Arnelinho je napisao/la:Nije WC al' su dobri igraci. Slazem se sa Kenom. Jedan od rijetkih, koji je uspio dokuciti srz transferpolitike velikih klubova. Kad gledas koliko velikih igraca prelazi iz velikog u veliki klub, onda shvatis da je to manje od pet posto.
Davno sam to rek'o i opet cu. Problem Liverpoola nije kvalitet, problem je premala klupa. Mislim da se ne da sastaviti sedam kvalitetnih igraca za klupu, a kamoli vise. I to ce se stalno odrazavati, sve dok se ne 'ubode' sa par igraca. Njihova 11-orka je solidna (fali ca. dva igraca da kazem odlicna), al' rezerve i zamjene su grozne.
upravo tako nije problem kvalitet, to su pokazali mnogi igraci kako na euru tako i ranije posebno mislim na aquilanija, colea, suareza, carrola, ali i gerrarda(posto neki misle da on ometa igru liverpoola i da je on glavnio problem

)
igaci na posudbi su pokazali da imaju kvalitet te da mogu igrati na ako nista jako visokom nivou
suarez iako u klubu nije previse pogodaka postigao, te je rekorder u evropi a mozda i svijetu po broju pogodjenih okvira, pokazao je u repki da njemu treba jedan saigrac (cavani) koji ce biti stalna prijetnja golu tako da suarez ima vise prostora jer on nije sto bi englezi rekli fox-in-the-box vec jednostavno napadac koji sebi stvara priliku
carrol je na kraju sezone, ali i na euru pokazao da se radi o jako kvalitetnom igracu koji mozda ipak nije igrac za tim kakav gradi BR, ali svakako ima potencijala, i mislim da ako ne bude uspio da se uklopi u nacin igre "novog" liverpoola onda je bolje da ga prodaju da njegov talenat ne propada (stvarno mislim da ima talenta, njemu posebno oidgovaraju timovi koji igraju zatvoreno i fokusiraju se na duge lopte, odnosno ubacivanja u sesnaesterac)
e sad koga ce dovesti BR i kako ce sve to izgledati ne znam ali svi oni ce imati moju punu podrsku kako BR tako i pojacanja, a bgm i trenutni igraci u klubu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”