Iskreno kad pocinjete spominjati neke igrace poput Ramireza,Johnsona i ostalih prvo moram na Google ukucati da vidim ko su, a tek kako je ljudima koji ne simpatisu LFC...
Na ovaj citat da l' da se nasmijem il'..?
Realno gledajući u ovom trenutku Gaston je jedan od najtraženijih igrača u Europi. U Calciu spada u sami vrh talenata, a ako ne vjeruješ meni slobodno otiđi u pdf Serie A pa pitaj ljubitelje Calcia šta misle o navedenom igraču. Mišljenja sam kako će Ramirez biti idealno pojačanje za LFC, te se nadam kako će se pokazat' kao pun pogodak.
Adam Johnson? Svi koji prate Premiership vrlo dobro znaju o kakvom se igraču radi, al' nažalost u ovoj sezoni je imao isuviše jaku konkurenciju u Cityju da dokaže svoje kvalitete. Iskreno ne bih ništa imao protiv njegovog dolaska u Redse, al' ionako se u posljednje vrijeme sve manje dovodi u kontekst sa Liverpoolom.
M4kaveli,
Hmm, ne bih se složio sa tvojom konstatacijom. U ovom trenutku imamo mnogo bolje igrače u rosteru od Keite (Lucas, Hendo, Bellers, Suarez, Carroll), te sam mišljenja kako nam je u ovom trenutku Seydou nepotreban.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.