Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kakvog bolan posla? ti si ko ja, izgubljen u vremenu, ne znam ni koja je godina a kamol datumRedDevilS je napisao/la:@admirone jbg nema veze, skontao sam da se njemu obraca jbg umoran komso moj sa posla dosao i nebilo da nesto pogrijesim..
samir_tm87 je napisao/la:kakvog bolan posla? ti si ko ja, izgubljen u vremenu, ne znam ni koja je godina a kamol datumRedDevilS je napisao/la:@admirone jbg nema veze, skontao sam da se njemu obraca jbg umoran komso moj sa posla dosao i nebilo da nesto pogrijesim..
Šteta da se nije moglo izganjat ni 150-200 karata "gratis" od Slovenaca, imam osjećaj da bi nam svi u svijetu izašli u susret, osim njih naravno. Al' nema veze, jučer smo vidjeli da je i 300 naših dosta da bude ko na domaćem terenu."Nažalost, ništa nismo uspjeli riješiti. Više od 600 ulaznica ne možemo dobiti. Razlog za to su pravila UEFA-e i to u Mariboru poštuju. Jednostavno, pravila su takva i nemamo osnovu za žalbu. Nezadovoljni smo, jer smo mogli imati puno više naših navijača na tribinama. Računali smo da ćemo uspjeti pronaći neko fer rješenje, ali, nažalost, nismo uspjeli", izjavio je za portal Klix.ba Dželaludin Muharemović, sportski direktor FK Željezičar.
Sve si upravu, ali znaš koliko njih boli za taj gnjev? Draže su im stotine hiljada € koje pobjeda donosi.Dylan Dog je napisao/la:Ja ne znam sta ovim ponasanjem zele postici ovi iz Maribora.Navlace gnjev i starog i mladog,i navijaca Zeljeznicara i ljudi koji to nisu,kako je krenulo do utakmice ce situacija biti takva da ce igraci Zeljeznicara biti ispraceni sa podrskom citave nacije,kao simbol borbe protiv drskih i podcjenjivacki nastrojenih Slovenaca
Lahko prihajamoKevin je napisao/la:nabijte ove janeze odvratne!
Rios je napisao/la:Slovenci se boje "okupacije" svog stadiona..Vidjeli su kakva je situacija kad igra nasa repka,to su u vecini slucajeva prakticno domace utakmice za nas..Isto bi bilo i sad..
Kakve fajde kad Zeljo nema krilnog igraca da to iskoristi.pile87 je napisao/la:Lahko prihajamoKevin je napisao/la:nabijte ove janeze odvratne!![]()
Sad ih gledam protiv Lokomotiv Plovdiv i usli bugari u Sofiju, vode 1-0. Slovenci tanki po bokovima,
VELIKI POZDRAV ZA STOLETA IZ BORA-ma stole **** janeze vazda su bili ckapi u svemu,lafo evropa i kultura,znaju da im dolazi INSTITUCIJA pa im se tresu gace,sto ih ja nemogu-njih i njihove suplje priceStole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno sto ista pises za nasu ligu kad POJMA NEMAS ni o cemu. A ja sam jos gori konj kad ti odgovaram ...![]()
U zdravlje!
neno je napisao/la:VELIKI POZDRAV ZA STOLETA IZ BORA-ma stole **** janeze vazda su bili ckapi u svemu,lafo evropa i kultura,znaju da im dolazi INSTITUCIJA pa im se tresu gace,sto ih ja nemogu-njih i njihove suplje priceStole iz Bora je napisao/la:Nije mi jasno sto ista pises za nasu ligu kad POJMA NEMAS ni o cemu. A ja sam jos gori konj kad ti odgovaram ...![]()
U zdravlje!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CentarsutNaClanak921 i 27 gostiju.