca .....i uz jos malo dorade bit ce jos bolji
sretno hercegovino
sretno hercegovino
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Rodjo mi potpisao za vas
A.Karalic (Skafa) 

-
- Kontakt:
daj detalje, godine, pozicija, gdje igraoHZ_ilidzaa je napisao/la:Rodjo mi potpisao za vasA.Karalic (Skafa)
pozdrav raja,jel neki vas igrc u skorije vrijeme unazad dvije godine otisao u vukovar i ako moze ime i prezime
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tek mu je 18 godina , trenirao Zeljeznicaru , Olimpicu i na kraju u Sarajevu.travnicanin je napisao/la:daj detalje, godine, pozicija, gdje igraoHZ_ilidzaa je napisao/la:Rodjo mi potpisao za vasA.Karalic (Skafa)
- slogauskoplje
- Kontakt:
erić, mislim da se zove nenadastra1922 je napisao/la:pozdrav raja,jel neki vas igrc u skorije vrijeme unazad dvije godine otisao u vukovar i ako moze ime i prezime

Sloga Uskoplje
jest to je taj uspio sam saznati da se radi o njemuslogauskoplje je napisao/la:erić, mislim da se zove nenadastra1922 je napisao/la:pozdrav raja,jel neki vas igrc u skorije vrijeme unazad dvije godine otisao u vukovar i ako moze ime i prezime

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Travnicani moze li malo informacija o Nenadu Ericu koji je igrao kod vas,kakav je igrac?
-
- Kontakt:
ma onako, bio bljesnuo, pa nešto ko fol ode u Zrinjski ali je ostao kod nas na posudbi, igrao sve lošije i na kraju otišao, ima potencijala ali nema kontinuitetBosanski zmaj je napisao/la:Travnicani moze li malo informacija o Nenadu Ericu koji je igrao kod vas,kakav je igrac?
-
- Kontakt:
je li igra klasicnog spica ili igra po krilnoj poziciji ili poluspica, izgleda da je ljevak?travnicanin je napisao/la:ma onako, bio bljesnuo, pa nešto ko fol ode u Zrinjski ali je ostao kod nas na posudbi, igrao sve lošije i na kraju otišao, ima potencijala ali nema kontinuitetBosanski zmaj je napisao/la:Travnicani moze li malo informacija o Nenadu Ericu koji je igrao kod vas,kakav je igrac?
Nije loš igrač ovaj Erić,gledao sam ga!
-
- Kontakt:
više krilni napadačBosanski zmaj je napisao/la:je li igra klasicnog spica ili igra po krilnoj poziciji ili poluspica, izgleda da je ljevak?travnicanin je napisao/la:ma onako, bio bljesnuo, pa nešto ko fol ode u Zrinjski ali je ostao kod nas na posudbi, igrao sve lošije i na kraju otišao, ima potencijala ali nema kontinuitetBosanski zmaj je napisao/la:Travnicani moze li malo informacija o Nenadu Ericu koji je igrao kod vas,kakav je igrac?
-
- Kontakt:
Izvinte sto vam dosadjujem na temi, ali mozete li mi reci je li brz, kakav mu je sut,centarsut je li igra lijevo ili desno krilo? unaprijed hvala,pozdrav
-
- Kontakt:
jbg sad se toliko ne sjećam, ali mi se činio da nema dovoljno snage, ima frajer tehniku i pregled igre ali kao što sam već pisao kontinuitet
Da li je istina da vam se vratio Jasmin Kolašinac?
Jeste Kole je ponovo medju Vezirima i nadam se a i siguran sam da ce sad dobiti pravu priliku i pokazati da zna igrati fudbal
- Unknown Genius
- Kontakt:
Pozdrav.
Zna li neko ko je najbolji strijelac Travnika u poslijeratnom periodu? Pokušavao sam naći ali nema nigdje. Hvala unaprijed ako neko odgovori.
Zna li neko ko je najbolji strijelac Travnika u poslijeratnom periodu? Pokušavao sam naći ali nema nigdje. Hvala unaprijed ako neko odgovori.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
hmmm sad si me zadeverao s tim pitanjem ali bit cu slobodan pa cu reci a ako se drugi ne sloze neka kazu da nije tako
Mislim da je to Fedja Dudic sa 16 postignutih golova u sezoni 2009 - 2010 a samim tim je bio i najbolji strijelac Premijer lige
Sljedece sezone dakle 2010 - 2011 to je bio Nusmir Fajić, sa 14 golova
Mislim da je to Fedja Dudic sa 16 postignutih golova u sezoni 2009 - 2010 a samim tim je bio i najbolji strijelac Premijer lige
- Unknown Genius
- Kontakt:
Aha, hvala na odgovoru, ja sam mislio da je Fajić.trle501 je napisao/la:hmmm sad si me zadeverao s tim pitanjem ali bit cu slobodan pa cu reci a ako se drugi ne sloze neka kazu da nije tako

Da te usput pitam, znaš li možda ko je ukupno najbolji strijelac, ne samo u jednoj sezoni, nego ovih zadnjih 15-ak godina?
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 2 gosta.