ia ja isto tako mislim.mozda je i trebalo ovih 2:2 jer igraci sada znaju da nema zajebancije.da se otislo sa 2:1 1:0 te prividne prednosti islo bi se opustenije i kaznili bi nas sigurno.ovako 2:2 sve je otvoreno nek bolji prodje dalje mislim da smo to miRade Paprica 9 je napisao/la:Borac je kvalitetniji tim i nije ono loše što se dogodilo, možda je ovo i bolji rezultat nego mršavih 1:0. Jer će u Nikšiću morat zapet, tako da očekujem tamo 0:2.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
sumnjam da ce proc....
ove niksicane mozes slobodno uporedit sa zrinjskim, velezom, zvijezdom....
a ove ekipe ovakav borac tesko da bi dobio u gostima!!
haj mozda nisam upravu...cemo vidjet.
ove niksicane mozes slobodno uporedit sa zrinjskim, velezom, zvijezdom....
a ove ekipe ovakav borac tesko da bi dobio u gostima!!
haj mozda nisam upravu...cemo vidjet.
ovakav borac po meni nece sljedece godine izborit evropu....Rade Paprica 9 je napisao/la:Borac je kvalitetniji tim i nije ono loše što se dogodilo, možda je ovo i bolji rezultat nego mršavih 1:0. Jer će u Nikšiću morat zapet, tako da očekujem tamo 0:2.
-
- Kontakt:
Dugić,Kantar i Stokić su svakako kvalitetni igrači samo dok nadju odredjenu formu.
Ja bi sad dopustio da Nikšićani prodju dalje uz zamjenu da u narednoj sezoni borimo se za prva tri mjesta i budemo u polufinalu kupa...
Ja bi sad dopustio da Nikšićani prodju dalje uz zamjenu da u narednoj sezoni borimo se za prva tri mjesta i budemo u polufinalu kupa...
Kako mislis da oni prođu u zamjenu za prva tri mjesta + kup ?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Dugić,Kantar i Stokić su svakako kvalitetni igrači samo dok nadju odredjenu formu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Htjeo sam reći da bi na neki način volio da ispadnemo ma da to donosi novčani minus ali naš klub koji ode daleko u evro takmičenju osjetiće umor u prvenstvu i na kraju će biti maksimalno 5 na tabeli.
Hoću da kažem da se treba polako okretati prvenstvu jer i ako prodjemo Čelika dolazi Metalurg gdje nemamo šta tražiti sa ovako trenutno lošom ekipom.
Hoću da kažem da se treba polako okretati prvenstvu jer i ako prodjemo Čelika dolazi Metalurg gdje nemamo šta tražiti sa ovako trenutno lošom ekipom.
Elegant je napisao/la:Kako mislis da oni prođu u zamjenu za prva tri mjesta + kup ?tetrahidrokanabinol je napisao/la:Dugić,Kantar i Stokić su svakako kvalitetni igrači samo dok nadju odredjenu formu.
eto ja nebi pustio zato sto mi ni sljedece godine necemo napraviti nista u evropi, zato bolje sad iskoristiti relativno slabijeg protivnika i probati proci dalje / konacno proci nekako u evropi nakon 2 godine eliminacije na pocetku

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Samoprozvani velikan iz Platonove bi prvo trebao proći jedno kolo u Europi pa nešto planirati u ligi.
Promijeniti pola ekipe, dovesti igrače koji nisu igrali godinu dana i duže od toga, odigrati ukupno dvije pripremne utakmice, pojačavati se sa igračima iz Rudar P ne sluti na dobro. Što i nije loše na kraju, Borac ima prilično histerične navijače koji žive u svijetu zavjera pri čemu ih svi mrze. Prilično šizofrena situacija ( što i nije neko čudo kada pogledamo odakle dolaze ).
Presuda i želja : Čelik prolazi.
Promijeniti pola ekipe, dovesti igrače koji nisu igrali godinu dana i duže od toga, odigrati ukupno dvije pripremne utakmice, pojačavati se sa igračima iz Rudar P ne sluti na dobro. Što i nije loše na kraju, Borac ima prilično histerične navijače koji žive u svijetu zavjera pri čemu ih svi mrze. Prilično šizofrena situacija ( što i nije neko čudo kada pogledamo odakle dolaze ).
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
sreca pa se tebe nista ne pita hostapleru
borac nece sljedece sezone vidit evrope..u to sam uvjeren..bozicic ce bit trener jedno tri-cetiri kola i gotov je..tetrahidrokanabinol je napisao/la:Htjeo sam reći da bi na neki način volio da ispadnemo ma da to donosi novčani minus ali naš klub koji ode daleko u evro takmičenju osjetiće umor u prvenstvu i na kraju će biti maksimalno 5 na tabeli.
-
- Kontakt:
Mojne biti tako siguran.
-
- Kontakt:
Vidi se da si ne upućen i da samo provociraš, kao prvo igrači iz Rudara su se uvijek pokazivali kao prava pojačanja (Avdukić, Stakić, Mikić...), jedino je sa Kovačevićem bio po meni promašaj!hoshtapler je napisao/la:Samoprozvani velikan iz Platonove bi prvo trebao proći jedno kolo u Europi pa nešto planirati u ligi.
Navijači furaju svoj stil na koji se većina vas koliko vidim pali samo tako, da je njima onda još to motiv više!
Navijači dolaze odaklen i klub, iz najljepšeg grada u BIH i glavnog grada Republike Srpske, Banjaluke! Idi liječi komplekse negdje drugo, ljeto je izađi malo na svjež vazduh i sunce, puknućeš od zlobe i zavisti!
Izvini što se mješam, ali jedna bitna opaska.
Dok su navijači dolazili odakle i klub bilo je manje-više ok i u BL i među Lešinarima.
Međutim, kad su počeli da dolaze odakleN i klub dobili smo nažalost ovo što danas imamo, a to je blago rečeno tragedija za standarde 21. vijeka
Dok su navijači dolazili odakle i klub bilo je manje-više ok i u BL i među Lešinarima.
Međutim, kad su počeli da dolaze odakleN i klub dobili smo nažalost ovo što danas imamo, a to je blago rečeno tragedija za standarde 21. vijeka
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ne znam ja to samo sam postavio kako ce vas tamo docekati nista vise libe mene.
Sretno vam u revansu od srca!

Sretno vam u revansu od srca!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
- Kontakt:
Kakva ljubomora, pa čak i u ovim slabijim danima i igrama nabijamo vam kompleksa
Poslije jedne utakmici se ne može zaključiti sve, jer vidim odmah poslije meča mnogi pišu Borac će biti slab,neće otići u Evropu naredne sezone itd..

Poslije jedne utakmici se ne može zaključiti sve, jer vidim odmah poslije meča mnogi pišu Borac će biti slab,neće otići u Evropu naredne sezone itd..
-
- Kontakt:
Ajmo dosta ste trolali temu, ima vas par pacijenata ovde koji pišu šta im je volja, evo vam malo istorije o klubu o uspjesima, pa možda dobijete i motiv više za pljuvačinu
$ & СФРЈ (1987/88),
? & СФРЈ (1973/74),
¥ ' у Првој ? СФРЈ (1990/91),
- ' у " ? " (2009/10),
$ & " (2009/10),
? & " (2003/04),
$ " & (1992. $),
" & ? & (2000/01, 2005/06, 2007/08),
" $ & РС (1994/95, 1995/96, 2008/09, 2010/11, 2011/12),
" " (2010/11).
- ' у " (2012)
Nadam se da znate ćirilicu, drugo ravnopravno pismo u BIH! Ko ne zna, Bukvar u ruke, i učiti!

$ & СФРЈ (1987/88),
? & СФРЈ (1973/74),
- ' у " ? " (2009/10),
$ & " (2009/10),
? & " (2003/04),
$ " & (1992. $),
" " (2010/11).
- ' у " (2012)
Nadam se da znate ćirilicu, drugo ravnopravno pismo u BIH! Ko ne zna, Bukvar u ruke, i učiti!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nije provokacija..ja kao navijac FKŽ 3 mjesto ne smatram uspjehomBanjaluckiVelikan je napisao/la:Ajmo dosta ste trolali temu, ima vas par pacijenata ovde koji pišu šta im je volja, evo vam malo istorije o klubu o uspjesima, pa možda dobijete i motiv više za pljuvačinu![]()
$ & СФРЈ (1987/88),
? & СФРЈ (1973/74),
- ' у " ? " (2009/10),
$ & " (2009/10),
? & " (2003/04),
$ " & (1992. $),
" " (2010/11).
- ' у " (2012)

cuj 1000 puta prvaci rs i 2000 puta osvajaci kupa....
nije ovo politicka prica protiv RS,,,,nego kakav je to uspjeh???
nije ovo politicka prica protiv RS,,,,nego kakav je to uspjeh???
- Principatus
- Kontakt:
Kladionice vas vide tu negdje, dakle samo blaga prednost Borcu.
FK Celik Niksic 2.60
X 3.20
FK Borac Banja Luka 2.45
Steta za vas sto je Bilbija ponovo otisao, izgleda da ponovo dolazi sebi u zadnje vrijeme otkad se vratio kuci.
Sta sve cine cevapi i nektar pivo.
FK Celik Niksic 2.60
X 3.20
FK Borac Banja Luka 2.45
Steta za vas sto je Bilbija ponovo otisao, izgleda da ponovo dolazi sebi u zadnje vrijeme otkad se vratio kuci.
Sta sve cine cevapi i nektar pivo.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Odakle-n velisBanjaluckiVelikan je napisao/la:Vidi se da si ne upućen i da samo provociraš, kao prvo igrači iz Rudara su se uvijek pokazivali kao prava pojačanja (Avdukić, Stakić, Mikić...), jedino je sa Kovačevićem bio po meni promašaj!hoshtapler je napisao/la:Samoprozvani velikan iz Platonove bi prvo trebao proći jedno kolo u Europi pa nešto planirati u ligi.
Navijači furaju svoj stil na koji se većina vas koliko vidim pali samo tako, da je njima onda još to motiv više!
Navijači dolaze odaklen i klub, iz najljepšeg grada u BIH i glavnog grada Republike Srpske, Banjaluke! Idi liječi komplekse negdje drugo, ljeto je izađi malo na svjež vazduh i sunce, puknućeš od zlobe i zavisti!

Sto se tice stila,da ovaj zakon imalo bolje funkcionira,zbog takvog se stila i zaglavi u corku.Cuj furaju stil.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.