Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

M4kaveli
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la M4kaveli » 08 jul 2012, 17:40

Ponos Torina je napisao/la:
CaptainFantastic je napisao/la:BTW. Seydou Keita napustio Barcu
Zasto ne i njega pa nije dzaba lik bio u Barci i to kod Guardiole (i pored onakve super momcadi lik je znao uci pa i zabiti gol)!!
Keita ide u Kinu kakav on i Liverpool nedaj boze takvih govana....
Kakav seljakluk ..
Keita bi u Liverpulu bio glavni igrac uz Gerarda.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jul 2012, 18:13

makaveli, popusti malo. aktivniji si na ovoj temi nego na temi scuma, a svi znamo da si ovdje samo da provociraš.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 08 jul 2012, 18:24

Iskreno kad pocinjete spominjati neke igrace poput Ramireza,Johnsona i ostalih prvo moram na Google ukucati da vidim ko su, a tek kako je ljudima koji ne simpatisu LFC...
Na ovaj citat da l' da se nasmijem il'..? :mrgreen:

Realno gledajući u ovom trenutku Gaston je jedan od najtraženijih igrača u Europi. U Calciu spada u sami vrh talenata, a ako ne vjeruješ meni slobodno otiđi u pdf Serie A pa pitaj ljubitelje Calcia šta misle o navedenom igraču. Mišljenja sam kako će Ramirez biti idealno pojačanje za LFC, te se nadam kako će se pokazat' kao pun pogodak.
Adam Johnson? Svi koji prate Premiership vrlo dobro znaju o kakvom se igraču radi, al' nažalost u ovoj sezoni je imao isuviše jaku konkurenciju u Cityju da dokaže svoje kvalitete. Iskreno ne bih ništa imao protiv njegovog dolaska u Redse, al' ionako se u posljednje vrijeme sve manje dovodi u kontekst sa Liverpoolom.

M4kaveli,

Hmm, ne bih se složio sa tvojom konstatacijom. U ovom trenutku imamo mnogo bolje igrače u rosteru od Keite (Lucas, Hendo, Bellers, Suarez, Carroll), te sam mišljenja kako nam je u ovom trenutku Seydou nepotreban.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 08 jul 2012, 19:10

StevieG je napisao/la:
Iskreno kad pocinjete spominjati neke igrace poput Ramireza,Johnsona i ostalih prvo moram na Google ukucati da vidim ko su, a tek kako je ljudima koji ne simpatisu LFC...
Na ovaj citat da l' da se nasmijem il'..? :mrgreen:

Realno gledajući u ovom trenutku Gaston je jedan od najtraženijih igrača u Europi. U Calciu spada u sami vrh talenata, a ako ne vjeruješ meni slobodno otiđi u pdf Serie A pa pitaj ljubitelje Calcia šta misle o navedenom igraču. Mišljenja sam kako će Ramirez biti idealno pojačanje za LFC, te se nadam kako će se pokazat' kao pun pogodak.
Adam Johnson? Svi koji prate Premiership vrlo dobro znaju o kakvom se igraču radi, al' nažalost u ovoj sezoni je imao isuviše jaku konkurenciju u Cityju da dokaže svoje kvalitete. Iskreno ne bih ništa imao protiv njegovog dolaska u Redse, al' ionako se u posljednje vrijeme sve manje dovodi u kontekst sa Liverpoolom.

M4kaveli,

Hmm, ne bih se složio sa tvojom konstatacijom. U ovom trenutku imamo mnogo bolje igrače u rosteru od Keite (Lucas, Hendo, Bellers, Suarez, Carroll), te sam mišljenja kako nam je u ovom trenutku Seydou nepotreban.
Sve ja vas razumijem al nije mi jasno sto bas Liverpool trazi te "bisere" jel mozda Wenger,Fergi trazi takve igrace daj ba covjece...
Mozda cu ispast smijesan ali hocu reci da ovo vise nije stari Liverpool koji se otimao sa ostalima za neke zvijezde...
Sto Liverpool nema u spisku trazenih za Van Persia..To ko vi nebi voljeli vidjeti njega na Anfield-u...
Nego slijepci daju 40m za jednog "engleskog dijamanta" Carrolla
EE JARANE JEL TO SMIJESNO? :mrgreen: :mrgreen:
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 08 jul 2012, 19:24

^Nemoj se uvrijedit, al' glupo razmišljaš. :mrgreen:

Naravno da ovo nije isti LFC kao prethodnih sezona, al' problem je u tome što smo jako stagnirali. Nadam se kako će od naredne sezone stvari ići ka pozitivnom, te da ćemo LFC gledati u pravom svijetlu.
Cifra za Andynatora je bila isuviše velika, al' zaboravljaš kako je Carroll doveden u zadnjim satima prijelaznog roka, a također smo u tom vremenu prodali Torresa. Uprava je morala reagirati vrlo brzo, te smo morali poslati nemoralnu ponudu za navedenog napadača. Uostalom Andy je u Newcastleu harao, te su svi navijači u to vrijeme polagali velike nade. Istina, momak nije pružao dobre partije, al' se mogao vidjeti njegov napredak u posljednjih par kola Premiershipa.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 jul 2012, 19:40

@Stevie_G ja stvarno ne znam koji je put da neko objasnjava nacin na koji je Carroll doveden i zasto je placen 35mil.Covjek je igrao odlicno u Newcastlu,nama otiso Torres a nismo mogli igrat EL bez napadaca(msm da Suarez nije imao pravo igranja)i ovo cu ja /ce neko morat nosit u potpisu dok Admir_SA i co. ne nauce zasto je placen 35mil a ne 20mil sto mu je tad po meni bila realna cijena

@reds moje misljenje je takvo jer nikad nisam bio pristalica da se kupi svih 11 igraca i osvoji liga 3-4 pa i 5 nekako al svi 11 ne.Al evo nadam se da ce se dogodine situacija popravit sa financijskim feir-playom
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 08 jul 2012, 20:05

:lol:
Zadnja izmjena: Rosicky, dana/u 09 jul 2012, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 jul 2012, 20:11

Senaid L.F.C je napisao/la:@reds moje misljenje je takvo jer nikad nisam bio pristalica da se kupi svih 11 igraca i osvoji liga 3-4 pa i 5 nekako al svi 11 ne.Al evo nadam se da ce se dogodine situacija popravit sa financijskim feir-playom
Pa onda su haman svi klubovi na svijetu plastični (kako vi to nazivate). Ni sa Liverpoolom nije puno bolja situacija što se tiče domaćih i stranih igrača. Jedina razlika je što Liverpool dovodi loša pojačanja pa ne može da osvoji titulu, a City pametno ulaže.
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 jul 2012, 20:38

reds je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:@reds moje misljenje je takvo jer nikad nisam bio pristalica da se kupi svih 11 igraca i osvoji liga 3-4 pa i 5 nekako al svi 11 ne.Al evo nadam se da ce se dogodine situacija popravit sa financijskim feir-playom
Pa onda su haman svi klubovi na svijetu plastični (kako vi to nazivate). Ni sa Liverpoolom nije puno bolja situacija što se tiče domaćih i stranih igrača. Jedina razlika je što Liverpool dovodi loša pojačanja pa ne može da osvoji titulu, a City pametno ulaže.
pa tako dodje al 90% klubova ima bar 3-4 igraca iz svoje skole (mi jonjo,spearing,kelly,flanangan) i tako dosta pa cak i real nadje nekog,al npr. City,PSG,Malaga vecina oni ne i sve svoje rezultate zasnivaju na novcu dok je Monteplier ziv primjer da se moze i bez novca uraditi nesto veliko(pa barem to znacilo osvojiti Francusku ligu koja je u opadanju kvalitete).City ulaze pametno i mnogo,ali je pitanje sta bi se dogodilo da nisu osvojili EPL i koliki bi bio financijski gubitak kad se ulozi naglo toliko novca i onda dobijes 2 opcije :expresno vracanja ulozenog il padanje u financijsku rupu.Al na kraju krajeva ne moze se danas u nogometu nista osvojit bez novca al ekipa puna induvidualaca nije najbolje rjesenje za dobre rezultate.To su nam pokazali UTD i City ove sezone
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 08 jul 2012, 20:48

slika

Nova maskota... "The might Red"
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 jul 2012, 21:01

Senaid L.F.C je napisao/la:pa tako dodje al 90% klubova ima bar 3-4 igraca iz svoje skole (mi jonjo,spearing,kelly,flanangan) i tako dosta pa cak i real nadje nekog,al npr. City,PSG,Malaga vecina oni ne i sve svoje rezultate zasnivaju na novcu dok je Monteplier ziv primjer da se moze i bez novca uraditi nesto veliko(pa barem to znacilo osvojiti Francusku ligu koja je u opadanju kvalitete).City ulaze pametno i mnogo,ali je pitanje sta bi se dogodilo da nisu osvojili EPL i koliki bi bio financijski gubitak kad se ulozi naglo toliko novca i onda dobijes 2 opcije :expresno vracanja ulozenog il padanje u financijsku rupu.Al na kraju krajeva ne moze se danas u nogometu nista osvojit bez novca al ekipa puna induvidualaca nije najbolje rjesenje za dobre rezultate.To su nam pokazali UTD i City ove sezone
Jeste, samo što su šanse da taj Montpellier ostane u vrhu francuskog nogometa minimalne (skoro da ih i nema). Oni će se vjerovatno vrlo brzo naći u sredini tabele ili možda čak u samom dnu. Bez ulaganja teško da se mogu konstantno ostvarivati zavidni rezultati, to je svima jasno.

Za ovo dolje ... jesi mislio da je United ekipa puna individualaca koji mogu riješiti utakmicu ili?

Btw. po meni opet tu nema ništa loše. Za par godina/sezona stvoriš super jaku ekipu, napraviš kostur i onda nadograđuješ. Ja bih istog momenta potpisao da Liverpool preuzme kakav milijarder koji bi za prijelazni rok obezbjedio 100+ miliona za pojačanja. Ali, svako ima svoje mišljenje i treba ga poštovati.
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 jul 2012, 21:49

reds je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:pa tako dodje al 90% klubova ima bar 3-4 igraca iz svoje skole (mi jonjo,spearing,kelly,flanangan) i tako dosta pa cak i real nadje nekog,al npr. City,PSG,Malaga vecina oni ne i sve svoje rezultate zasnivaju na novcu dok je Monteplier ziv primjer da se moze i bez novca uraditi nesto veliko(pa barem to znacilo osvojiti Francusku ligu koja je u opadanju kvalitete).City ulaze pametno i mnogo,ali je pitanje sta bi se dogodilo da nisu osvojili EPL i koliki bi bio financijski gubitak kad se ulozi naglo toliko novca i onda dobijes 2 opcije :expresno vracanja ulozenog il padanje u financijsku rupu.Al na kraju krajeva ne moze se danas u nogometu nista osvojit bez novca al ekipa puna induvidualaca nije najbolje rjesenje za dobre rezultate.To su nam pokazali UTD i City ove sezone
Jeste, samo što su šanse da taj Montpellier ostane u vrhu francuskog nogometa minimalne (skoro da ih i nema). Oni će se vjerovatno vrlo brzo naći u sredini tabele ili možda čak u samom dnu. Bez ulaganja teško da se mogu konstantno ostvarivati zavidni rezultati, to je svima jasno.

Za ovo dolje ... jesi mislio da je United ekipa puna individualaca koji mogu riješiti utakmicu ili?

Btw. po meni opet tu nema ništa loše. Za par godina/sezona stvoriš super jaku ekipu, napraviš kostur i onda nadograđuješ. Ja bih istog momenta potpisao da Liverpool preuzme kakav milijarder koji bi za prijelazni rok obezbjedio 100+ miliona za pojačanja. Ali, svako ima svoje mišljenje i treba ga poštovati.
vjerovatno da to im je bio neki izlet u vrh tabele bilo je tih slucajeva npr. Wolfsburg al mozda i uloze pa ostanu
nisam mislio za United da su ekipa puna induvidualaca al nadje se tu uvijek neki kad treba Ronney,Hernandez,Scholes sa sutinom i tako.
Iskreno meni se ne svidja ovaj nacin na koji radi City a tebi da tako da nam se tu misljenja razilaze i ne zelim nesto dalje ulazit u ovu raspravu jer silazimo sa teme vec polako :D :D
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jul 2012, 21:50

raja ne raspravljajte se sa ovim makavelijom :P vidite da je lik trol to odma treba na ignore :D
You are someone else I am still right here

CaptainFantastic
Kontakt:

Post Postao/la CaptainFantastic » 08 jul 2012, 21:51

StevieG je napisao/la:^Nemoj se uvrijedit, al' glupo razmišljaš. :mrgreen:

Naravno da ovo nije isti LFC kao prethodnih sezona, al' problem je u tome što smo jako stagnirali. Nadam se kako će od naredne sezone stvari ići ka pozitivnom, te da ćemo LFC gledati u pravom svijetlu.
Cifra za Andynatora je bila isuviše velika, al' zaboravljaš kako je Carroll doveden u zadnjim satima prijelaznog roka, a također smo u tom vremenu prodali Torresa. Uprava je morala reagirati vrlo brzo, te smo morali poslati nemoralnu ponudu za navedenog napadača. Uostalom Andy je u Newcastleu harao, te su svi navijači u to vrijeme polagali velike nade. Istina, momak nije pružao dobre partije, al' se mogao vidjeti njegov napredak u posljednjih par kola Premiershipa.
Ma necu se uvrijedit samo ti reci svoje misljenje tu smo da diskutujemo :D
Meni je dosta vise tih nadanja za bolje sezone tako je bilo zadnje 3 godine i sta onda???
Nego nadat se da prokljucaju ovi igraci poput Ramireza,Hende i ostale ekipe pogotovo mlade nade...
A o Andy necu da raspravljam lik je solidan pogotov sto se otrijeznio pre kraj sezone i skonto se di je gol :D
Biti ce Liverpool od sljedece opet stari!!!
Sve najbolje imenjace :lol: :lol:
--yOull nEvEr wAlk alOne--

--Steven Gerrard---

Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard

Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jul 2012, 22:12

fera je napisao/la:raja ne raspravljajte se sa ovim makavelijom :P vidite da je lik trol to odma treba na ignore :D
ja mislim da si ga ti već stavio na block :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jul 2012, 23:09

Julio Cesar Gard ‏@juliocesargard
Bolonia ha confirmado # LFC están en conversaciones con Gastón Ramírez, este acuerdo se cerrará en una semana a menos que ...
neki urugvajski novinar, kažu da je povjerljiv pa sad...

FourFourTom ‏@FourFourTom
According to @juliocesargard, Gaston Ramirez has signed for Liverpool for €16mil.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 08 jul 2012, 23:28

Gaston Ramirez has signed for Liverpool for an undisclosed fee, transfer will be confirmed tomorrow.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 08 jul 2012, 23:31

Bolonia de Italia ha confirmado que Gastón Ramírez firmará con el Liverpool por un costo de 16 milliones EUR.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 09 jul 2012, 01:40

Haj valjda je ovo za Ramireza tačno i da ćemo dobiti potvrdu oficijelnu uskoro. Što se mene tiče. do kraja roka bi bili potrebni još napadač, lijevi bek, kao i jedan veznjak kao rezerva.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 09 jul 2012, 02:55

Strašnog igrača smo dobili, biće on veliko pojačanje sasvim sam siguran.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.