FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma znam vrlo dobro kakvi su, ali brate ovaj spominje nekakve bojkote, razna čuda.Naziva legende našeg (valjda i on navija za Želju) kluba invalidima
Nisu stručni da rade ovaj poso, i valjda će i oni to nekad skontati.Što prije, nadam se.

DRUG NEBI TI PUNCA
- bistrikboy
- Kontakt:
hvala im na svemu dok su igrali ali imaju oni strasnih mrlja dosta je rec litex i zrinjski,karinasi provjereni vjeruj mi znam sta pricam generalno nije za forume pa ni za ovog pa nek ostane tajna ali debili su to teskibagrcavi je napisao/la:Ma znam vrlo dobro kakvi su, ali brate ovaj spominje nekakve bojkote, razna čuda.Naziva legende našeg (valjda i on navija za Želju) kluba invalidimaNisu stručni da rade ovaj poso, i valjda će i oni to nekad skontati.Što prije, nadam se.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Valjda ćemo i mi početi da zapošljavamo kvalifikovane ljude na pozicije u klubu, ali otom potom.Neka šefa tu a što se mene tiče nek nam direktor bude Fata, a Omerica direktor marketinga.
DRUG NEBI TI PUNCA
Gledaj zaposljavanje legendi kluba nekad i nije bas tako dobro... haj da zna raditi svoj posao, vec ne zna i tu sve staje... treba misliti na interes kluba!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Da su neki anonimusi zaposleni..bilo bi pored toliko nasih legendi nekakvi anonimusi zaposleni u klubu..kako i kome udovoljiti 

Sad kazem i da taj anonimus zna raditi svoja posao nebi niko nista rekao...TMmanija2012 je napisao/la:Da su neki anonimusi zaposleni..bilo bi pored toliko nasih legendi nekakvi anonimusi zaposleni u klubu..kako i kome udovoljiti
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nemogu oni izmisliti neka cuda..nisu sjajna vremena..karte, pokusali sto su mogli..da love ima sve bi bilo lakse..nime_tm87 je napisao/la:Sad kazem i da taj anonimus zna raditi svoja posao nebi niko nista rekao...TMmanija2012 je napisao/la:Da su neki anonimusi zaposleni..bilo bi pored toliko nasih legendi nekakvi anonimusi zaposleni u klubu..kako i kome udovoljiti
Pametni nisam mislio na kolektivni bojkot nego sam mislio na licni bojkot. I jesu invalidi u onom sto rade. Hvala im za sve sto su uradili kao igraci a sad nek im daju neku omladinsku selekciju il nesto tako al nek se ostave ovogbagrcavi je napisao/la:Ma znam vrlo dobro kakvi su, ali brate ovaj spominje nekakve bojkote, razna čuda.Naziva legende našeg (valjda i on navija za Želju) kluba invalidimaNisu stručni da rade ovaj poso, i valjda će i oni to nekad skontati.Što prije, nadam se.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Haj preko karata bi nekako prosli... yebiga, i slijedi nam 600 karata..., ali sto su lijeni i boli ih qrc sto na stadion mogu uci samo slovenci... to je diskriminacija... oni to bukvalno ni spomenuli nisu... dalje marketing nam je malo je reci ****, doduse nije npr. kako je u ostalim klubovima...izdigli smo se po igri i svega sto se tice igraca daleko iznad nase lige, ali ostali sektori kaskajuTMmanija2012 je napisao/la:Nemogu oni izmisliti neka cuda..nisu sjajna vremena..karte, pokusali sto su mogli..da love ima sve bi bilo lakse..nime_tm87 je napisao/la:Sad kazem i da taj anonimus zna raditi svoja posao nebi niko nista rekao...TMmanija2012 je napisao/la:Da su neki anonimusi zaposleni..bilo bi pored toliko nasih legendi nekakvi anonimusi zaposleni u klubu..kako i kome udovoljiti
- TMmanija2012
- Kontakt:
Brate dragi Slovenci nedaju vise i kraj price..karte nisu stigle-kako da prodaju nesto sto nema..pratite malo sta se desava oko kluba da djaba ne hodate oko stadiona i rondate na ovog na onog 

Ne kontas ti i bog ili neces da skontas
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 09 jul 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
dobro bracika nemoj se samo sikirati, idi organizuj neki protest i tako to.diego_TM je napisao/la:Pametni nisam mislio na kolektivni bojkot nego sam mislio na licni bojkot. I jesu invalidi u onom sto rade. Hvala im za sve sto su uradili kao igraci a sad nek im daju neku omladinsku selekciju il nesto tako al nek se ostave ovogbagrcavi je napisao/la:Ma znam vrlo dobro kakvi su, ali brate ovaj spominje nekakve bojkote, razna čuda.Naziva legende našeg (valjda i on navija za Želju) kluba invalidimaNisu stručni da rade ovaj poso, i valjda će i oni to nekad skontati.Što prije, nadam se.
DRUG NEBI TI PUNCA
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hebes ovu upravu sto nam je donijela 2 titule i 2 kupa u 3 godine..sto su svi igraci zadovoljni i isplaceni,NE BJEZE IZ KLUBA ,dug smanjuju,dobili ste fan shop ITD 

EKSKLUZIVNO:
Dresovi za sezonu 2012/13 u ponudi Fan shopa od četvrtka!
U narednim danima objavit ćemo cijenu i dostupne veličine!
Vaš, Željo fan shop.
Nadam se da ce te sada prestati smarati oko dresova
Dresovi za sezonu 2012/13 u ponudi Fan shopa od četvrtka!
U narednim danima objavit ćemo cijenu i dostupne veličine!
Vaš, Željo fan shop.
Nadam se da ce te sada prestati smarati oko dresova
NO PYRO NO PARTY
Jesi ti bolestan u mozgu ili sta, izvini sto te vrijedjam neces da shvatis da ne pricamo o tome vec o MARKETINGU!TMmanija2012 je napisao/la:Hebes ovu upravu sto nam je donijela 2 titule i 2 kupa u 3 godine..sto su svi igraci zadovoljni i isplaceni,NE BJEZE IZ KLUBA ,dug smanjuju,dobili ste fan shop ITD
- TMmanija2012
- Kontakt:
Koji marketing?Objasni ..sta zelisnime_tm87 je napisao/la:Jesi ti bolestan u mozgu ili sta, izvini sto te vrijedjam neces da shvatis da ne pricamo o tome vec o MARKETINGU!TMmanija2012 je napisao/la:Hebes ovu upravu sto nam je donijela 2 titule i 2 kupa u 3 godine..sto su svi igraci zadovoljni i isplaceni,NE BJEZE IZ KLUBA ,dug smanjuju,dobili ste fan shop ITD
- pintol_TM87
- Kontakt:
imate momci pp pa tamo diskutujte..ja vam samo mogu reci zamislite da je ovo era prije 4-5 godina...tolikoTMmanija2012 je napisao/la:Koji marketing?Objasni ..sta zelisnime_tm87 je napisao/la:Jesi ti bolestan u mozgu ili sta, izvini sto te vrijedjam neces da shvatis da ne pricamo o tome vec o MARKETINGU!TMmanija2012 je napisao/la:Hebes ovu upravu sto nam je donijela 2 titule i 2 kupa u 3 godine..sto su svi igraci zadovoljni i isplaceni,NE BJEZE IZ KLUBA ,dug smanjuju,dobili ste fan shop ITD
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ojjjjjjjj Svico draga...TMmanija2012 je napisao/la:Koji marketing?Objasni ..sta zelisnime_tm87 je napisao/la:Jesi ti bolestan u mozgu ili sta, izvini sto te vrijedjam neces da shvatis da ne pricamo o tome vec o MARKETINGU!TMmanija2012 je napisao/la:Hebes ovu upravu sto nam je donijela 2 titule i 2 kupa u 3 godine..sto su svi igraci zadovoljni i isplaceni,NE BJEZE IZ KLUBA ,dug smanjuju,dobili ste fan shop ITD
Nema svrhe majke mi da se s tobom raspravljam jer izgleda da pratis Zelju od 2012... svako ko imalo prati ZELJEZNICAR taj zna da je nas klub slabo marketinski popracen...ima jos tu svega da se prica...
- TMmanija2012
- Kontakt:
Buraz haj sviju ti objasni kakav ti marketing zelis..eto to samo i kraj price 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.