FK Slavija

lovcen16
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la lovcen16 » 04 jul 2012, 19:30

E **** a bas sam mislio da imamo extra par stopera Pape i Rade Aleksic ali ako decko moze da cvakne koji evric nek mu je srecno!!!Zna li se rezultat prve pripremne tekme protiv Olimpica danas trebalo je da se igra cini mi se u Fojnici.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 04 jul 2012, 19:36

lovcen16 je napisao/la:E **** a bas sam mislio da imamo extra par stopera Pape i Rade Aleksic ali ako decko moze da cvakne koji evric nek mu je srecno!!!Zna li se rezultat prve pripremne tekme protiv Olimpica danas trebalo je da se igra cini mi se u Fojnici.
Utakmica je počela u pola 7 na stadionu u Kiseljaku nije odigrana u Fojnici....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 04 jul 2012, 19:41

Jeli imate ikakve druge dresove osim onih Adidas od Red Star-a ?? jbt ta garnitura se nosi od 2006. :? išta novo u planu? zahvalite bogu sto je Adidas kvalitet samo :shock:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 jul 2012, 19:43

ultra_slavija je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:E **** a bas sam mislio da imamo extra par stopera Pape i Rade Aleksic ali ako decko moze da cvakne koji evric nek mu je srecno!!!Zna li se rezultat prve pripremne tekme protiv Olimpica danas trebalo je da se igra cini mi se u Fojnici.
Utakmica je počela u pola 7 na stadionu u Kiseljaku nije odigrana u Fojnici....
Ultra kralju imas li ikakvih informacija dolazi li ko i ima li pomaka za Zoku Kokota!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 04 jul 2012, 19:56

SkyWallker je napisao/la:Jeli imate ikakve druge dresove osim onih Adidas od Red Star-a ?? jbt ta garnitura se nosi od 2006. :? išta novo u planu? zahvalite bogu sto je Adidas kvalitet samo :shock:
Upravu si kralju za kvalitet ipak je adidas klasa a bila je neka prica da su imali ugovor na 6 godina za nosenje te opreme ali neke pripremne tekme u proslosti su igrali u diadorinoj opremi i naai opremi.Sad ko zna valjda ce biti nekih promjena i ja se licno nadam jer muntam jednog od direktora da mi da jedan zuti dres sa kojim su igrali u Danskoj protiv Alborga!!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 04 jul 2012, 20:00

lovcen16 je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Jeli imate ikakve druge dresove osim onih Adidas od Red Star-a ?? jbt ta garnitura se nosi od 2006. :? išta novo u planu? zahvalite bogu sto je Adidas kvalitet samo :shock:
Upravu si kralju za kvalitet ipak je adidas klasa a bila je neka prica da su imali ugovor na 6 godina za nosenje te opreme ali neke pripremne tekme u proslosti su igrali u diadorinoj opremi i naai opremi.Sad ko zna valjda ce biti nekih promjena i ja se licno nadam jer muntam jednog od direktora da mi da jedan zuti dres sa kojim su igrali u Danskoj protiv Alborga!!!
Ma da su i na 10.godina potpisali ok. ali jbt jednu te istu garnituru nose vec od 2006. !! to hocu reci, a ja imam bijeli samo bez grba naravno :mrgreen: poklon od tadasnjeg sponzora Slavije Rofix.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2012, 20:31

lovcen16 je napisao/la:
Kakav ugovor,ljudi kupili Adidas dresove i dan danas igraju u njima....isto sto sad mogu kupiti Nike,Puma sta hoce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 jul 2012, 20:55

miky_hz je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:
Kakav ugovor,ljudi kupili Adidas dresove i dan danas igraju u njima....isto sto sad mogu kupiti Nike,Puma sta hoce
Ali im je RedStarSport sponzor bio,ustvari mislim da je i sada,i verovatno se na to odnosi ugovor. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 05 jul 2012, 13:53

Slavija-Olimpic?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Devil
Moderator
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2012, 15:35

Mancini je napisao/la:Slavija-Olimpic?
Prekinuto zbog kise u 35.minutu,Slavija vodila sa 1:0 golom Mijatovica.

Slavija krenula u sastavu:Dujkovic,Papaz,Aleksic,Svitlica,Benovic,Dudo,Perisic,Mijatovic,Mirosavljevic,Dudic,Vidic.
Olimpic: Lakota,Bucan,Ivetic,Skaljic,Suljevic,Vidovic,Djelmic,Djuric,Karic,Pljevljak,Muharemovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 08 jul 2012, 11:08

Slavija Velež na Bjelašnici danas u 6.Vlada Čaplić je za taj susret pozvao sve raspoložive snage,što će vjerovatno možda biti i utakmica sa 3 poluvremena da se vidi ko gdje i kako može da igra
$ ? $ ? ? " " ".

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jul 2012, 11:13

Zna li itko ostaje li u Slaviji napadač Ivan Mamić i je li dotični igrao išta?
Hayley <3

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 08 jul 2012, 11:34

badblueboylivno je napisao/la:Zna li itko ostaje li u Slaviji napadač Ivan Mamić i je li dotični igrao išta?
Raspitam se u toku dana i javim ti,mada ga se ja ne sjećam sa treninga
$ ? $ ? ? " " ".

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jul 2012, 11:35

Hvala. ;)

Na probama je momak, za Troglav igrao lani, dao 17 golova u 20-ak utakmica u Drugoj ligi Jug, a čujem da je u Istočnom Sarajevu na probama.
Hayley <3

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 08 jul 2012, 12:21

badblueboylivno je napisao/la:Hvala. ;)

Na probama je momak, za Troglav igrao lani, dao 17 golova u 20-ak utakmica u Drugoj ligi Jug, a čujem da je u Istočnom Sarajevu na probama.
Mislim da je trebao da igra protiv Olimpika ali je prkinuta utakmica radi nevremena barem prema informacija na Slavija info,ako je jos ovde mozda ce dobiti sansu danas protiv Veleza.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 08 jul 2012, 19:12

Aha, hvala, očekujem report ako itko bude gledao tekmu. :D
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 08 jul 2012, 21:07

Velež i Slavija danas su na Bjelašnici odigrali su pripremnu utakmicu za naredolazeću sezonu, a viđen je po jedan pogodak na obje strane.

Slavija je rano došla do vodstva, a za klub iz Istočnog Sarajeva pogodio je Dudo nakon kornera koji je izveo Vidić. Odbrana Veleža loše je reagovala.

U drugom poluvremenu Rođeni su bili dominantiniji, a priliku su dobili i dva nova igrača, koja su nedavno potpisali ugovore, Nuhić i Jaganjac.

Upravo Jaganjac je u 52. minuti sjajno prošao po lijevoj strani, centrirao, ali je Škaljić glavom šutirao ravno u golmana Tomovića.

Tri minute kasnije Škaljić se iskupio, a nakon centaršuta Serdarevića sa desne strane glavom je pogodio mrežu Slavije.

Mostarski klub je nakon izjednačenja povećao pritisak, međutim nije uspio doći do potpunog preokreta. Velež je u ovom susretu bio dosta bliži pobjedi.

VELEŽ: Bandović (od 46. Bobić), Merzić (od 46. Knežević), Kodro (od 46. Hebibović), Mahinić (od 46. Kazazić), Kajtaz (od 46. Mehremić), Zvonić (od 46. Nuhić), Jazvin (od 46. Marić (od 73. Ćurić), Demić (od 46. Serdarević), Hajdarović (od 46. Škaljić), Okić (od 46. Mace (od 73. Zuhrić), Ćemalović (od 46. Jaganjac).

SLAVIJA: Dujković (od 46. Tomović), Svitlica (od 64. Janković), Benović (od 46. Popović), Papaz (od 64. Urta), Aleksić (od 46. Ojdanić), Perišić, Dudo (od 64. Idrizović), Mirosavljević (od 46. Mamić), Rašević, Dudić (od 55. Peljto), Vidić (od 46. Pušara).
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 08 jul 2012, 23:08

oVAJ LIVNJAK MAMIĆ JAKO DOBAR IGRAČ-LAGAN IZ DRUGOG PLANA ODLIČAN-PROŠO JE HAJDUKOVU ŠKOLU I AKO OSTANE SIGURNO PRAVI POTEZ ZA KLUB,SAMO ŠTETA ZA TROGLAV.

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 12 jul 2012, 10:36

Danas zadnji pripremni meč pred polazak u Austriju.Na SRC Slavija od 18h naš klub igra protiv Bosne Visoko,pa ko je u prilici neka dođe da zajedno vidimo da li su se ti momci spremili za budući boj u ligi.
$ ? $ ? ? " " ".

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 12 jul 2012, 10:40

vidim da se dobro pripremate za sezonu i nadam se da če ti biti u prvih 8.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.