Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 jul 2012, 02:57

Evo izgleda da svi mediji javljaju da je Ramirez nas.. Nadam se da je to istina,pa i ova cifra od 16M eura je sasvim zadovoljavajuca s obzirom na to kakav je talenat .
ZZ

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 09 jul 2012, 09:33

Nova imena se nalaze na radaru Rodgersa i uprave. :mrgreen:

Naime, prema pisanju medija LFC je opasno zagrizao za Dempseya koji iza sebe ima jako dobru sezonu u dresu Fulhama. Kako prenose Otočki mediji radi se o cifri od £10m, a i sam igrač ne bi imao ništa protiv dolaska na Merseyside. Mišljenja sam kako je Clint jako dobar igrač, al' njegov problem jesu godine (`83).
Na meti Liverpoola našao se i igrač Celtica, Wanyama koji je vrlo tražena roba u Premiershipu. Prema nekim špekulacijama spominje se ponuda od £5m, al' kako sam jutros pročitao menadžer Celtica je protiv njegovog odlaska tako da će biti vrlo teško da dovedemo navedenog igrača u svoje redove.
Eh', što se tiče odlazaka. U posljednje vrijeme se najviše spominju Aquaman & Bellers, a pitanje je samo vremena kada će navedeni igrači napustiti LFC. Najviše tipujem na odlazak Alberta jer konkurencija je vrlo jaka, a vrlo dobro znamo da se Aquaman još nije dobro prilagodio na Premiership. Bellersa sam već spominjao u prethodnim postovima, al' sam ipak mišljenja kako će napustiti Anfield. Naime, eventualnim dolaskom Dempseya il' nekog drugog krilnog igrača Bellers će onda dobijati "šansu na kapaljku", a ne vjerujem kako bi mu se to svidjelo.

Nije još završen posao u vezi eventualnog prelaska Ramireza,
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... 31352262/?
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 09 jul 2012, 10:48

Danas u 12 ima presica sa BR i jos 2 igraca iz prvog tima.Kazu da je za pripreme u Americi,al ja mislim da tu jos nesto ima pored ovog.Mozda potpisivanje Ramireza.
Suarez ponovo propusta pripreme sa ekipom zbog OI :oops: :oops: :oops:
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 09 jul 2012, 11:14

Gaston Ramirez to Liverpool FC rumours wide of the mark

LIVERPOOL FC are not preparing a move for Bologna midfielder Gaston Ramirez currently, despite numerous reports to the contrary this weekend.

The Reds have long been linked with the 21-year-old Uruguayan, who looks set to depart the Serie A outfit this summer.

And rumours had circulated in Italy over the past few days that Liverpool boss Brendan Rodgers was readying a £16m move for the former Penarol man, and that talks between the two clubs could take place this week.

However, the ECHO understands that Liverpool have been left bemused by such reports, and that the club have not made any formal move for Ramirez, nor are they preparing to.

Ramirez, who is also rumoured to be interesting Napoli and Bundesliga outfit Wolfsburg, is a player Liverpool are aware of, having scouted him extensively over the past 18 months.

The left-footed attacking midfielder was identified by Damien Comolli, the club’s former director of football, as a potential target earlier this year, and tentative enquiries were made during the winter transfer window.

However, with both Comolli and Kenny Dalglish having departed the club, the Reds’ interest looks to have cooled, with Rodgers and his staff busying themselves pursuing a number of other targets.

Fulham forward Clint Dempsey is another name that has been linked over the weekend, with Sunday reports suggesting a £10m bid could be in the offing for the 29-year-old American.

Again, however, the ECHO understands that such reports are wide of the mark. Dempsey, who scored 23 goals for the Cottagers last season, is a player Rodgers rates, but no approach has been made by the Reds yet.

One player who could be set to depart Anfield, meanwhile, is Alberto Aquilani, with Turkish side Fenerbahce the latest club linked with the Italian midfielder.

Aquilani, who turned 28 on Saturday, is yet to return to Merseyside after a loan spell at AC Milan last season, having been allowed time off to get married last week. The former Roma man has said recently he expects to start pre-season with the Reds, but it is believed Liverpool would be willing to offload the £17m man for a knock-down fee if possible.

SHIIITTT :o

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jul 2012, 11:39

Pa onaj kaze da je Keita **** i da ne treba u Liverpulu.
Ja ga i ne bi volio gledat da propada u ovom klubu.
A za one nabrojane, Keita je doktor fudbala.
Jedino ga sa Gerardom mozete porediti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 09 jul 2012, 11:45

LFC interested in Joe Allen

Jesmo ambiciozni u pm :D
Ajd valjda sve ovo bude licilo na nesto ove sezone...
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 09 jul 2012, 12:01

M4kaveli je napisao/la:Pa onaj kaze da je Keita **** i da ne treba u Liverpulu.
Ne znam jel provokator ali ja se slazem sa njim...
Pa ljudi Keita bi dobro dosao u Liverpool-u...
Da nije dobar Guardiola bi ga odmah sutnuo jos lik zna "tika-taka" igru trenirao je s ostalima tako da mu ne bii bilo tesko naviknut se na Rodgera??!!!
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 09 jul 2012, 12:27

Liverpool to sign Ramirez

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 09 jul 2012, 12:38

evo deset najboljih liverpoolovi napadaca u historiji

http://premiership.hr/premiership/1765- ... emena.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 09 jul 2012, 12:50

Valjda bude nešto od ovog Ramireza.Lično bih bio jako zadovoljan kad bi on došao, jer mali je izuzetno talentovan, a ni cijena nije nešto prevelika.Fino napreduje urugvajska kolonija na Anfieldu, nema šta. :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 09 jul 2012, 13:04

Shanks je napisao/la:Valjda bude nešto od ovog Ramireza.Lično bih bio jako zadovoljan kad bi on došao, jer mali je izuzetno talentovan, a ni cijena nije nešto prevelika.Fino napreduje urugvajska kolonija na Anfieldu, nema šta. :mrgreen:
KAO ŠTO JE NEKAD KOLONIJA ŠPANIJE SAD URUGVAJ..
DA HOCE JOS DOVESTI CAVANIJA AAAA :lol: :lol:

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 09 jul 2012, 13:24

Liverpool Echo kaže da nema ništa od Ramireza.

"LIVERPOOL FC are not preparing a move for Bologna midfielder Gaston Ramirez currently, despite numerous reports to the contrary this weekend."

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 09 jul 2012, 13:26

CaptainFantastic je napisao/la:
Da nije dobar Guardiola bi ga odmah sutnuo jos lik zna "tika-taka" igru trenirao je s ostalima tako da mu ne bii bilo tesko naviknut se na Rodgera??!!!
Po cemu sam to provokator ?
To sto govorim realno ?
.. sto kazem da je Liverpul prosjek klub u zadnjih nekoliko godina i da kupuju bezvezne igrace.
Sto kazem da igrace trebaju gledati malo po Spaniji, Portugalu i Holandiji a ne po anti-talentima u Engleskoj.
To sto se ovi ''navijaci'' Liverpula odma upale, to je njihov problem.
To sto vole klub je jedno, a realnost potpuno drugo .. a oni nisu realni, nego jednostavno prema tome sta je BIO Liverpul iznose svoja misljenja.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 09 jul 2012, 14:06

BR: We expect to complete 3 or 4 deals this summer, 1 maybe 2 by the end of the week, before we go to America

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... nsfer-hope" onclick="window.open(this.href);return false;
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 09 jul 2012, 14:40

M4kaveli je napisao/la:
CaptainFantastic je napisao/la:
Po cemu sam to provokator ?
To sto govorim realno ?
.. sto kazem da je Liverpul prosjek klub u zadnjih nekoliko godina i da kupuju bezvezne igrace.
Sto kazem da igrace trebaju gledati malo po Spaniji, Portugalu i Holandiji a ne po anti-talentima u Engleskoj.
To sto se ovi ''navijaci'' Liverpula odma upale, to je njihov problem.
To sto vole klub je jedno, a realnost potpuno drugo .. a oni nisu realni, nego jednostavno prema tome sta je BIO Liverpul iznose svoja misljenja.
Ja ne kazem da si provokator nego neki likovi ovdje kazu da si a ja sam se slozio s tobom...
Ja vec nekoliko dana takodjer pokusavam pricati o realnosti ali ne moze...!!! Nazalost...
Ostali nemojte pomislit da sam i ja takodjer Provokator neki nego Ja samo pricam o nasoj nazalost tuznoj REALNOSTI

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 09 jul 2012, 15:50

Ben Smith @BenSmithBBC

Off camera, Rodgers said #LFC fans would find one potential new player 'incredibly exciting' - 'they'll love him'
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 jul 2012, 17:33

anfield je napisao/la:Ben Smith @BenSmithBBC

Off camera, Rodgers said #LFC fans would find one potential new player 'incredibly exciting' - 'they'll love him'
Adam Johnson!
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 jul 2012, 20:29

slika

Vraćena je stara oznaka This is Anfield, postavio ju je osobno Brendan Rodgers.
ZZ

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 09 jul 2012, 20:47

Eh,izgleda da pocinje sudjenje Terry-u zbog rasistickog vrijedjanja Ferdinanda. I uvidjet cemo kakva je to organizacija koja je Suarezu dala 8 utakmica a gdje i nije bilo ociglednog dokaza rasizma.. Ovaj bi po nekoj logici trebao dobit u najmanju ruku,isti broj utakmica neigranja :)
ZZ

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 09 jul 2012, 21:42

Exclusive: Liverpool agree £7m deal for Clint Dempsey. Deal expected to be completed this week.

Kako kvalitetnog igraca smo doveli pa to je nevjerovatno :D Transfer politika jedna velika nula.Dok drugi dovode Hazarda i druge kvalitetne igrace mi kupimo sljam po EPL.E svasta...
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.