RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Fadil Marić (19) i Senad Zuhrić (19) potpisali su četverogodišnje ugovore sa Veležom. Dvojica talentovanih fudbalera ovog ljeta završili su juniorski staž i priključeni su pripremama prvog tima. Stručni štab „Rođenih“ ocijenio je pozitivnim potencijale talentovanog dvojca, te preporučio potpisivanje ugovora. Fadil Marić je igrač sredine terena, dok je Senad Zuhrić napadač. Ugovori su potpisani do juna 2016. godine.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
...odmah sa njima u neku Velezovu filijalu(Lokomotiva,Igman...)na kaljenje godinu-dvije da steknu potrebnu rutinu i iskustvo i onda vec sremni za pomalo ulaziti u prvi tim vratiti ih nazad u VelezMaestro^^ je napisao/la:Fadil Marić (19) i Senad Zuhrić (19) potpisali su četverogodišnje ugovore sa Veležom. Dvojica talentovanih fudbalera ovog ljeta završili su juniorski staž i priključeni su pripremama prvog tima. Stručni štab „Rođenih“ ocijenio je pozitivnim potencijale talentovanog dvojca, te preporučio potpisivanje ugovora. Fadil Marić je igrač sredine terena, dok je Senad Zuhrić napadač. Ugovori su potpisani do juna 2016. godine.

P,S,Dobra stvar je eto sto su sa njima potpisali na 4 godine.
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Bravo!
To se trazi!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
To se trazi!
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Dobra vjest bas mi je drago sad treba raditi sa ovim mladim igracima volio bih da odu odma ovu sezonu da odigraju u Lokosima kod Obada da malo ojacaju koje kilo misica da nabace , steknu iskustvo i onda iducu sezonu polako gurati u prvi tim taman kad isteknu ugovori Kodri , Skaljicu a i KajtazuMaestro^^ je napisao/la:Fadil Marić (19) i Senad Zuhrić (19) potpisali su četverogodišnje ugovore sa Veležom. Dvojica talentovanih fudbalera ovog ljeta završili su juniorski staž i priključeni su pripremama prvog tima. Stručni štab „Rođenih“ ocijenio je pozitivnim potencijale talentovanog dvojca, te preporučio potpisivanje ugovora. Fadil Marić je igrač sredine terena, dok je Senad Zuhrić napadač. Ugovori su potpisani do juna 2016. godine.
-
- Kontakt:
Nastavljajući tradiciju članstva FK Velež, već treću sezonu zaredom Fudbalski klub Velež omugućuje upis u članstvo kluba. Za razliku od prošle sezone, kada je postojala i kategorija „Član – donator“, od ove sezone navijači će moći samo da kupovinom članske karte da postanu i članovi kluba.
Obzirom na najave koje su već sada pritigle i želju da se u narednom periodu koordinarajući sa klubom provedu neke nove donatorske akcije, FK Velež je odlučio da svojim navijačima, u BiH i inostranstvu omogući da kupovinom članske karte u iznosu od 20,00 KM dobiju i člansku karticu Veleža.
Učlanjenje možete izvršiti putem službene web stranice FK Velež (zahtjev za članstvo) ili direktno u prostorijama kluba.
Novi dizajn članske kartice za sezonu 2012/2013 možete vidjeti ispod:
Click to open image!
Već od 9.7.2012 moguće je napraviti zahtjev za člansku karticu i izvršiti uplate na račun kluba.
Obavijest za uplate iz inostranstva (putem Paypala) će biti objavljena u narednim danima.
Obzirom na najave koje su već sada pritigle i želju da se u narednom periodu koordinarajući sa klubom provedu neke nove donatorske akcije, FK Velež je odlučio da svojim navijačima, u BiH i inostranstvu omogući da kupovinom članske karte u iznosu od 20,00 KM dobiju i člansku karticu Veleža.
Učlanjenje možete izvršiti putem službene web stranice FK Velež (zahtjev za članstvo) ili direktno u prostorijama kluba.
Novi dizajn članske kartice za sezonu 2012/2013 možete vidjeti ispod:
Click to open image!
Već od 9.7.2012 moguće je napraviti zahtjev za člansku karticu i izvršiti uplate na račun kluba.
Obavijest za uplate iz inostranstva (putem Paypala) će biti objavljena u narednim danima.
-
- Kontakt:
evo prilike da dokazete da vam je stalo do kluba
znaci jedna tura u gradu je 20 km
manje price vise djela armijo
znaci jedna tura u gradu je 20 km
manje price vise djela armijo
ej raja, šta maj kod vas?
vidim dosta aktivnosti u i oko kluba.....
zna li iko radi li se šta na stadionu, dok su momci na pripremama na Bjelašnici i da li će se uopšte raditi?
vidim dosta aktivnosti u i oko kluba.....
zna li iko radi li se šta na stadionu, dok su momci na pripremama na Bjelašnici i da li će se uopšte raditi?

Nek idu na pripreme , nek se trenira ..
Da pokusamo ove sezone bar jednu stepenicu više sto se tice Kupa
Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away
....
Jedva cekam
Da pokusamo ove sezone bar jednu stepenicu više sto se tice Kupa

Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away

Jedva cekam

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ja nemam pojma što se tiče tih zabrana na gostovanje, dešava li se išta u onom našem Savezu ?ANTIFA ! je napisao/la: Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away....
Jedva cekam

Često sam ovdje na ss.ba, al ništa nisam pročitao o tome
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
treba bit' još jedan sastanak klubova pred početak sezone, al' biće vjerovatnozizu1991 je napisao/la:Ja nemam pojma što se tiče tih zabrana na gostovanje, dešava li se išta u onom našem Savezu ?ANTIFA ! je napisao/la: Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away....
Jedva cekam![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ispred naših navijača želim da iskažem saučešće porodicama u Srebrenici, da im dragi Allah da sabura, a njihovim stradalim dzennet.

Zuja je napisao/la:Ispred naših navijača želim da iskažem saučešće porodicama u Srebrenici, da im dragi Allah da sabura, a njihovim stradalim dzennet.![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Izvinite, respektujem sve to, i ja da repliciram svakako Žujin post, al da pitam, jeste li primjetili Topic o Srebrenici na forumu ? ima tamo, ako želite da iskažete suosjećanje, svakako
-
- Kontakt:
bice 24 jula sastanak saveza i oficira za bezbjednost i oficira za vezu sa navijačima pa ce tada vidit mogu li klubovi ispuniti sve zahtjeve i tada cemo znat sve.zizu1991 je napisao/la:Ja nemam pojma što se tiče tih zabrana na gostovanje, dešava li se išta u onom našem Savezu ?ANTIFA ! je napisao/la: Samo da ukinu zabranu gostovanja , da idemo opet RED ARMY away....
Jedva cekam![]()
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Kako nam je sve u ovoj državi shebano, pa tako i to, da ove glavonje navijačke vođe, da ih lošijim imenom ne nazovem, hoće da razmišljaju glavom, policija im ne bi trebala,
Jednom sam čitao na forumu post tipa, da se hoće sastati vođe navijača i srediti to međusobno da navijači budu mirni, ali neee, nama je ljepše ovako
Neki dan gledam na tv, ništa nisu dogovorili u Savezu, niti smanjenje broja ekipa u Premijer ligi, niti asocijaciju sudija, ništa što su planirali, katastrofa
Jednom sam čitao na forumu post tipa, da se hoće sastati vođe navijača i srediti to međusobno da navijači budu mirni, ali neee, nama je ljepše ovako
Neki dan gledam na tv, ništa nisu dogovorili u Savezu, niti smanjenje broja ekipa u Premijer ligi, niti asocijaciju sudija, ništa što su planirali, katastrofa
Upratih na "Rodjenim za rodjendan":
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeza..
Jeza..
Support Velez, It's logical! ★
ExtraMont0 je napisao/la:Upratih na "Rodjenim za rodjendan":
Jeza..

Odlicno, nisam ovo gledao iako znam cesto pogledati Vox Populi, malo mi je samo glupo sa ovim da zapocne sa tim da mrzi Velez i onda skoro navijacki kaze sve kako treba, odmjereno, zato vjerujem da gotivi Velez, kao i ja, a naravno poslije ZeljeMont0 je napisao/la:Upratih na "Rodjenim za rodjendan":
Jeza..

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.