Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

peppo_owen
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la peppo_owen » 10 jul 2012, 12:09

neurofunk je napisao/la:Kako dovesti WC igrača ? Ne igraš najelitinije evropsko takmičenje, nisi konkurentan u borbi za titulu EPL, plasman u LŠ upitan, sve su to stvari koje drže klasne igrače daleko od Liverpoola.
Ja bi prije postavio pitanje kad smo mi zadnji put "ciljali" nekog WC igraca??? Zadnjih godina sve se vrti oko nekih Dempseya i ostalih prosjecnih igraca.Taman se covjek ponada mozda krene nabolje,pocnemo se povezivat sa perspektivnim igracima tipa Gastona,Mosesa,Affelaya i slicnih,slijedi demant od ljudi iz kluba,da ti igraci nisu na nasem radaru..Nasa transfer politika je jedna velika nula bila dosad,i ponadao sam se da ce dolaskom BR biti bolje,da ce barem nasi apetiti porasti vezano za dovodjenje igraca,al sve ostaje isto.Dovoljno je pogledati nase konkurente(ako se mogu smatrati konkurentima,jer su daleko ispred nas),dovode se Hazard,Marin,i ciljaju se klasni igraci,a mi gledamo neke polovnjake koje placamo duplo vise nego sto vrijede.
Dokle god transfer politika bude ovako spora,nas Sunce nece ogrejati :D
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 10 jul 2012, 12:09

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18778825
23-godišnji napadač Engleske nije uspio da opravda sumu od 35 miliona funti koju su Redsii prije 18 mjeseci platili za njega.

U pripremama za novu sezonu nagovještaji iz kluba tvrde da Rodgers ne računa na Carrolla za koga je poslednjih dana ozbiljno interesovanje pokazao italijanski Milan.

U nemogućnosti da izdvoje ogromnu sumu novca za Engleza, Italijani su Liverpoolu ponudili opciju da pozajme Carrolla, na šta će, čini se, pristati i novi trener Liverpoola.

„To je nešto o čemu ćemo ozbiljno razmisliti.“

„Pozajmica bi koristila i klubu i igraču, a to je najbitnije u ovakvim situacijama. Kada igrač ode na pozajmicu, ne samo Andy, za sve igrače važi, u klub se vrati sa novim iskustvom koje samo može biti od pomoći.“, rekao je Brendan Rodgers.
YNWA
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 jul 2012, 12:17

peppo_owen je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:Kako dovesti WC igrača ? Ne igraš najelitinije evropsko takmičenje, nisi konkurentan u borbi za titulu EPL, plasman u LŠ upitan, sve su to stvari koje drže klasne igrače daleko od Liverpoola.
Ja bi prije postavio pitanje kad smo mi zadnji put "ciljali" nekog WC igraca??? Zadnjih godina sve se vrti oko nekih Dempseya i ostalih prosjecnih igraca.Taman se covjek ponada mozda krene nabolje,pocnemo se povezivat sa perspektivnim igracima tipa Gastona,Mosesa,Affelaya i slicnih,slijedi demant od ljudi iz kluba,da ti igraci nisu na nasem radaru..Nasa transfer politika je jedna velika nula bila dosad,i ponadao sam se da ce dolaskom BR biti bolje,da ce barem nasi apetiti porasti vezano za dovodjenje igraca,al sve ostaje isto.Dovoljno je pogledati nase konkurente(ako se mogu smatrati konkurentima,jer su daleko ispred nas),dovode se Hazard,Marin,i ciljaju se klasni igraci,a mi gledamo neke polovnjake koje placamo duplo vise nego sto vrijede.
Zašto pokušati dovesti Hazarda kad unaprijed već znaš da neće doći ? Zašto gubiti vrijeme ?
Dok je Rafa dovodio igrače on je ciljao na najbolje al imao je problem sa budžetom, ameri nisu dali para i onda se moraš zadovoljit nekim polovnjakom. Sad kad imamo para nemamo ništa ponuditi tim WC igračima i to je sva priča. I samo da kažem nešto u vezi tog Gastona, on možda jeste dobar igrač al nikako WC ili igračina. On nije u stanju odigrati na vrhunskom nivou citavu sezonu i sumnjam da bi bio toliko dobar kolko ga hvale svi. Al opet kako god okrenes bolji je od Hendersona i Downinga.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 jul 2012, 12:18

Ko sto neko rece neki dan tema Liverpoola se sastoji od 50% optimista 48 % pesimista i 2 % ostalih
Zadnja izmjena: Senaid L.F.C, dana/u 10 jul 2012, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 10 jul 2012, 12:19

Senaid L.F.C je napisao/la:Ko sto neko rece neki dan tema Liverpoola se sastoji od 49% optimista 48 % pesimista i 2 % ostalih
Fali ti 1% :mrgreen:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 jul 2012, 12:22

STEVEN je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Ko sto neko rece neki dan tema Liverpoola se sastoji od 49% optimista 48 % pesimista i 2 % ostalih
Fali ti 1% :mrgreen:
eee hbg nisam racuno sebe valjda evo sad cu da ispravim pa ce bit u redu.Hvala na prijavi
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 jul 2012, 12:52

peppo_owen je napisao/la:
Robin van persie iz feyenoorda u arsenal =3,9 mil
henry iz juventusa u arsenal =14 mil
lampard iz westa hama u chelsea = 14 mil
walcott iz southemptona u arsenal = 2 mil
agger iz brondbyja u liverpool = 7 mil
skrtel iz zenita u liverpool = 8 mil

glen johnson iz chelsea u portsmouth = 4 mil
gore navedeni iz portsmoutha u liverpool = 18 mil na kraju je postao nezamjenjiv u timu kako u klubu, tako i u reprezentaciji

sta hocu da kazem nije bitno koliko kosta igrac je li on 25+mil igrac za kojim ludi cijela evropa tipa hazard bitno je da li ce se on uklopiti u tim, i da li ima zelju da se dokazuje ali i da bude dio tiima,mnogi igraci (neki su gore navedeni) su dovedeni u klub za relativno male pare i na kraju postali legende kluba (doduse ne svi ali barem su dosta napredovali), i jos nesto to sto je chelsea prije prodao igraca koji SAD ima 21 god ne znaci da to nije dobar igrac vec samo da se nije uklapao u filozofiju chelseja svi mi dobro znamo da abramovic nema vremena da se pegla sa mladim igracima (borini je otisao prosle godine kao slobodan igrac u parmu) vec je spreman dati milione i milione samo kako bi se domogao titula prije svega LP sto mu je na kraju i uspjelo
chelsea ima prebogatog vlasnika koji kontrolise trasfer politiku kluba i spreman je dati milione i milione (cesto i precijeni igraca) samo kako bi uspio u svojoj namjeri ,, liverpool nije takav ima vlasnike koji zele biti u plusu ipak je danas fudbal postao biznis, cija je politika dovodjenje mmladih i prespektivnih igraca koji nisu preskupi (barem za sad) te ih kasnije debelo prodati, nesto tipa wengera u arsenalu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 10 jul 2012, 13:24

Walter Sabatini (Sporting Director of Roma): "There's a real interest in Borini from Liverpool. We are evaluating it."

;)

Gazzetta reporting Napoli have made an offer to Bologna for LFC target Gaston Ramirez. €10M + 2 players. Possibly Fideleff & Donadel

:lol:
WhoScored.com ‏@WhoScored
Fabio Borini: Scored 9 goals from 18 shots on target last season (50% conversion) - the 6th best rate of Serie A players with over 5 goals
Expand
Reply Retweet Favorite
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 10 jul 2012, 13:50

" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 10 jul 2012, 13:55

anfield je napisao/la:
iz dana u dan ovaj suso napreduje.definitivno je ovo igrac za prvi tim.treba igrati u prvom timu bar 15 utakmica ove sezone.Malo suso malo sterling.Treba rodgers koristiti ovakve igrace dok su mladi, a mozda nekad postanu i WC.zna li neko odakle je dosao suso u liverpool
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 10 jul 2012, 14:02

youngredcomps je napisao/la:
anfield je napisao/la:
iz dana u dan ovaj suso napreduje.definitivno je ovo igrac za prvi tim.treba igrati u prvom timu bar 15 utakmica ove sezone.Malo suso malo sterling.Treba rodgers koristiti ovakve igrace dok su mladi, a mozda nekad postanu i WC.zna li neko odakle je dosao suso u liverpool
Iz Cadiza . A Brendan je poznat po tome sto mu godine ne igraju ulogu i ne boji se dati sansu mladim igracima - tako da ocekujem da prije svih Suso i Sterling dobiju finu minutazu ove sezone, pa onda Robinson, Coady, Adorjan i ostali..

Problem je haman sto njemu ugovor za godinu istice, tako da postoje realne sanse ako ne dobije pravu priliku da ode na kraju sezone..

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 10 jul 2012, 14:22

Transfer News Central
With regards to LFC, Alonso may come back leave if Modric goes to Madrid wouldn't that just make sense? Rodgers seems to being taking control and from what I hear Dempsey and Borini is close. Carroll may be going out. Good signs though.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 10 jul 2012, 14:44

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... w-contract" onclick="window.open(this.href);return false;

Jonjo produzio ugovor ! Fino, dosad sve sto je odigr'o sto kod nas sto u Blackpool je bilo vrlo obecavajuce te ocekujem da u naredne 2 sezone postane neizostavan clan prvih 11 ;)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 10 jul 2012, 14:47

Spanish radio reporting that Ibrahim Affelay could sign for Liverpool for €13m :?:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 10 jul 2012, 14:58

Tebi ovo WC ? :lol: To ti je nivo Wes Browna
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 jul 2012, 15:11

Nije WC al' su dobri igraci. Slazem se sa Kenom. Jedan od rijetkih, koji je uspio dokuciti srz transferpolitike velikih klubova. Kad gledas koliko velikih igraca prelazi iz velikog u veliki klub, onda shvatis da je to manje od pet posto.

Davno sam to rek'o i opet cu. Problem Liverpoola nije kvalitet, problem je premala klupa. Mislim da se ne da sastaviti sedam kvalitetnih igraca za klupu, a kamoli vise. I to ce se stalno odrazavati, sve dok se ne 'ubode' sa par igraca. Njihova 11-orka je solidna (fali ca. dva igraca da kazem odlicna), al' rezerve i zamjene su grozne.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 10 jul 2012, 15:55

neo je napisao/la:

Agger i Skrtel mogu rame uz rame sa bilo kojim stoperskim tandemom u EPL-u, vjerovatno su jedan od statistički najefikasnijih, ako ne i najefikasniji, znam da su jedno vrijeme bili.
Glen Johnson prvi bek Engleske, ispred Walkera i Richardsa, to valjda dovoljno govori.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 10 jul 2012, 16:01

Arnelinho je napisao/la:Nije WC al' su dobri igraci. Slazem se sa Kenom. Jedan od rijetkih, koji je uspio dokuciti srz transferpolitike velikih klubova. Kad gledas koliko velikih igraca prelazi iz velikog u veliki klub, onda shvatis da je to manje od pet posto.

Davno sam to rek'o i opet cu. Problem Liverpoola nije kvalitet, problem je premala klupa. Mislim da se ne da sastaviti sedam kvalitetnih igraca za klupu, a kamoli vise. I to ce se stalno odrazavati, sve dok se ne 'ubode' sa par igraca. Njihova 11-orka je solidna (fali ca. dva igraca da kazem odlicna), al' rezerve i zamjene su grozne.
upravo tako nije problem kvalitet, to su pokazali mnogi igraci kako na euru tako i ranije posebno mislim na aquilanija, colea, suareza, carrola, ali i gerrarda(posto neki misle da on ometa igru liverpoola i da je on glavnio problem :lol: )
igaci na posudbi su pokazali da imaju kvalitet te da mogu igrati na ako nista jako visokom nivou
suarez iako u klubu nije previse pogodaka postigao, te je rekorder u evropi a mozda i svijetu po broju pogodjenih okvira, pokazao je u repki da njemu treba jedan saigrac (cavani) koji ce biti stalna prijetnja golu tako da suarez ima vise prostora jer on nije sto bi englezi rekli fox-in-the-box vec jednostavno napadac koji sebi stvara priliku
carrol je na kraju sezone, ali i na euru pokazao da se radi o jako kvalitetnom igracu koji mozda ipak nije igrac za tim kakav gradi BR, ali svakako ima potencijala, i mislim da ako ne bude uspio da se uklopi u nacin igre "novog" liverpoola onda je bolje da ga prodaju da njegov talenat ne propada (stvarno mislim da ima talenta, njemu posebno oidgovaraju timovi koji igraju zatvoreno i fokusiraju se na duge lopte, odnosno ubacivanja u sesnaesterac)

e sad koga ce dovesti BR i kako ce sve to izgledati ne znam ali svi oni ce imati moju punu podrsku kako BR tako i pojacanja, a bgm i trenutni igraci u klubu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 10 jul 2012, 16:06

the scouser je napisao/la:
neo je napisao/la:

Agger i Skrtel mogu rame uz rame sa bilo kojim stoperskim tandemom u EPL-u, vjerovatno su jedan od statistički najefikasnijih, ako ne i najefikasniji, znam da su jedno vrijeme bili.
Glen Johnson prvi bek Engleske, ispred Walkera i Richardsa, to valjda dovoljno govori.
Ma kakav Skrtel i Agger, Brown izmislio loptu za njih

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 10 jul 2012, 16:10

Borini je vjerovatno nas igrac.Da li moze igrat' kao krilni napadac,il' samo kao klasican centarfor,jer nisam ga bash puno gledao? :P Mislim da je pod moranjem BR jedno klasicno dobro krilo.Gaston je bio taj,al' stade nesto prica oko njega a bio haman pred potpisom.Ako Aqua ostane vjerovatno nece se ni dovodit' vezni igrac.On,Adam ili Hendo ce igrat'.
Mada bi trebalo dovesti kakvog solidnog zadnjeg veznog kao zamjenu Lukasu.. ;)
Nadat' se da ce BR pogoditi sa pojacanjima,i da ce L'pool imati zadovoljavajucu sezonu.
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.