FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 08 jul 2012, 21:45

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Obićevam se od glavu ova velika očekivanja od dvomeča sa Mariborom,ova ekipa Željezničara je najbolja u zadnjih 5 godina i čak i takva neće proći Maribora i ako vam želim sve najbolje i navijam za vas ali vratimo se i pogledajmo sa realne tačke gledišta.SRETNO

Kakve sve gluposti neces procitati ovdje, ajd molim te obrazlozi ovo sto si napisao. Po tebi Zeljo treba odmah da skine gace Mariboru, kao sto je trebao recimo i Serifu? Po ovome sto sada gledamo, misljenja sam da se itekako moze igrati sa Slovencima, izgledaju dobro na terenu, vidljiv je kvalitet narocito nekoliko igraca, ali se moze igrati, uostalom ja necu priznat da su bolji dok ne odigramo dvomec, pa cemo vidjeti. A ti prijatelju skidaj gace kome hoces, ovaj Zeljo nece ;)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 jul 2012, 21:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Evo i Acike stigao iz Heiligenkreuza. Dobro je sve, povrijedjenih nema, malo Vasilic dobio udarac u nogu, no nista opasno. Jamak najbolji u dvije tekme koje sam gledao, Kerla dobro ide. O Mariboru ne bih mnogo, samo cu reci da Glavni kaze njima 70 posto nama 30 posto za prolaz. Malo sam prosao Sloveniju, upoznavao se sa tom lijepom zemljom, jbt dsvako selo ima bolji teren nego ijedan nas premijerligas i doista me to dobro iznenadilo. I za kraj jos jedna molba, pa recite Acika pakas, nemojte mi temu zatrpavati glupostima sa kartama, ima drugih foruma gdje o tome mozete. Steta bi bila da deset dana pred susret sa Mariborom saljem u Banovice.
Evo teorija zavjere:
Uveliko iznenadanji kvalitetom prvaka BiH,trener Maribora je odlucio kockati se i rekao igracima da nocas igraju pod rucnom kako bi isfolirali Osima toliko da krene ofanzivno odma po pobjedu u Maribor :mrgreen:
U svemu tome ucestuju i navijaci Maribora koji namjerno nisu htjeli veceras napuniti stadion kako bi priredili veliki sok za Zeljeznicar kada se u toj utakmici pojave u najjacem izdanju :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 jul 2012, 21:45

Ja sam optimista da mi mozemo da se nosimo sa njima, tamo da ne primino gol 0:0. A revans u Sarajevo da sve i jedan poginu za pobjedu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 08 jul 2012, 21:45

Ibrahimi najbolji igrac tekme. Morate zatvoriti vanjski sut ako ista mislite.

Atmosfere komicna, navijanje tragicno.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 jul 2012, 21:49

Elegant je napisao/la:Ja sam optimista da mi mozemo da se nosimo sa njima, tamo da ne primino gol 0:0. A revans u Sarajevo da sve i jedan poginu za pobjedu.
Nemoj drug 0:0 ziv bio prizivati! Najgori rezultat po nas. Oni bi u tom slucaju isli u lavoru na remi sa golovima i eto tuge. Najbolje bi bilo neki remi sa golovima, tipa 1:1, 2:2 ili u najgorem slucaju poraz od 1:0 ili 2:1!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 08 jul 2012, 21:50

To je bitno :D jesul stigli dresovi,mozel neki info ako si vidio kako izgledaju i dal ce se igrati u njima ili tek u prvenstvu pocinjemo igrati u novoj opremi ? I hvala za odg ;)

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 08 jul 2012, 21:51

alan ford 26 je napisao/la:
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Obićevam se od glavu ova velika očekivanja od dvomeča sa Mariborom,ova ekipa Željezničara je najbolja u zadnjih 5 godina i čak i takva neće proći Maribora i ako vam želim sve najbolje i navijam za vas ali vratimo se i pogledajmo sa realne tačke gledišta.SRETNO

Kakve sve gluposti neces procitati ovdje, ajd molim te obrazlozi ovo sto si napisao. Po tebi Zeljo treba odmah da skine gace Mariboru, kao sto je trebao recimo i Serifu? Po ovome sto sada gledamo, misljenja sam da se itekako moze igrati sa Slovencima, izgledaju dobro na terenu, vidljiv je kvalitet narocito nekoliko igraca, ali se moze igrati, uostalom ja necu priznat da su bolji dok ne odigramo dvomec, pa cemo vidjeti. A ti prijatelju skidaj gace kome hoces, ovaj Zeljo nece ;)
Hoću samo da vas upozorim da visoko ne letite da ne bi kasnije došlo do velikog razočarenja u Klub,Amara....
Dovoljno je reći da je Maribor iskusnija i trenutno igrački bolje složenija ekipa gdje vam ja kao neutralac u ovom meču a inače navijač Borca iz Banja Luke dajem 30 a nadajući se dovoljnih % za prolaz u sljedeću rundu.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 08 jul 2012, 21:53

tetrahidrokanabinol je napisao/la:

Hoću samo da vas upozorim da visoko ne letite da ne bi kasnije došlo do velikog razočarenja u Klub,Amara....
Dovoljno je reći da je Maribor iskusnija i trenutno igrački bolje složenija ekipa gdje vam ja kao neutralac u ovom meču a inače navijač Borca iz Banja Luke dajem 30 a nadajući se dovoljnih % za prolaz u sljedeću rundu.
Za boJac navijas,pa sada nam je sve jasno ;)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 08 jul 2012, 21:53

tetrahidrokanabinol je napisao/la:

Murinjo jesi li to ti ,šta ima kakav si

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 jul 2012, 21:57

Po cemu li su oni igracki bolji od nas ( na osnovu vecerasnje utakmice),
fizicki da su spremniji i nisu tempo ala nas premierligaski, bekovi da nesto spartaju i ne spartaju, u odbrani smo skoro sam siguran pa jaci od njih. Jedino ovi sutevi iz daljine, tu imaju kuraza i lupaju po lopti za razliku od nas, nasi i kad puknu obicno je to da te bog sacuva.
Znaci ako Svraka i Jamak ustopaju ove dalekometne imamo itekako sanse da prodjemo bez primljenog gola u Mariboru s moje tacke gledista.
Sto se tice posjete i atmosfere ne vrjedi spominjat i valjda je sad svima jasno sto se boje invazije BiH navijaca.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 jul 2012, 22:00

Ajde nemojte pricati gluposti, covjek je samo iznio svoje videnje! U par stvari je upravu, a to je da mi svi, ama bas svi letimo negdje pred rudu. Lako cemo, oni levati, oni onakvi, oni ovakvi, ma samo opusteno. U ovoj Amarovoj taktici nama odgovara da oni nas oni napadnu i tu smo mi najaci sa svojim kontra-napadima. A price tipa treba ih napasti odmah, navaliti, moze nam se samo odbiti od glavu. Nadamo se samo da nece dolaziti do nekih spontanih gresaka (tipa derbi), i da cemo igrati utakmicu kao protiv Sirokog u finalu kupa. Po meni nas najveci adut je jaka odbrana i skok igra. Ovo upravo moze biti presudan dio jer se oni bas ne snalaze dobro kada su u pitanju prekidi!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 08 jul 2012, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 jul 2012, 22:06

Evo kraj, gledao sam gotovo cijelo drugo poluvrijeme i ono što je sigurno, s njima se može igrati. Sve koji pišu na ovoj temi molim da ne pišu "Razbit ćemo ih" ili "Razbit će nas", bolje recite zbog čega tako mislite, koga treba čuvati, koji igrač treba igrat, koja postava...nemojte nekih zaključaka koji nemaju veze. Ja neću reći ništa od ovo dvoje, al ono što moram reći da nećemo lako s njima, al neće ni oni s nama. Pričamo dosta kako su nazad loši i to je činjenica, napad im je puno jače oružje, ipak ako mi odemo tamo sa željom da se branimo onda nema posla za njihovu odbranu, a samim tim će do izražaja doći jači dio njihovog tima-napad. Ovaj Ibraimi je strašan igrač, igra na Kvesinoj strani pa mi to malo ulijeva nadu, ali se dosta ubacuje u sredinu, ne znam, njihov je najbolji igrač i mora se nekako uštopat. S druge strane, imamo i mi svog Ibraimija, Zeba može s njihovom defanizvom igrat kako mu volja, samo je bitno da ima podršku od ostatka napada, ko god to bio. Neće moći sam to je sigurno, znaju oni za Zebu.

Da rezimiram, nakon ove utakmice sam umjereni optimista i na tome će ostat. Ne želim da zaboravim na niz bez primljenog gola u ligi, niz bez poraza u Kupu, dominaciju koju smo pokazali ne tako davno, valjda i to nešto govori. Imamo šanse, moramo dati sve od sebe i tamo igrat hrabro i otvoreno, samo tako možemo do povoljnog rezultata. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 jul 2012, 22:06

Kako je samo Amar takticki i mudro sacekao utakmicu kad Maribor nece kalkulisati,nego ce pokazati koliko zapravo moze i otkriti svoje prednosti..Znao je da ce oni veceras odigrati na visokom nivuo i pokusati doci (a evo i uspijeli su) do pehara..A da ih je gledao na nekim pripremnim,ovi bi sigurno sakrili neke svoje adute.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 jul 2012, 22:18

aleksandar_veliki je napisao/la:
zuka_TM je napisao/la:To je bitno :D jesul stigli dresovi,mozel neki info ako si vidio kako izgledaju i dal ce se igrati u njima ili tek u prvenstvu pocinjemo igrati u novoj opremi ? I hvala za odg ;)
Sa opremom nisam zadovoljan, no kazu da o ukusima ne treba raspravljati, pa cemo ovdje stati:)
:) a moj aco, naravno da oprema nevalja, pa da valja birale bi je velike ekipe a ne Rad :lol:
Mi dok ne nabavimo adidas, nike ili čak umbro koji je predobar nećemo imat' nešto jako i dobro :)
Inače Kappa je bila predobar izbor ove godine al eto
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 jul 2012, 22:26

Nista dok je ne vidimo a do tad imate milion drugih tema...
Nego kakvo je stanje sa terenom na Grbavici..odrzajel se to...ovo sunce ubi travu..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 08 jul 2012, 22:28

pintol_TM87 je napisao/la:Nista dok je ne vidimo a do tad imate milion drugih tema...
Nego kakvo je stanje sa terenom na Grbavici..odrzajel se to...ovo sunce ubi travu..
Ma ubi trava na suncu :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 08 jul 2012, 22:29

BlueTiger je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja sam optimista da mi mozemo da se nosimo sa njima, tamo da ne primino gol 0:0. A revans u Sarajevo da sve i jedan poginu za pobjedu.
Nemoj drug 0:0 ziv bio prizivati! Najgori rezultat po nas. Oni bi u tom slucaju isli u lavoru na remi sa golovima i eto tuge. Najbolje bi bilo neki remi sa golovima, tipa 1:1, 2:2 ili u najgorem slucaju poraz od 1:0 ili 2:1!
zašto je bolje 1-0 od 0-0 :( :(

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 08 jul 2012, 22:39

Da imaju čvrstu i fizički zaista spremnu ekipu to stoji, da imaju nekoliko dobrih pojedinaca i to stoji, ali isto tako na momente znaju djelovati izgubljeno i vjerujem da uz maksimalno zalaganje naših momaka, malo sreće i dobru Amaravu taktiku u što ne sumnjam, nisu baš nesavladiva prepreka. Našim momcima sigurno ne nedostaje motivacije a vjerujem ni želje da prođemo dalje tako da i ja spadam u neke umjerene optimiste.

Što se tiče opreme, kad bi se naši momci kao pojedinci na forumu opterećivali toliko dresovima bili bi manekeni a ne fudbaleri. Što se mene tiče nek ostave srce na terenu pa makar istrčali u šorcu i običnoj pamučnoj majici.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 jul 2012, 23:37

nidi je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:
zašto je bolje 1-0 od 0-0 :( :(
Zato jer kada igras 0:0 u neku ruku se opustis i prenes istu igru na svoj teren. U dosta primjera se znalo veoma lose zavrsiti po ekipu koja je u provom susretu izvukla upravo taj rezulat. Zamisli samo da vodis na Kosevu 1:0 do 90 min i primis gol i 1:1! Pa to bi bila tragedija! Zato je bar po meni bolje i 1:0 izgubiti, a onda kuci znas da moras napasti, pa sta bude neka bude. 0:0 je veoma opasan rezulat i ja se bar ne bi kockao sa tim, ali Amar najbolje zna. Ako moze sa 0:0 iz prvog mece izvuci nas prolaz u drugom mecu, onda kapa dole. Ja iskreno ocekujem remi sa golovima!

EDIT: "Nezalaganje" - Ne znam, svako ima svoje videnje, ali ja na 0:0 ne bi isao ni pod koju cijenu! MOzda ti volis ici na 0:0 pa igrati onda igru zivaca u drugom mecu, gdje te moze jedan gol presjeci, ali ja to ne bi mogao. Imao sam par zaista losih iskustava sam tim **** 0:0 u provom mecu, da me sada odmah startu odmah odbije od sebe!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 08 jul 2012, 23:45, ukupno mijenjano 2 puta.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 jul 2012, 23:41

@Blue Tiger Stvarno mi nekada nisi jasan lik...Nema goreg rezultata,da ne kazem opasnijeg od tog kad izgubis 1:0 i ne moze se porediti nikako sa 0:0 ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: dark44, Doktorinho i 19 gostiju.