NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sve ide po planu ,Savic je dobar igrac moze pricati ko sta hoce i nama ce mnogo znaciti jeste drzak ali valjda ce to popraviti,ali dobra vijest!!!!
-
- Kontakt:
ODLICAN DAN !
POTPISALI SMO KOVACEVICA I SAVICA, VELIKA POJACANJA !
Sta ce biti sad sa Smajicem i Efendicem?????
Je li oni sada idu nakon sto je Kovacevic potpisao???
Bilo bi dobro ovu nasu djecu Kurbasica i Prljacu poslat negdje na posudbu a istovremeno da treniraju sa
Zvijezdom (mislim da mogu istovremeno biti registrovani u Premijer ligi i drugoj ligi sjever).
Bilo bi dobro ovu nasu djecu Kurbasica i Prljacu poslat negdje na posudbu a istovremeno da treniraju sa
Zvijezdom (mislim da mogu istovremeno biti registrovani u Premijer ligi i drugoj ligi sjever).
Covjek dosao da namoli da se vrati i pokazao da se trud isplati a isto tako da je obraz i guz.ica ista stvar.
Mastercard ne kupuje karakter. Otici ce opet na prvo ukazanje nekih para
I da....bilo bi lijepo da stanete u red kad nekome lizete du.pe
-
- Kontakt:
STO SI FRUSTRIRAN!redwhite je napisao/la:Covjek dosao da namoli da se vrati i pokazao da se trud isplati a isto tako da je obraz i guz.ica ista stvar.
efendic je davno otisao a za njim ce vjerovatno i smajic.lijepe vijesti dva odlicna pojacanja.s povratkom kovacevica zadnja linija ce biti slabija samo za husica kojeg ce almir h dostojno zamijeniti ,sava pojacava vezu.po meni i kada bi sada zavrsili prelazni rok naravno sa ovih par momaka na probi kad potpisu odlicno bi bilo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ja kako sam cuo Prljaca bi trebo biti drugi golmanBosanski zmaj je napisao/la:ODLICAN DAN !
-
- Kontakt:
Treba Prljacu i Kurbasica potpisati na dvojnu registraciju pa neka brane u drugoligaskim ekipama a da treniraju sa Zvijezdom.To bi bilo idealno.Steta bi bilo da oni kao mladi golmani citavo vrijeme sjede na klupi.
Dolaskom Koavcevica ne vidim svrhu ostajanja Smajica.
Dolaskom Koavcevica ne vidim svrhu ostajanja Smajica.
mislim da je m.pestalić bio prevaga za kovačevića
-
- Kontakt:
Slozio bih se s tobom, mislim da je on uspio izlobirati kod Spartaka da ga prepuste nama.Moram reci da je i to bio jako riskantan potez Spartaka jer je on golman koji je pokazao vidan napredak od kako je dosao kod nas i iz utakmice u utakmicu je sve bio bolji.Mlad je, 21 godinu, 1.95 visok, tako daje pitanje vremena kada ce eksplodirati.emir_dj je napisao/la:mislim da je m.pestalić bio prevaga za kovačevića
Presretan sam sto je sada i definitivno nas igrac.
kakvog covijeka imamo u klubu...svaka cast upraviemir_dj je napisao/la:mislim da je m.pestalić bio prevaga za kovačevića
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Do neki dan ste se smijali Kovacevicu, I hebavili tom Mustafi sve od do sto nam salje takve golmane, prvo Labus pa sad Kovacevic.
Na fazon ma to je neki Nurdin rodjak iz Srbije pa nam salje ovamo, tctctc
Na fazon ma to je neki Nurdin rodjak iz Srbije pa nam salje ovamo, tctctc
Kovačević,da vrijedi bio bi među prva četiri golmana u Spartaku.Naravno da će ići iz Spartaka,kao sto mi trebamo negdje u slabije ekipe poslati tog Kurbašića ili .....ko već ima još.Nije njemu 17.pa da možemo napraviti Kasiljasa od njega.Prosječan golman,dobar u petercu,izlijetanja nula,degažman nikakav-svaka gotov u autu završi.Nadam se da neće imati puno posla,tesko nama ako budemo čekali da on eksplodira kod nas,kosto neko reče u jednom postu prije.Mislim da bi nasi doktori trebali njega malo bolje pregledati.Mislim da je on i prije zadnje utakmice imao neuroloskih problema.Bas ta pogresna ispucavanja,losa procjena ukazuju na neurolosku pozadinu.Svi znamo da je imao mozd.udar nakon zadjne utakmice.Mozda ga se Spartak i zbog toga rijesio.Iskreno,volio bih da igrama u Zvijezdi izbori reprezentativam dres,ali čudan mi je bio ponekad.
Hehe jest vala sjećam se utakmice u gabeli da su krivili našeg golmana al dobar je on mali će napredovati kod nas imam vjere u njega a i nije loš kao osoba
Nebi se slozio da nije mlad, za golmana se moze reci da je mlad i da ce napredovat sve do neke 25-26 godine, po meni je najbolji golman sto je bio u Zvijezdi poslije Karica, vidi se da momak radi i napreduje, i istina je da nije izlazio iz peterca al se u zadnjim utakmicama vidilo da radi na tome i poceo je malo pravit izlete cak i do penalazvjezdas je napisao/la:Kovačević,da vrijedi bio bi među prva četiri golmana u Spartaku.Naravno da će ići iz Spartaka,kao sto mi trebamo negdje u slabije ekipe poslati tog Kurbašića ili .....ko već ima još.Nije njemu 17.pa da možemo napraviti Kasiljasa od njega.Prosječan golman,dobar u petercu,izlijetanja nula,degažman nikakav-svaka gotov u autu završi.Nadam se da neće imati puno posla,tesko nama ako budemo čekali da on eksplodira kod nas,kosto neko reče u jednom postu prije.Mislim da bi nasi doktori trebali njega malo bolje pregledati.Mislim da je on i prije zadnje utakmice imao neuroloskih problema.Bas ta pogresna ispucavanja,losa procjena ukazuju na neurolosku pozadinu.Svi znamo da je imao mozd.udar nakon zadjne utakmice.Mozda ga se Spartak i zbog toga rijesio.Iskreno,volio bih da igrama u Zvijezdi izbori reprezentativam dres,ali čudan mi je bio ponekad.

Pandza jutros u 7h, novine u jednoj ruci vrecica sa kopackama u drugoj i lagano ode u nepoznatom pravcu 

-
- Moderator
- Kontakt:
e jbg, uvijek ljudi protumače pogrešno , ali etoTkanton je napisao/la:Pandza jutros u 7h, novine u jednoj ruci vrecica sa kopackama u drugoj i lagano ode u nepoznatom pravcu

Zar nije on potpisao kod vas ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ode covjek u sarajevo imaju slobodan dan i pol
pandza nije trenirao 10 dana nebojte se nece nigdje.od sutra je u punom pogonu.
sto se tice kovacevica samo da bude zdrav,proslu polusezonu standardan 14 utakmica u prvenstvu branio sto je prvenstvo odmicalo bio sve bolji i sigurniji .mislim da se moze ocekivati ove sezone da bude dobar u kontinuitetu a neka greska ako se dogodi i on je covjek od krvi i mesa..bitno je da smo to pitanje rijesili na vrijeme.

sto se tice kovacevica samo da bude zdrav,proslu polusezonu standardan 14 utakmica u prvenstvu branio sto je prvenstvo odmicalo bio sve bolji i sigurniji .mislim da se moze ocekivati ove sezone da bude dobar u kontinuitetu a neka greska ako se dogodi i on je covjek od krvi i mesa..bitno je da smo to pitanje rijesili na vrijeme.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa nisam ja reko da on ode iz zvijezde, ja samo kazem da sam ga vidio nosi kopacke i novine, ja proso autom i nisam mogo vidjet gdje ce, zato sam i napiso ode u nepoznatom pravcu
nego od sencija ni traga ni glasa,nesto se oduzila proba pravo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sto li cemu kopacke za slobodan dan,hmm,vjerovatno da mu neko ne ukrade

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.