Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jesi informisanEmir ZENICA je napisao/la:Imas na fb slike iz busa i zajebancije u njemu a i izvan![]()
Dva gola vise raduju nego pobjeda, jos u gostima. Valjda ce biti dobro. Maloprije sam bio na stadionu i postavljaju ogradu i krov na pretposljenji segment. Ona dva stuba do zapadne tribine su izlivena i uskoro ce se moci redati betonski elementi. Sa tim ce se zaokruziti betonski grubi radovi na sjevernoj tribini.SaltBoY je napisao/la:Ovo 3. mjesto me je pozetivno iznenadiloima jos nade
sinko,pa jesmol braca ili nismoSiggySinatra je napisao/la: Jesi informisan
Kako poznajes Mirzu Musica kakav je igrac?Emir ZENICA je napisao/la:sinko,pa jesmol braca ili nismoSiggySinatra je napisao/la: Jesi informisan![]()
![]()
Dobra Sloboda,dovest jos koje pojacanje i lagano na titulu ,doduse nece biti tako lagano al morate se truditiUsput ,ovaj Mirza Music vam mora igrati od prve minute
![]()
Znam ga ja licno, dobar momak, hordas, u prvoj utakmici je bio najgori.Probisvjet je napisao/la:Kako poznajes Mirzu Musica kakav je igrac?Emir ZENICA je napisao/la:sinko,pa jesmol braca ili nismoSiggySinatra je napisao/la: Jesi informisan![]()
![]()
Dobra Sloboda,dovest jos koje pojacanje i lagano na titulu ,doduse nece biti tako lagano al morate se truditiUsput ,ovaj Mirza Music vam mora igrati od prve minute
![]()
Odlican igrac,igrao za Slaven iz Zivinica i tu je rasturao.Sad na pripremnim utakmicama odlicno igrao sa Sisicem u vezi cuda cinili,jos uz to postigao golProbisvjet je napisao/la: Kako poznajes Mirzu Musica kakav je igrac?
Čim je to hordaš,to ne može valjatMakeTZ je napisao/la: Znam ga ja licno, dobar momak, hordas, u prvoj utakmici je bio najgori.
Zato mu i *ebu mater konstantno.Tuzla950 je napisao/la:Čim je to hordaš,to ne može valjatMakeTZ je napisao/la: Znam ga ja licno, dobar momak, hordas, u prvoj utakmici je bio najgori.
Naravno da nismoEmir ZENICA je napisao/la:sinko,pa jesmol braca ili nismoSiggySinatra je napisao/la: Jesi informisan![]()
![]()
Dosao pametiSiggySinatra je napisao/la: Naravno da nismo![]()
![]()
Spominje se da sljedecu igramo protiv Hajduka na Poljudu.Tuzla950 je napisao/la:I šta je sad sa ekipom vraća se u TZ idul gdje na pripreme,šta već?
Primoran samEmir ZENICA je napisao/la:Dosao pametiSiggySinatra je napisao/la: Naravno da nismo![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.