Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
500 maraka za mobitel dati???
Pa bolje vam je otici 7 dana na more i uzivati nego dati pare za mobitel.
Ja mobitel koristim za pricanje i pisanje sms-a...sta ti mobiteli od 500 maraka mogu???
Pa bolje vam je otici 7 dana na more i uzivati nego dati pare za mobitel.
Ja mobitel koristim za pricanje i pisanje sms-a...sta ti mobiteli od 500 maraka mogu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
**** i more od 500 maraka . Sta ces jesti tamo ? Pastete kupljene u Interexu
Thomas Müller - Fußballgott
-
jasko_juve
- Kontakt:
govorim da se s malo para prodje a da imas telefon koji je top sto se tice kamere.. Satio je 200 KM a ta Nokia je 1000 KM 
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja sam ovaj dobio za 100 kuna (uz produzenje ugovora za internet na jos 12 miseci)
http://www.gsmarena.com/htc_explorer-4102.php" onclick="window.open(this.href);return false;
S obzirom da sam prije njega koristio Sony Ericsson G502 pune 3 godine ovaj ce doci kao pravo osvjezenje, ali slazem se, glupo je dati velike pare za mob. Ja ovaj svoj nebi ni mjenja da nisam ima priliku ovako jeftino proci za novi.
http://www.gsmarena.com/htc_explorer-4102.php" onclick="window.open(this.href);return false;
S obzirom da sam prije njega koristio Sony Ericsson G502 pune 3 godine ovaj ce doci kao pravo osvjezenje, ali slazem se, glupo je dati velike pare za mob. Ja ovaj svoj nebi ni mjenja da nisam ima priliku ovako jeftino proci za novi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
izvini nisam sve procitao, u zadnje vrijeme sve nesto onako "preletim" ne procitam svaku rijec :/jasko_juve je napisao/la:govorim da se s malo para prodje a da imas telefon koji je top sto se tice kamere.. Satio je 200 KM a ta Nokia je 1000 KM
nekima je glupo davati velike za telefon a nekome ne, nema potrebe da u vezi toga diskutujemo, cim se bolje upoznas sa telefonom, sta on ima, donosi, znat ces zbog cega se zove smartphone i sto je skup
Iskreno preko 120 KM ne bih dao za telefon... eventualno bih isao do 200 KM ako je neki andorid u pitanju. Plafon!
I to odličan možeš naći (ko kompijuter)nime_tm87 je napisao/la:Iskreno preko 120 KM ne bih dao za telefon... eventualno bih isao do 200 KM ako je neki andorid u pitanju. Plafon!
BlackBerry Torch 9800

Ovaj mi stiže za par dana, al' se ja još nisam odlučio dal' ga uzeti ili ne
Šta mislite vi? Jel' neko koristio ovaj mob, valjal' išta?

Ovaj mi stiže za par dana, al' se ja još nisam odlučio dal' ga uzeti ili ne
Šta mislite vi? Jel' neko koristio ovaj mob, valjal' išta?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne mozes porediti hw od telefona sa pc.jem nikako, ama bas nikakoTuzla950 je napisao/la:I to odličan možeš naći (ko kompijuter)nime_tm87 je napisao/la:Iskreno preko 120 KM ne bih dao za telefon... eventualno bih isao do 200 KM ako je neki andorid u pitanju. Plafon!
mandrax, to ti post´o poslovan čoik
Mah, nisam ja poslovan čo'ek, nego poslovan čo'ek meni šalje takavQUARESMA 18<<< je napisao/la: mandrax, to ti post´o poslovan čoik
Cijena je mizerna, al' nije to bitno, mene zanima kakav je telefon u ruci, razumiješ?
Mogu ja pročitat' njegove specifikacije na netu, pročitao sam, al' nije to to, bolje je ovako kad se javi neko ko ga je već koristio, pa mi objasni kakav je itd itd...
Nisam mislio bukvalno,ali ajdeQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne mozes porediti hw od telefona sa pc.jem nikako, ama bas nikakoTuzla950 je napisao/la:I to odličan možeš naći (ko kompijuter)nime_tm87 je napisao/la:Iskreno preko 120 KM ne bih dao za telefon... eventualno bih isao do 200 KM ako je neki andorid u pitanju. Plafon!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
to se tako kaze, klinjo...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne mozes porediti hw od telefona sa pc.jem nikako, ama bas nikakoTuzla950 je napisao/la:I to odličan možeš naći (ko kompijuter)nime_tm87 je napisao/la:Iskreno preko 120 KM ne bih dao za telefon... eventualno bih isao do 200 KM ako je neki andorid u pitanju. Plafon!
Tuzla950: znas li da postoji zivot izvan interneta ?
QUARESMA 18: stvarno ? daj link !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- red devil88
- Kontakt:
E ovako hocu da uzmem lg optimus 4x hd dal je neko vec koristio ili zna nekog ko ima kakvi su utisci ?
Glory Glory Man United !!! 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobro sorry, naslusao sam se dosad dosta komentara, tipa hebote ovaj telefon, jaci, brzi od moga kompjutera i sl.Tuzla950 je napisao/la:
Nisam mislio bukvalno,ali ajde
-
jasko_juve
- Kontakt:
ljudi,imam pitanje..uzeo sam Xperiu RAY i sve ok al ne mogu npr slati poruke sa 0,40KM nit mogu zvat,jel moram sta podesit u telefonu il je to do ovih "novijih" telefona??Hvala
Odi u podesavanja i iskljuci opciju da telefon prima i salje podatke...jasko_juve je napisao/la:ljudi,imam pitanje..uzeo sam Xperiu RAY i sve ok al ne mogu npr slati poruke sa 0,40KM nit mogu zvat,jel moram sta podesit u telefonu il je to do ovih "novijih" telefona??Hvala
To je do bhtelekoma:/ odma zablokira karticu i koliko god imao kredita javi ti da nemas dovoljno srestava za poziv ili sms
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma isao sam data traffic disabled i dole ima opcija gdje se moze odabrati GSM,WCDMA i WCDMA/GSM..sta tu da odaberem?nece,sve sam probao al opet ona zena kaze kad probam nazvat vas kredit je nedovoljan za poziv..smijesno..zvao sam BH telecom i kazu da moram dopunit kredit..pff
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
to ne diras, ali ako vec hoces, wcdma ti je 3g, gsm ti je 2g mreza, ja koristim gsm tj 2g zbog baterije 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ja sam prije 20-ak dana uzeo tel u posti, i nakon par dana normalnog koristenja, krenuo sam da posaljem poruku, nece...da nazovem, nece...a imao 0.80 KM...ja se usr'o, jebote rek'o, ako vazda morao imati barem marku da mogu prozvat, yebo to...al cim sam napunio kredit, vise mi se to nije javljalo, hvala Bogu...jasko_juve je napisao/la:ljudi,imam pitanje..uzeo sam Xperiu RAY i sve ok al ne mogu npr slati poruke sa 0,40KM nit mogu zvat,jel moram sta podesit u telefonu il je to do ovih "novijih" telefona??Hvala
- Papastathopoulos
- Kontakt:
imam jedno pitanje...imam sony ericsson live with walkman, i sad...imam neku sliku velicine, recimo 320x480...nesto ovako (http://www.umnet.com/pic/diy/screensave ... t-5747.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;)....i kad je ucitam na mob, bude ovako cijela...al kad ocu da je stavim ovako na pozadinu, znaci da je citava na pozadini i kad idem ono "postavi kao pozadinu", moram fakticki "odrezati" dio slike i stavit na pozadinu, a nmg citavu, nesto ovako slicno (http://www.zaslike.com/files/tpgz99slsf3yj8n55ew.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) ili (http://www.zaslike.com/files/vjecp3huw7b9h9ib4fn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;)...znaci, nemogu nikako citavu da je stavim na pozadinu...zna li mozda neko rjesenje za ovo, neko ko koristi ovaj mob itd ? ...hvala unaprijed...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.