RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Maestro^^
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Maestro^^ » 09 jul 2012, 15:46

Fadil Marić (19) i Senad Zuhrić (19) potpisali su četverogodišnje ugovore sa Veležom. Dvojica talentovanih fudbalera ovog ljeta završili su juniorski staž i priključeni su pripremama prvog tima. Stručni štab „Rođenih“ ocijenio je pozitivnim potencijale talentovanog dvojca, te preporučio potpisivanje ugovora. Fadil Marić je igrač sredine terena, dok je Senad Zuhrić napadač. Ugovori su potpisani do juna 2016. godine.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 jul 2012, 16:00

Maestro^^ je napisao/la:Fadil Marić (19) i Senad Zuhrić (19) potpisali su četverogodišnje ugovore sa Veležom. Dvojica talentovanih fudbalera ovog ljeta završili su juniorski staž i priključeni su pripremama prvog tima. Stručni štab „Rođenih“ ocijenio je pozitivnim potencijale talentovanog dvojca, te preporučio potpisivanje ugovora. Fadil Marić je igrač sredine terena, dok je Senad Zuhrić napadač. Ugovori su potpisani do juna 2016. godine.
...odmah sa njima u neku Velezovu filijalu(Lokomotiva,Igman...)na kaljenje godinu-dvije da steknu potrebnu rutinu i iskustvo i onda vec sremni za pomalo ulaziti u prvi tim vratiti ih nazad u Velez ;) .Ako to ne urade onda je ovo preveliko gomilanje igraca koji ce grijati klupu i od kojih nece biti puno koristi u iducoj sezoni.Mladi igrac se razvija kada igra a ne kada sjedi na klupi.
P,S,Dobra stvar je eto sto su sa njima potpisali na 4 godine.

FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 jul 2012, 16:02

Bravo!
To se trazi!

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 jul 2012, 16:05

Maestro^^ je napisao/la:Fadil Marić (19) i Senad Zuhrić (19) potpisali su četverogodišnje ugovore sa Veležom. Dvojica talentovanih fudbalera ovog ljeta završili su juniorski staž i priključeni su pripremama prvog tima. Stručni štab „Rođenih“ ocijenio je pozitivnim potencijale talentovanog dvojca, te preporučio potpisivanje ugovora. Fadil Marić je igrač sredine terena, dok je Senad Zuhrić napadač. Ugovori su potpisani do juna 2016. godine.
Dobra vjest bas mi je drago sad treba raditi sa ovim mladim igracima volio bih da odu odma ovu sezonu da odigraju u Lokosima kod Obada da malo ojacaju koje kilo misica da nabace , steknu iskustvo i onda iducu sezonu polako gurati u prvi tim taman kad isteknu ugovori Kodri , Skaljicu a i Kajtazu

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 09 jul 2012, 16:42

Nastavljajući tradiciju članstva FK Velež, već treću sezonu zaredom Fudbalski klub Velež omugućuje upis u članstvo kluba. Za razliku od prošle sezone, kada je postojala i kategorija „Član – donator“, od ove sezone navijači će moći samo da kupovinom članske karte da postanu i članovi kluba.

Obzirom na najave koje su već sada pritigle i želju da se u narednom periodu koordinarajući sa klubom provedu neke nove donatorske akcije, FK Velež je odlučio da svojim navijačima, u BiH i inostranstvu omogući da kupovinom članske karte u iznosu od 20,00 KM dobiju i člansku karticu Veleža.

Učlanjenje možete izvršiti putem službene web stranice FK Velež (zahtjev za članstvo) ili direktno u prostorijama kluba.

Novi dizajn članske kartice za sezonu 2012/2013 možete vidjeti ispod:

Click to open image!

Već od 9.7.2012 moguće je napraviti zahtjev za člansku karticu i izvršiti uplate na račun kluba.

Obavijest za uplate iz inostranstva (putem Paypala) će biti objavljena u narednim danima.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 09 jul 2012, 16:44

evo prilike da dokazete da vam je stalo do kluba
znaci jedna tura u gradu je 20 km

manje price vise djela armijo

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 jul 2012, 23:05

ej raja, šta maj kod vas?

vidim dosta aktivnosti u i oko kluba.....

zna li iko radi li se šta na stadionu, dok su momci na pripremama na Bjelašnici i da li će se uopšte raditi? ;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 jul 2012, 23:40

Nek idu na pripreme , nek se trenira ..
Da pokusamo ove sezone bar jednu stepenicu više sto se tice Kupa :)

Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away 8-) ....
Jedva cekam 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 10 jul 2012, 15:11

Od sutra su članske KNRA u prodaji.
Who dares, wins !

HERCEG
Kontakt:

Post Postao/la HERCEG » 11 jul 2012, 13:07

:geek:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2012, 13:37

ANTIFA ! je napisao/la: Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away 8-) ....
Jedva cekam 8-)
Ja nemam pojma što se tiče tih zabrana na gostovanje, dešava li se išta u onom našem Savezu ? :lol:
Često sam ovdje na ss.ba, al ništa nisam pročitao o tome
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 jul 2012, 13:39

zizu1991 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la: Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away 8-) ....
Jedva cekam 8-)
Ja nemam pojma što se tiče tih zabrana na gostovanje, dešava li se išta u onom našem Savezu ? :lol:
treba bit' još jedan sastanak klubova pred početak sezone, al' biće vjerovatno ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 11 jul 2012, 13:58

Ispred naših navijača želim da iskažem saučešće porodicama u Srebrenici, da im dragi Allah da sabura, a njihovim stradalim dzennet. :(

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 jul 2012, 14:06

Zuja je napisao/la:Ispred naših navijača želim da iskažem saučešće porodicama u Srebrenici, da im dragi Allah da sabura, a njihovim stradalim dzennet. :(
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2012, 14:39

Izvinite, respektujem sve to, i ja da repliciram svakako Žujin post, al da pitam, jeste li primjetili Topic o Srebrenici na forumu ? ima tamo, ako želite da iskažete suosjećanje, svakako

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 11 jul 2012, 14:43

zizu1991 je napisao/la:
Jedva cekam 8-)
bice 24 jula sastanak saveza i oficira za bezbjednost i oficira za vezu sa navijačima pa ce tada vidit mogu li klubovi ispuniti sve zahtjeve i tada cemo znat sve.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 11 jul 2012, 14:50

Kako nam je sve u ovoj državi shebano, pa tako i to, da ove glavonje navijačke vođe, da ih lošijim imenom ne nazovem, hoće da razmišljaju glavom, policija im ne bi trebala,
Jednom sam čitao na forumu post tipa, da se hoće sastati vođe navijača i srediti to međusobno da navijači budu mirni, ali neee, nama je ljepše ovako
Neki dan gledam na tv, ništa nisu dogovorili u Savezu, niti smanjenje broja ekipa u Premijer ligi, niti asocijaciju sudija, ništa što su planirali, katastrofa

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 jul 2012, 22:40

Upratih na "Rodjenim za rodjendan":

" onclick="window.open(this.href);return false;

Jeza..
Support Velez, It's logical! ★

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 jul 2012, 23:50

Mont0 je napisao/la:Upratih na "Rodjenim za rodjendan":

Jeza..
Extra 8-)

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 12 jul 2012, 11:52

Mont0 je napisao/la:Upratih na "Rodjenim za rodjendan":

Jeza..
Odlicno, nisam ovo gledao iako znam cesto pogledati Vox Populi, malo mi je samo glupo sa ovim da zapocne sa tim da mrzi Velez i onda skoro navijacki kaze sve kako treba, odmjereno, zato vjerujem da gotivi Velez, kao i ja, a naravno poslije Zelje :!: :D Ipak smo mi radnicki klubovi, klubovi prave raje :!: ;)
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.